4 kürtaj geçiridim yıldızcığım düşüklere bağlı. Pıhtılaşmadan dolayı bebekler karnımda yaklaşık 10 haftalık olup kalpleri duruyordu. Ben bunu neye benzetiyorum biliyor musun?karnı aç bir insana yemeği uzatıp uzatıp elinden almak gibi birşey bu... Tam kavuşacağım sanıyorsun ama bebeğin elinden kayıp gidiyor...neyse bu psikolojik yanı işin.. Bu düşüklere bağlı 4 kürtaj geçirdim ve ensonunda yapışıklık oldu. Histeroskopi ile açıldı sonra rahim filmi çektirdim herşey normal fakat incelik tam eskisi gibi olmuyor. En fazla 6,7-7 mm oluyor rahim kalınlığım. şu anda sadece tebokan fort kullanıyorum. Aslında bunun için tek bir doktora gititim. Rahim inceliğini doktorum fark edeli yaklaşık 1,5 ay oldu. Bu arada acele etmek istemedim, apar topar panikle kendini bir doktorun emanetine bırakıyorsun heyecanla herşey ters gidiyor; biraz ruhen sakinleşmek istedim....ruh dinginliğinin bu işte çok önemli olduğunu kavradım...çünkü ben düşük korkusu yaşadıkça tekrar tekrar yaşadım...korkularda negatifliği çekiyor gerçekten. şimdi tekrar uygun doktor ve merkezi bulmak için sakin olmaya çalışıyorum.
düşünceleriniz sizi kaderinize yönlendirir. Her zaman aynı şekilde düşünürseniz, hep aynı yere varırsınız.
ben bu sözü çok seviyorum, aslında geçmiş yaşanmış tecrübeler bizim içimizde silinmeyen korkular bırakıyor, hep acaba yine mi??? diye düşünürken öncelikle korkulan geliyor aklımıza. kendimden örnek vereyim, ne zaman şu tüp işine başlasam hep başarısızlıklarım gelir aklıma, başarısız olmuş arkadaşlarım... nedense mutlu olduğum anları hep unuturum, başlamadan sonuna dair kötü yorumlar yaparım. ama benim istediğim kötü olması değilki, neden enerjimi kötüyü zihnimde kalbimde canlandırmak için kullanıyorum??? madem beyin gücü herşeyin ötesinde ise beyim gücüm kötü olacak deyip duruyor , ben kötüyü istemiyorumki...

ne demişler iyi düşün iyi olsun...

bu kadar basitse eğer denemeye değmezmi? belki böylesi bir düşünceden sonra yaşanacak bir olumsuzluktan daha fazla korkuyoruz, belki kendimizi baştan olumsuzluğa alıştırmaya çalışıyoruz. ama buda yanlış . çünkü baştan kaybetmeye odaklanıyoruz, o zamanda iyi düşüncelerle yola çıkma gücümüzü hiç kullanmamış oluyoruz. belkide eksik olan bu güç sadece. sonrada doktorlara yüklüyoruz, tıp diyoruz,yumurta kalitesi, sperm yavaş falan filan.... ah o zavallı doktorlar canlarım neler çekiyor bizden, diplomalı cahiller, insan bedeni üzerinden hak etmediği paralar kazanan zalimler... doktorlara küfür edesim geldi... bak baştaki bölümle burası tutmadı biliyorum. :86:
tabi bu kötüyü bırak iyiyi düşün keşfini yapana kadar çokkkkkk şeyler yaşadım arkadaşlar.... bundan sonrası için yapabilirmiyim deneyeceğim.
tabi biz ne kadar iyi düşünsekte bir diplomalı maymun çıkıyor diyorki, sen boşa kürek çekiyorsun... bunlarada prim vermiycez... bizim umutlarımızı yıkmalarına izin vermiycez. allah nasip ederde bir evladım olursa, dürülecek doktor defterleri kabardı bende. alıcam bebeğimi kucağıma gidicem, ulan eşş..... sen bana bunları bunları yaptın bunları dedin ama ben yinede bu savaşı kazandım, sen sadece kopya çekerek mezun olmuş tüccar mantıklı andavalın tekisin.
kızlarrrrrrrrrr işte bir garip psikoloji içindeyim
arkadaşlar bugün çok kötü bir rüya gördüm inşşş tersi olur

(( benim kürtaj yapan dr la mahkemem varya onunla ilgili beni adli tıpa göndercekler beklemediyim..rüyamda bi bayan dr var orda çok ii bir dr muş ama beni karnımdan ulturasyona tutuyor sonra sende çok yapışıklık var diyor

( bende amaliyatım çok ii geçmişti açık olduğunu söyledi dr um diyorum senin yapışıklıkların en kötü cinsten açılsada hep tekrar edecek o yüzden amaliyat olmamın anlamı yok hiç uğraşma diyor offffffffffff hala etkisindeyim

(((
o rüyana giren doktoru bir yakalarsam var yaaaaaaaa

çiğdemcim zihnindeki korkular artık uykuda bile seni rahat bırakmıyor belliki.... ama inanki ne rüyada ne gerçekte onların bizi üzmesine izin vermemeliyiz. senin kafanda soru işaretleri var doğal olarak, bundan sonraki planında iyi bir merkez ve adam gibi bir doktorla yoluna daha aydınlık devam edeceksin bunu düşün .
şu mahkeme olayının senin lehine olmasınıda nasıl nasıl istiyorum. birileri dersini almalı. bizlere verilen yaralardan sonra onlar hiçbirşey olmamış gibi hayatlarını sürdürmemeli. başkalarınada bunu yapmayı alışkanlık haline getirmemeli. dava konusunda çok takdir ediyorum seni. bu ülkedeki adalet mekanizmasına güvenmesemde, en azından o doktor bozuntusunun huzuru kaçsın.