merhaba sevgili dostlarrrr
bursa'dan koşa koşa geldim desem yalan olmaz çünkü bugün adetimin üçüncü günü, bu günü kaçırmak istemedim bursadan istanbula kadar koştum

işimle ilgili dünden bu yana bursadaydım, 2. günümde gitmek zorunda kalınca çok üzüldüm bu ayı da kaçırıcam diye, ama mutlu bir başlangıç oldu.. ve ve ve nihayet bu ay tedavim başlıyorrrrrrrrrrrr

neden bu kadar seviniyorum ????? tahmin etmek zor değil, 3 ocakta açmışım bu başlığı..... o günden bu güne her ay doktordaydım her ayın her gününü tespih çeker gibi çektim... başlangıçta 3 kez tedavim iptal oldu, çünkü rahim ilaç pompalanmasına rağmen kalınlaşmıyordu, ve anlaşıldıki e2 yüksekmiş .. e2 adetin 2. günü eğer yüksekse (155, sonrakiler 130, 110, 64,56) rahmin kalınlaşmasını engeller dedi
cnm ben bu topige yeniyim, oncelikle tedavin hayirli olsun:))))))
sende de yapisiklik vardi dimi? histeroskopiyle mi acildi? kac kere oldun? beni aydinlatabilir misin? bana da umit olsun benim yanlis yapilan bi yapisiklik ameloiyati sonucu daha da kotuye gitmis estrofem gunde 4 tabletle endometrium 4.5 mm olabilmisti simdi 6.5 u gordum hem de ilacsiz