Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

karamell nasılsın nasıl gidiyo hamilelik alıştırmaları umarım iyisindirmeleklerine iyi bak olurmu

Pınar, Ne diyeyim inşallah iyiyizdir :) Vallahi bu zor olacağını işin 6.ya gideceğini hiç düşünmemiştim.

Yıldızzzz o gübre kafamıza düşer inşallah

Son düzenleme:
ıyı geceler ..yıldız nasılsın ....tedavıye baslaıdınmı ..gecen hafta ıbrahım saracoğlu bu rahım kalınlastırmak ıçın bır bılgı verdı dınledın mı ...dedıkı nar suyu ozellıkle rahım duvarı ınce olnlara cok faydalı dedı gun bıoyu ıçmeyı tavsıye ettı devamlı yapıldıgında yırmı gun sonra rahım duvarıkalınlasmaya baslıyomus......ılgınc geldı bana paylşmak ıstedım ......ve hamılelerın cok hatta hıc ıcmemesını soledı ve kendım geldm aklıma ya ben cok ıcmıstım son ayımda ve erken dogum yaptım gercekten aklınızda bulunsuın yınede .....opt ıyı geceler

Kızlar merhaba nasılsınız hepinize iyi dilekleriniz için ayrı yarı teşekkür ederim.İzmirden misafirim geldiği için çok fazla giremiyorum.Okududuğum kadarıyla hepiniz iyisiniz.Hadi eliniz çabuk tutun benim minşlere arkadaş lazım.Öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.Sakın moralinizi bozmayın özellikle karemelatocum sana diyorum.

Kızlar merhaba nasılsınız hepinize iyi dilekleriniz için ayrı yarı teşekkür ederim.İzmirden misafirim geldiği için çok fazla giremiyorum.Okududuğum kadarıyla hepiniz iyisiniz.Hadi eliniz çabuk tutun benim minşlere arkadaş lazım.Öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.Sakın moralinizi bozmayın özellikle karemelatocum sana diyorum.

tamam canım üstün gayret içerisindeyim inan. dün televizyonda ikizlerin muhabbetini izledim 2 velet da da da sohbet ediyorlar kesinlikle izle derim

slm nilucum iyi olmana çok sevindim canım önce karemell sonra ben ve yıldız senin miniklere arkadaş getiricez hiç meraak etme:))

ıyı geceler ..yıldız nasılsın ....tedavıye baslaıdınmı ..gecen hafta ıbrahım saracoğlu bu rahım kalınlastırmak ıçın bır bılgı verdı dınledın mı ...dedıkı nar suyu ozellıkle rahım duvarı ınce olnlara cok faydalı dedı gun bıoyu ıçmeyı tavsıye ettı devamlı yapıldıgında yırmı gun sonra rahım duvarıkalınlasmaya baslıyomus......ılgınc geldı bana paylşmak ıstedım ......ve hamılelerın cok hatta hıc ıcmemesını soledı ve kendım geldm aklıma ya ben cok ıcmıstım son ayımda ve erken dogum yaptım gercekten aklınızda bulunsuın yınede .....opt ıyı geceler

sağol canım, uyarın için teşekkürler, zaten ben nar suyu içemiyorum bir iki gün içtim mideme dokundu. bebeklerini sağlıkla büyüt. :nazar:

NE VAKİT GELSEN AKLIMA BİR YILDIZ DÜŞER İÇİME...:emir_bebek:
canım benim :70: üzerime alındım vallahi..

biz iyiyiz sende iyi ol canım, bebeklerine arkadaş konusunda elimizden geleni yapıcaz söz :54:

tamam canım üstün gayret içerisindeyim inan. dün televizyonda ikizlerin muhabbetini izledim 2 velet da da da sohbet ediyorlar kesinlikle izle derim

mimiklerinede bayıldım ya nasıl büyük adam gibiydiler

slm nilucum iyi olmana çok sevindim canım önce karemell sonra ben ve yıldız senin miniklere arkadaş getiricez hiç meraak etme:))

haa şöyleeeeeeeeeee :71:

inşallah canım ya.

yıldız yoğunsun sanırım.

evet canım tatsız bir gündü çok yoğundum hep dışarda koşuşturdum çok yoruldum
daha iyisin umarım, daha umutlusun umarım

ayy yıldızcımmm ve canım yol arkadaşlarım geri döndüm hemde bomba gibi hiçççç merak etmeyin adetim bitti ya neşem yerine geldi şimdi sabırsızlıkla miniklerimi bekliyorum bugün itibariyle cetrotide diye bi iğne daha vurulmaya başladımm şifa olsun inşş evlatlarıma yani keyfime diyecek yok neden çünkü çok kısa zaman sonra anne olucammmmmmmm evet olucammm ve karamelimmm ve yıldızımmmm sizde artık sıra bizde Rabbimin izniyle göreceksiniz herşey çok güzel olacak :66::66::66:

Günaydın kızlar,

Hayırlı olsun iğnen Pınar, böyle keyifle tedaviye başlamana bayıldım vallahi. Benim hiç beceremediğim birşey.

Yıldız, bilmiyorum daha umutlumuyum, nötrmüyüm, öte tarafa mı kaçtım

ayy yıldızcımmm ve canım yol arkadaşlarım geri döndüm hemde bomba gibi hiçççç merak etmeyin adetim bitti ya neşem yerine geldi şimdi sabırsızlıkla miniklerimi bekliyorum bugün itibariyle cetrotide diye bi iğne daha vurulmaya başladımm şifa olsun inşş evlatlarıma yani keyfime diyecek yok neden çünkü çok kısa zaman sonra anne olucammmmmmmm evet olucammm ve karamelimmm ve yıldızımmmm sizde artık sıra bizde Rabbimin izniyle göreceksiniz herşey çok güzel olacak :66::66::66:

canım hayırlısı olacak inşallah. cetrotide daha önceki her tedavimde kullanmıştım, yumurtaların erken çatlamasını önlemek için veriliyor.
ben aynı ilaçlara devam ediyorum, ikinci kontrolüm salı günü akşam, bakalım geçen sefer ikinci kontrolde doktor rahim kalınlığını beğenmemişti ve üçüncü kontrolde artmadığı görüldü ve dördüncüde iptal oldu.
ama bu sefer hep benim rahimde problem var bunu kabul ediyorum ama bu problemin çok daha kötüsüyle hamile kalanlar var, onlara göre benimki iyi durumda, bu rahimle hamile kalınmaz diye birşey yok, rahim kalınlığı bu sefer hamile kalmaya yetecek diyorum içimden, hatta benim rahmim doktorların dediği kadar kötü değil asla diye içimden sık sık tekrar ediyorum, inanarak yapıyorum bunu. bakalım işe yarayacakmı?

Günaydın kızlar,

Hayırlı olsun iğnen Pınar, böyle keyifle tedaviye başlamana bayıldım vallahi. Benim hiç beceremediğim birşey.

Yıldız, bilmiyorum daha umutlumuyum, nötrmüyüm, öte tarafa mı kaçtım

hadi canım bak az kaldı zaten, hiç bozma moralini.... bozsak üzülsek ne fayda.... tek fayda moral gücünde ,
bir arkadaşım ilk tüpü yaptırdığında o kadar konudan bir haberdiki, yumurta ile yumurtalık kelimlerini bile ayırt edemeyecek kadar, ilk tüpü tutmadığında eee şimdi ne olacak yumurtalıklarımda alındı diye üzülüyordu? ya işte öylesine anlattım ne bileyim... :51:

TEK DİN İSLAM
ZEKERİYYA(A.S)IN ÇOCUK OLMASI İÇİN OKUDUĞU DUA
#BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM#
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız ...icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

arkadaşlar tesadüfen bir yerde rastladım belki yararı olur sevgiler...

ayy slm arkidişler ben burdayım biraz koşuştrmalı geçti cuma cmrts neyse sakinleştik artık pzrts kontrolüm va r yumurtaların durumuna bakılcak valla kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen:))neyse ben eminim herşeyin iyi olduğuna ama bide doktor görsün bakalım:))valla ben hesap yaptım son adetimden hesaplayınca doğum tam 31 aralık oluyo ayy yeni yıl hediyem pamuğum benim ama biz karar verdik kocişimle 1 ocak 2012 yazdırcaz bebeğimizin doğum tarihini sene kaybı olmasın diye ayyyy hayal etmesi bile harrika yumuk yumuk elleri missss gibi cennet kokusu tenini yumuşaklığı herşeyi hayalimde az kaldı bebeğim kavuşmamıza çookkk azzz..biliyorum seçtin bu sefer bizi biliyorum geleceksin bu defa bana kollarıma özlem hasret coşkuyla bekliyoruz seni Allahın izniyle az çok az kaldı ANNECİMMMM:69:

ayy slm arkidişler yıldızcımm ben burdayım biraz koşuştrmalı geçti cuma cmrts neyse sakinleştik artık pzrts kontrolüm va r yumurtaların durumuna bakılcak valla kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen:))neyse ben eminim herşeyin iyi olduğuna ama bide doktor görsün bakalım:))valla ben hesap yaptım son adetimden hesaplayınca doğum tam 31 aralık oluyo ayy yeni yıl hediyem pamuğum benim ama biz karar verdik kocişimle 1 ocak 2012 yazdırcaz bebeğimizin doğum tarihini sene kaybı olmasın diye ayyyy hayal etmesi bile harrika yumuk yumuk elleri missss gibi cennet kokusu tenini yumuşaklığı herşeyi hayalimde az kaldı bebeğim kavuşmamıza çookkk azzz..biliyorum seçtin bu sefer bizi biliyorum geleceksin bu defa bana kollarıma özlem hasret coşkuyla bekliyoruz seni Allahın izniyle az çok az kaldı ANNECİMMMM:69:

Günaydın kızlar, İşyerinde dönemsel yoğunluklar oluyor onlardan birindeydim, halada devam ediyor ya neyse. Pınar süperrr valla demek 2012 li yapacaksın benimkide SAT a göre 14 Aralık oluyor 15 gün önce olsa Kasım sonu oluyor. :)

ilk istenen hamileliği doğum günümde öğrendimdi devamı gelmedi, 2. ise devamı gelse babasıyla sanırım aynı aya denk gelecekti. :( Kısmet işte.

Günaydın kızlar, İşyerinde dönemsel yoğunluklar oluyor onlardan birindeydim, halada devam ediyor ya neyse. Pınar süperrr valla demek 2012 li yapacaksın benimkide SAT a göre 14 Aralık oluyor 15 gün önce olsa Kasım sonu oluyor. :)

ilk istenen hamileliği doğum günümde öğrendimdi devamı gelmedi, 2. ise devamı gelse babasıyla sanırım aynı aya denk gelecekti. :( Kısmet işte.
bu sefer olacak hem de kasım doğumlu olacak yay burcu olacak.:)

ayy işler yolunda olsunda yoğunluk olsun napalım hem kafan dağılıyodur ne güzel benim eşimde aralık doğumlu çok iyi oluyor yay burcu yaşasın ne güzel yay burcundan bi fındığın olacak yuppi:)) ay benimki ne burcu olacak acaba bak ben ona bakmadım bi bakayım bari:))evet karamell 2012 çocuğu olacak benimki babasıda öyle dedi. sene kaybımız olmasın diye:))
ben sana bişey söyleyeyimmi babasıyla aynı aya denk gelse zor çekilirdi ikisi :)) şaka bi yana ne olur böyle düşünme herşeyde vardır bir hayır benimde beraber tüp denediğimiz beraber hamile kaldığımız arkadaşımızın şimdi bir yaşında kızı var beni doğum gününe davet etti geçen hafta benim kimyasal gebelikti kürtaj oldum gidemedimmmm benimde evladım 1 yaşında olacaktı ama kısmet işte. bide şunu söylemek istiyorum ben sanki böyle hamileymiş gibi buraya yazıyorum ama umarım kimse beni yalnış anlamıyodur ben sadece hayal etmeye bunu bilinçaltıma yerleştirmeye çalışıyorum ve aslında gerçekten içimden geçenleri yazıyorum gerçekten çok heyecanlıyım umarım kimse beni yalnış anlamaz zaten beni en iyi anlayabilecek sizlersiniz:))

Yıldız ne güzel kendi kendine moral vermen tek ihtiyacımız olan şey moral ve göreceksinki rahimin çok güzel kalınlaşacak.

Pınar, dua için sağol yanılmıyorsam Meryem suresinden. Hayal işine gelince kim seni yanlış anlayabilir ki? Benimde hayallerimin sonu yok :60: bu ara hep muzur yaramaz kıçının üstünde oturmayan bebe düşlüyorum. Teyzemiz kızıyor öyle çağırıyorsun öyle gelecek diyor :))

Nilu senin da da da lar ne alemde :nazar:

Gabi, geliyorlar diyorsun yani hadi bakalım inşallah. Peşimede sizler inşallaj

Son düzenleme:
Back
X