Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Mai'ciğm lucrinin baskılamadığını söylemişsin aynı şey bende de oldu. Yaz aylarıydı doktorum tatile gidecekti ben ertelemek istemedim oda lucrinle seni bekletirim dedi. O izne ayrılmadan son kontrolde yumurtaların büyüdüğünü, rahmin kalınlaştığını gördük ve tedavi lucrinden öteye geçmeden bitti. Oda ileri yaş kadınlarında lucrinin istenilen baskılamayı yapmayabildiğini bundan sonra uzun protokolü bırakacağımızı söylediydi. Bilgin olsun dr.la konuşursun.

slm kızlar benşm kuzular aceleci çıktılar 2. gün transferi yaıldı araştırdım 2-3 gün arasında bilimsel bi farklılık yokmuş. transferide sayarsak bu gün 6 gün oldu. evdeyim hiç çıkmadım sanırım geçen toplantının acısını çıkatıyorum.transfer esnasında kalınlığı yine ölçtürmedim stres olmamak için hata mı yaptım bilmem. tutunacaksa tutunur dedim...rahatım slınsa çok umutlu değilim belki hayal kırıklığı yaşamamak için yada yalama olduğum için bilemiyorum:1:bldiğim tek şey Rabbim inşallah ol demiştir, inşallah hayırlı doğru zaman bu zamanır. eğer değilse bile Rabbim izin verdikçe vazgeçmeye niyetim yok:1::1:
ne olur dualarınızı eksik etmyin benden...

Canım hayırlı olsun, doğru düşünüyorsun olacak olduktan sonra 2-3-5' e bakmaz. Ben bu sitede 2. gün 2. kalite tek embriyo ile ikiz okudum. Yeterli olacak olsun.

slm kızlar benşm kuzular aceleci çıktılar 2. gün transferi yaıldı araştırdım 2-3 gün arasında bilimsel bi farklılık yokmuş. transferide sayarsak bu gün 6 gün oldu. evdeyim hiç çıkmadım sanırım geçen toplantının acısını çıkatıyorum.transfer esnasında kalınlığı yine ölçtürmedim stres olmamak için hata mı yaptım bilmem. tutunacaksa tutunur dedim...rahatım slınsa çok umutlu değilim belki hayal kırıklığı yaşamamak için yada yalama olduğum için bilemiyorum:1:bldiğim tek şey Rabbim inşallah ol demiştir, inşallah hayırlı doğru zaman bu zamanır. eğer değilse bile Rabbim izin verdikçe vazgeçmeye niyetim yok:1::1:
ne olur dualarınızı eksik etmyin benden...

cnm okuyunca çok heycanlandım sen bu ayrıntıları düşünüp hiç kafana takma olacak oldukdan sonra her türlü oluyor bugünlerini keyifli geçirmeye bak. inşşş bu sefer son olsun bebeğine kavuş inşş..dualarım hep seninle cnm..

cnm okuyunca çok heycanlandım sen bu ayrıntıları düşünüp hiç kafana takma olacak oldukdan sonra her türlü oluyor bugünlerini keyifli geçirmeye bak. inşşş bu sefer son olsun bebeğine kavuş inşş..dualarım hep seninle cnm..

pınarcım inşallah çifte bayram olur.
çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bu son denemem olur. sağlıkla huzurla alırım evladımı kucağıma...

merhaba herkese , umarım bu yolda yürüyen herkes en kısa zamanda annelik duydusunu yaşar..ben de 2 yıldır bu yoldayım ..önümüzde ki ay ilk aşılamamı yaptıracağım ..sayfalarda dolaşırken sizi buldum :) bend regli günlerimin kısalığından şikayetçiydim 3 gün sürüyor doktora göre normal..ama ben tatmin olamıyorum öyleki yumurta takibi yaptırdığım ay 15.günde yumurtlamıştım ve endometrium sadece 4mm di.doktora göre buda normaldi .anlayamadığım tüp için 8 ve 9 gibi yüksek rakamlar gerekliykin benim doktornasıl oluyorda bana sorun yok diyor ve rahim inceliğinden bahsetmiyor...şimdi daha bir tedirgin oldum bi bu sorun yoktu şimdi bide bununla mı uğraşıcam diyorum ..bu yollar çok zormuş ve sürekli yeni birşeyler çıkıyor.bu ay nar suyu deniyeceğim birde tebokan bakalım ne olacakk ..yıldız arkadaşımıza estrofemde fayda etmemiş bu beni daha da teleşlandır dı bu rahim kalınlığını arttırmanın çözümü yokmu arkadaşlar ?sevgiler

Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum. Güzel bir bayram geçirin inşallah.

Pınar, test günü ne zamandı ? Hadi Pınar bayram yaptır bize.

Melodi, valla o konuda değişik görüşler var. Benim dr. başından geçen bir vakayı anlattı. Kadının 2 çocuğu varmış (aynı cinsiyet) değişik cinsiyet için pgt istiyormuş. Ön kontrolleri burada olayım kıbrısta cinsiyet seçtiririm demiş. Neyse tedavilerde rahim hiç 4-5 mm geçmemiş. Baktığın vakit 4-5 mm hamilelik olmaz ama bu kadının doğal yolla 2 çocuğu var. Demek ki doğalda kalınlığın önemi yok dedi. Yani bunlar tıp içinde çok bilinmeyenli bir denklem.

Nilu, Çiğdem, Mai, Mavi sizleri de çok öpüyorum.

Son düzenleme:
test tarihim bayramın 3. günü yani salı:)))inşallah güzel haberler vreceğim bu defa Rabbimin izni ile. babamı kaybettiğimden ber sevemediğim bayramlar bana bu sefer müjdeli uğurlu gelecek. bayramlarım tekrar evladımla bayram olacak Allahın izni ile...

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun

:)))) hamileyimmm 9. gün değerim 28.62
dualarınızı lütfen eksik etmeyin herkesten binlerce kere Allah razı olsun:))

bir yastıkta nasip olsun

pınarrrrrrr çokkkk sevindimmmm maşallah ne güzel bir değer bu 9. gün için. İşte 5. gün mü , 2 gün mü demeden içine konan embriyo inanmanın en güzel örneği sensin. Çok tebrik ederim. Süper bir şey 5. gün tutmazken, 2. günle hamilelik. Allah tamamına erdirsin güzelim.:nazar:

Merhabalar bende şu anda dondurulmuş emb. programı uyguluyorum perşembe kontrolüm olacak daha önce hiç dikkat etmiyordum bu rahim kalınlığına filan ama artık doktoruma her kontrolde soruyorum...

bir yastıkta nasip olsun

pınar canım ayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin.güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim.veeeeeeeeeeeee 200.sayfa gelmeden çok şükür hamişimiz olduuuu.

Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum. Güzel bir bayram geçirin inşallah.

Pınar, test günü ne zamandı ? Hadi Pınar bayram yaptır bize.

Melodi, valla o konuda değişik görüşler var. Benim dr. başından geçen bir vakayı anlattı. Kadının 2 çocuğu varmış (aynı cinsiyet) değişik cinsiyet için pgt istiyormuş. Ön kontrolleri burada olayım kıbrısta cinsiyet seçtiririm demiş. Neyse tedavilerde rahim hiç 4-5 mm geçmemiş. Baktığın vakit 4-5 mm hamilelik olmaz ama bu kadının doğal yolla 2 çocuğu var. Demek ki doğalda kalınlığın önemi yok dedi. Yani bunlar tıp içinde çok bilinmeyenli bir denklem.

Nilu, Çiğdem, Mai, Mavi sizleri de çok öpüyorum.

cevabın için çok teşekkürlerr canım ..bende 4 yıl önce spontan bir gebelik yaşamıştım aslına bakarsan 8 haftalık ken sonlandırıldı ..olcak olduktan sonra oluyor sanırım :)bu arada pınar arkadaşımız hamileymiş he ne kadar tanımasam da çok mutlu oldummmmmmmmm ..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..sevgilerrrrrrrrrrrr

pınarrrrrrr çokkkk sevindimmmm maşallah ne güzel bir değer bu 9. gün için. İşte 5. gün mü , 2 gün mü demeden içine konan embriyo inanmanın en güzel örneği sensin. Çok tebrik ederim. Süper bir şey 5. gün tutmazken, 2. günle hamilelik. Allah tamamına erdirsin güzelim.:nazar:
karamelimm sağol arkadaşım inş 9 ay sonra şeker bayramına kucağımda olucak Allahın izni ile kuzum... inşşş sizlerinde okuyacağız böyle güzel haberlerini çok çok dua ediyorum inan. değerim sanırım iyi inş katlansınnnn inşallah. 2. gün emb riyolarım tuttular beni ya şükürler olsun Rabbime:))

pınar canım ayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin.güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim.veeeeeeeeeeeee 200.sayfa gelmeden çok şükür hamişimiz olduuuu.
maicim Allah razı olsun inş herkese nasip etsin
keşke yıldızda sevinseydi bizimle görseydi 200 gelmeden hamiş kaldığımı keşke.

kızlR 9. GÜN 28.66 olan değerim 10. gün 50.77 olmuş çok şükür. lekelenmelerim vardı sanki pembeye dönüşmüş .ama sakinim korkmuyorum Rabbime emanet kuzum... ne olur dualarınızı eksik etmeyin....

kızlR 9. GÜN 28.66 olan değerim 10. gün 50.77 olmuş çok şükür. lekelenmelerim vardı sanki pembeye dönüşmüş .ama sakinim korkmuyorum Rabbime emanet kuzum... ne olur dualarınızı eksik etmeyin....

tebik ederim pınar...çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah...:46::46:
değerin güzel :nazar::nazar: lekelenme bendede olmuştu hiç korkma yerleşme kanamasıdır o...
kendini yorma mümkün olduğunca uzan ve dinlen...

merhabalar arkadaşlar...
öncelikle bayramınız kutlu olsun...rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla bugünlere tekrar kavuştursun....
umarım herkes iyidir...ben netin başında oturamıyorum artık..her tarafım ağrıyor..akşamları erkenden uyuyorum...
çok kilo aldım...minik kızım artık kendini hissettiriyor bana...narin narin tepikliyor...:nazar::nazar:
önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah sorunsuzca atlatmak nasip olur...:18::18:

rabbim isteyen herkese bu duyguları tez zamanda tattırsın inşallah ...hep dualarımdasınız...
yaşadığım hiç bir zorluğu unutmadım...bebeğimi düşündükçe bu yolda uğraşanlar için rabbimden kolaylık diliyorum...

çoooook isteyip dua edince hiç vazgeçmeyince oluyor allahın izniyle...asla pes etmeyin arkadaşlar...rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Back
X