canım arkadaşım ne güzel yazmışsın ne güzel hayeller kurdurdun bana inşallah alalım bebişlerimizi parka gidelim sen beni ara benim yaramaz hiç susmuyo çok gazı var ne yapmalıyım de mesela(benim sendn 1-2 ay önce olcak ya)ayyy sen izmirdesin ne güzel biz çok geliyoruz izmire şöyle inciraltında parka götürürüz yaramazları hem deniz hem güneşşş harikaa ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım hemde çok tabi topikteki diğer canım arkadşlarım hepinizi bekliyoruz bebişleri hep beraber gezdireceğiz ona göre yıldızcımmm hadiiii sıra sendee çok çoookkk güzel olacak herşey Allahın izni ile
defnecim erol beyle alakalı bende çok araştırdım çok güzel şeyler duydum başarı oranları çok yüksek sadece çoook yoğun oluyomuş görüşmek çok zor oluyomuş yüz yüze bulmak zor oluyomuş birazda asık suratlıymış galiba bunu iyice araştır istersen seni etkilemek istemem o görüşmedeki elektrik çok önemli ama aklının bir yerlerinde kent has de olsun bence git bi ön görüşme yap birşey kaybetmezsin nasıl olsa.özel ege ile alakalı bende sadece bir kaç şey biliyorum duyduklarım hep olumluydu ben aslında kent hastanesinde karar kılmıştım ama çok yaakın bi aile dostumuz oda kadın doğum uzmanı kaan beyi mutlaka bi deneyin ben kimi gönderdiysem hep olumlu sonuç aldım dedi
bende aslında biraz kaderci davrandım herşeyin hayırlısı deyip kaan beyle başladım tedaviye ilk gittiğimde olumlu hissettim ne bileyim diğer merkezlere göre daha küçük çok lüks değil ama titiz temiz olduklarını düşünüyorum bugün mesela kafama takmam gereken bone steril yerde ayaklarımın dibine düştü hemen değiştirdiler ayrıca tl olarakta diğer merkezlerden çok daha uygun geldi bize doktor indirimiyle oldukça indirim yaptılar biz çok paralar döktiğimiz için bize bedava geldi sanki:)) aslında kısmetten ötesi yok bunlar vesile inşallah ayakların seni çok dolaştırmadan şifa bulacağın yere götürür. ben çok inanıyorum nisan ayı kutlu doğum ayı Rabbi m Peygamber efendimize nefes almayı bahşettiği bu günde bizimde dualarımızı kabul etsin bizde sağlıklı hailelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
ayy yıldızcıımmm canım arkadaşım yazdıklarınız umudumu kat kat arttırıyotr inan bukadar rahat pozitifsem sizinde çok emeğiniz var Allah razı olsun haklıısın olumlu düşünceyle oluyorsa eğer ben bu sefer hamile kalacağım ve sağlıkla alacağım balımı kucağıma tabi önce Rabbimin izniyle.dondurulmuşları saymıyorum emb bozulduğu için iptal olmuştu onu saymassak 3. denemem Allahın hakkı üçtür

Allahın izni ile 3. ve son denemem

salı günü güzel haberlerle dön inşallah rahim kalınlığın 11 leri bulsun o yaramazlar sana sımmmsıkı tutunsun
çoooookkkk tebrik ederim bana acayip moral oluyo ne güzel bi anneciğimiz daha oldu inşallah üçüncü denememde üçüncü hamişte ben olurum:))))