- Konu Sahibi YILDIZ1980
ya yıldızcım şu ahmak doktorların söylediklerine takılıp ne olur kendini üzmeee bizim durumumuzda moral motivasyon çok önemli afedersin senin şaşkın doktor saçmalamış onlar için kitap nederse o boşver bırak bunları lütfen kafana takıp canını sıkma çünkü sen ben biliyoruz ki aslında herşey vesile yeter ki vakit saat gelmiş olsun gerisi hikaye..... benim de şuan kalınlık 7 ne malum transfere kadar azalmayacağı ki geçen sefer öyle olmuştu kısmet ne yaapalım ama ben hiçççç takılmıyorum kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum niluya karamele arkadaş lazım bunun içinde bizim gerçekten iyi çoookk iyi olmamız lazım..
bak ben bugün ne yaptım biliyomusun gittim bebeğime fıstık yeşili bi battaniye aldım önü fermuarlılardan kışın üstünü açıp üşütmesin diye biberon aldım cam olanlarından sterilizasyonu kolay olsun diye minicik çoraplar önlükler aldım değiştrmelik çünkü biliyorum Rabbim bana nasip edecek belki bu tedavide belki başka bi zamana dilerim bu son tedavim olur ama olmadı vazgeçmem geçemem gerçekten...umarım Rabbim bu tedavimde sağ sağlıkla almayı nasip etsin bana ve sana ve isteyen herkeseeee
ne olur mm ye sayılara takılma çünkü bunlar seni sadece strese sokar ve istediğimiz en son şey üzüntü stres ...gerçekten mm sayılardan daha önemli moral lütfen arkadaşım lütfen sakin ol canını hiç bişeye sıkma üzülme Allahın izni ile herşey çok güzel olacak:)))
canım sana ne iyi geliyorsa öyle yap, alışveriş yapmak seni mutlu ediyorsa moralini inancını güçlendiriyorsa motivasyon sağlıyorsa, hiç kısıtlama kendini al, sakla, öp, kokla. ruhuna iyi geleni yapmak mutluluk huzur verir. bebişin onları güle güle giyecek kullanacak inşallah. Bu yolda umutsuz olmadığının işaretini çok beğendim. bu coşkuyla yumurtaların önce gürbüz güzel embriyolar olacaklar sonrada tatlı bebişler olacaklar. çok tuttum bu davranışını

ben bugün daha iyiyim, eşimin desteği ile sağolsun. o doktora dondurulmuşların hatrına katlanıyorum zaten defterini dürücem işim bitince.
cuma günü hep aklımda ve kalbimdeki iyi duyguların hedefinde olacaksın, o günü sana ayırdım, rezerve :)
Son düzenleme: