Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Pınarrr çok sevindim büyüsünler bakalım minişler. 4 gün transferi yapılıyor bana yapıldı yani risk almadılardı kalanlar 5. güne gitti donduruldu. İnşallah şöyle 2 tane 5. gün misler gibi transferin olur. ama 4. gün derlerse de asla moralini bozma.

amin inşallah herşey yolunda gider yıldızcım 4. gün transferi yapılıyomu hiç bilmiyorum 5.günün en iyisi olduğunu biliyorum ama kısmetten ötesi yok bugünü atlattı ya benim yavrularım Allahın izni ile 4. gün 5. gün hayırlısı ile olacak bu iş...

yüzümde bir tebessüm içimde mutluluk Rabbim devamını getirsin inşallah yıldızcım kalanları sağlıklı olursa dondurmak istiyoruz zaten çooook zooorrr ama belki kardeş yapmaya karar veririz Rabbim bu çocuğuma yada çocuklarıma hayırlı uzun ömürler versinde kardeş çok uzak sanki.))

3.4.5. gün embriyosu oluyor merak etme...üçüncü gün bakıyorlar gününe uyumlu gelişiyor ve gelişmeye devam ediyorsa, o zaman 4. ve 5. güne bırakıyorlar, üçüncü gün 8-10 hücre olabiliyor, 4. gün 10 hücrenin çok üzeri oluyor yani morula safhası, 5. gün blastosist oluyor. artık hücre olmaktan çıkıyor hücreler birleşmeye başlıyor. en kıymetlisi 5. gün embriyosu, fakat 4. gün embriyolarıda çok iyi kabul ediliyor.
kardeş fikri neden çokkkk zorrrr ???? neden çok uzakkkk ?
zor değil, uzak değil, bundan sonraki hedefin bu.... hayyallerine sınır koyma. hayırlısı ile gelsinler inşallah.

Şimdiiiii gelelim başka konuya artık topiğe yazmanın zamanı geldi. Arkadaşlar benim değer güzel katlamadı, güzel katlamadı da değil aslında artmadı sabit kaldı. Dr. dan gelecek maili beklemiştim sizlere bilgi vermek için. Gelen cevapta doktorum sonuç olumsuz ancak dış gebelik bakımından değerlendirmemiz lazım. Bekleyin kanama başlasın, kanama olsa bile bhcg yaptırıp sonucun 0 'a indiğini görmemiz lazım dedi.

Şimdiiiii gelelim başka konuya artık topiğe yazmanın zamanı geldi. Arkadaşlar benim değer güzel katlamadı, güzel katlamadı da değil aslında artmadı sabit kaldı. Dr. dan gelecek maili beklemiştim sizlere bilgi vermek için. Gelen cevapta doktorum sonuç olumsuz ancak dış gebelik bakımından değerlendirmemiz lazım. Bekleyin kanama başlasın, kanama olsa bile bhcg yaptırıp sonucun 0 'a indiğini görmemiz lazım dedi.

:(( senden ses çıkmayınca elim telefona gitmesine rağmen aramadım, arayamadım.. hayırlısı olsun ablacım, Allah beterinden saklasın, kendiliğinden gitsin sessizce. başka ne diyebiliriz ki..

ne denirki................................. senin yanındayım yanındayız......................................
umutlar gerçeğe döndü demiştik, şimdi yeniden güçlü olmak zamanı diyorum... elbette üzülücen üzülmemek eldemi... ama ne olur bu kötü süprizinde seni çok yıpratmasına izin verme...
dilerim dış gebelik oluşmamıştır .......................
üzüldüm.......................................................
sen çok güçlü bir kadınsın, acılar hüzünler bizi yıldıramaz bebeğimizi kucağımıza alana kadar bu yolda yürüyeceğiz.

Pınarrr çok sevindim büyüsünler bakalım minişler. 4 gün transferi yapılıyor bana yapıldı yani risk almadılardı kalanlar 5. güne gitti donduruldu. İnşallah şöyle 2 tane 5. gün misler gibi transferin olur. ama 4. gün derlerse de asla moralini bozma.

3.4.5. gün embriyosu oluyor merak etme...üçüncü gün bakıyorlar gününe uyumlu gelişiyor ve gelişmeye devam ediyorsa, o zaman 4. ve 5. güne bırakıyorlar, üçüncü gün 8-10 hücre olabiliyor, 4. gün 10 hücrenin çok üzeri oluyor yani morula safhası, 5. gün blastosist oluyor. artık hücre olmaktan çıkıyor hücreler birleşmeye başlıyor. en kıymetlisi 5. gün embriyosu, fakat 4. gün embriyolarıda çok iyi kabul ediliyor.
kardeş fikri neden çokkkk zorrrr ???? neden çok uzakkkk ?
zor değil, uzak değil, bundan sonraki hedefin bu.... hayyallerine sınır koyma. hayırlısı ile gelsinler inşallah.
yıldızcım 3.gün 5. gün tutacaksa balımmm beni tutacak nasılsa hayırlısı ne ise öyle olsun ama 3.günü geçmeleri çok çok umudumu arttırdı cidden daha çok inandım bu işin olacağına önceden %60 olacak diyodum şimdi%90 olacak Allahın izni ile diyorum Rabbim çok büyük çok...şuan ikiz olma ihtimal, bile beni korkutuyo yıldızcım Allahım verirse tabiki kabulüm ama tek olsun sağlıklı olsun uzun ömürlü hayırlı evlat olsun diyorum tabi ilerleyen zamanlarda balım büyüyünce nasıl hissederim bilemiyorum inşallah Rabbim o günleri göstersin bizlere

karamell sen bizim umudumuz oldun ilk hamile haberini alınca inan gölerim dolu dolu olmuştum .şimdiyse senin için hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum sen sağlıklı ol eşin sağlıklı olsun. yeter ki umudunu kaybetme lütfen dualarımız desteğimiz seninle metanetini olgunluğunu ayrıca tebrik ediyorum ne kadar güçlü bir kadın olduğunu bir kez daha gösteriyosun rabbim yardımcın olsun...

yol arkadaşlarım beni en iyi siz anlarsınız ağlamak istiyorum hemde çok ama mutluluktan tutuyorum kendimi sakin olmaya çalışıyorum Rabbim bu sevinç gözyaşlarımı kat kat arttırsın inşallah tabi isteyen herkesin inşallah

Yaşasın...Güzel haberler dalgası devam ediyor ve de edecek....Biz sonra bu yazıları okuyup nostalji yapacağız kızlar. Pınarcığım senin adına öyle çok sevindim ki:3:. Allahım hayırlısıyla devamını getirsin inşallah....Herşey ama herşey gönlüne göre olsun...

slm yıldızcım slm yol arkadaşlarım yıldızcım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki içimde durduramadığım çoşkumu yüzümde engel olamadığım gülümsememi arttırdın Allah razı olsun size bi önceki msjı yazdıktan sonra aldım elime Kuranı Kerimi başladım meryem suresini okumaya bi taraftanda diyorum ki ben bu duayı okurken eşim arayacak güzel haberi verecek bana duanın ortasına geldim telefonum çaldı inanamadım gözlerim doldu ama duamı bitirmeden açmadım sonra zaten telefon sustu. eşimin iş yeri evimize çok yakın hemen hazırlanıp yanına gittim malum bugün pazartesi çok yoğun oluyo eşimle çok konuşamadık ama herşey çok güzelmiş dedi.erkekler biraz daha meraksız oluyo maalesef.dayanamadım hemen merkezi arayıp embriyoloğu istedim.pınar hanım herşey çok güzel 5 adet sağlıklı embriyonuz var dediler. bugün transfer yapmayacağız biraz daha gelişimini görmek istiyoruz yarın sabah arayıp tekrar bilgi verceğiz dediler.Rabbim dedim şükürler olsun sana binlerce kere benim embriyolarım hiç 3 günü geçemediler şimdi 4. 5. güne gidiyolar.çok çok mutluyum arkadaşlar benim içim dua eden herkesten Allah binlerce kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin ki bu sevincim doğuma kadar gitsin:)))Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın(amin)

Canım benim...Ağlama sakın, negatif hormon salgılatmak yok vücuduna, sakinlik için sakin kalmak ve sabırlı olmak için dua et pınarcım. Bence mümkünse nötr kalmaya çalış, vücudun bir de ek yoğun duygularla uğraşmasın arkadaşım...Umutlu olalım ama çok heyecanlanmadan...Ve inan ki herşey çok çok güzel olacak:nazar:.....

yol arkadaşlarım beni en iyi siz anlarsınız ağlamak istiyorum hemde çok ama mutluluktan tutuyorum kendimi sakin olmaya çalışıyorum Rabbim bu sevinç gözyaşlarımı kat kat arttırsın inşallah tabi isteyen herkesin inşallah

pınarcığım rahim kalınlığın kaçmış şu an; tüp bebek tedavisi sırasında artıyor bu değil mi; bağışla beni biraz tüp bebek cahiliyim de....

Yaşasın...Güzel haberler dalgası devam ediyor ve de edecek....Biz sonra bu yazıları okuyup nostalji yapacağız kızlar. Pınarcığım senin adına öyle çok sevindim ki:3:. Allahım hayırlısıyla devamını getirsin inşallah....Herşey ama herşey gönlüne göre olsun...

Canım benim...Ağlama sakın, negatif hormon salgılatmak yok vücuduna, sakinlik için sakin kalmak ve sabırlı olmak için dua et pınarcım. Bence mümkünse nötr kalmaya çalış, vücudun bir de ek yoğun duygularla uğraşmasın arkadaşım...Umutlu olalım ama çok heyecanlanmadan...Ve inan ki herşey çok çok güzel olacak:nazar:.....

pınarcığım rahim kalınlığın kaçmış şu an; tüp bebek tedavisi sırasında artıyor bu değil mi; bağışla beni biraz tüp bebek cahiliyim de....[/QUOT

defnecim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah böyle güzel gelişmeye devam eder herşey bi dalga gibi geliyo bazen mutluluk gözyaşları ve heyecan ama hemen aklımı dağıtmaya çalışıyorum şimdi çok iyiyim çok şükür rahim kalınlığım kaç bilmiyorum aslında burda doktorum var ama kafa karışıklığı olmasın diye gitmiyorum transfer sırasındada sormak istemiyorum açıkçası sonradan düşünüp vesvese yapmamak için çünkü tutacak olan embriyo 6 mm ile bile tutuyo benim adıma kafa karışıklığından başka bişey olmayacak sen başla hayırlısı ile tüp bebeğe ben ve eminim diğer arkadaşlarım elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana sen ne yaptın görüşmeler ne zaman hadi arkadaş ister benim kuzucuklarım ona göre:)))

Karamelito herşeyin ama herşeyin hayırlısı gerçekten.....her zaman öyle dilemek lazım...buradaki tüm kadınlar çok güçlü ben buna inanıyorum... senin de yeterince güçlü olduğuna inanıyorum....dış gebelik ihtimalini de hiç aklına getirme; onu küçük bir ihtimal de olsa hep söylüyorlar....Sen aklına getirme kesinlikle....

tabi biz ne kadar iyi düşünsekte bir diplomalı maymun çıkıyor diyorki, sen boşa kürek çekiyorsun... bunlarada prim vermiycez... bizim umutlarımızı yıkmalarına izin vermiycez. allah nasip ederde bir evladım olursa, dürülecek doktor defterleri kabardı bende. alıcam bebeğimi kucağıma gidicem, ulan eşş..... sen bana bunları bunları yaptın bunları dedin ama ben yinede bu savaşı kazandım, sen sadece kopya çekerek mezun olmuş tüccar mantıklı andavalın tekisin.
kızlarrrrrrrrrr işte bir garip psikoloji içindeyim

:46: :46: :46: :46: :46: vallahi düşüncelerimi okumuşsun yıldızcığım...

o rüyana giren doktoru bir yakalarsam var yaaaaaaaa :27:
çiğdemcim zihnindeki korkular artık uykuda bile seni rahat bırakmıyor belliki.... ama inanki ne rüyada ne gerçekte onların bizi üzmesine izin vermemeliyiz. senin kafanda soru işaretleri var doğal olarak, bundan sonraki planında iyi bir merkez ve adam gibi bir doktorla yoluna daha aydınlık devam edeceksin bunu düşün .
şu mahkeme olayının senin lehine olmasınıda nasıl nasıl istiyorum. birileri dersini almalı. bizlere verilen yaralardan sonra onlar hiçbirşey olmamış gibi hayatlarını sürdürmemeli. başkalarınada bunu yapmayı alışkanlık haline getirmemeli. dava konusunda çok takdir ediyorum seni. bu ülkedeki adalet mekanizmasına güvenmesemde, en azından o doktor bozuntusunun huzuru kaçsın.[/QUOTE]

açıkcası bende çok güvenmiyorum adalet sistemine ama zaten amacım yaptığı şeyin farkında olduğumu bilmesi huzurunu kaçırmaktı onuda zaten fazlasıyla başardım sonrası için yapacağım çok bir şey yok malesef:(( hiçbirşey eskisi olmuyor sonuç ne olursa olsun sağlık kaybedilince dönüşü olmuyormuş...

slm yıldızcım slm yol arkadaşlarım yıldızcım o kadar güzel şeyler yazmışsın ki içimde durduramadığım çoşkumu yüzümde engel olamadığım gülümsememi arttırdın Allah razı olsun size bi önceki msjı yazdıktan sonra aldım elime Kuranı Kerimi başladım meryem suresini okumaya bi taraftanda diyorum ki ben bu duayı okurken eşim arayacak güzel haberi verecek bana duanın ortasına geldim telefonum çaldı inanamadım gözlerim doldu ama duamı bitirmeden açmadım sonra zaten telefon sustu. eşimin iş yeri evimize çok yakın hemen hazırlanıp yanına gittim malum bugün pazartesi çok yoğun oluyo eşimle çok konuşamadık ama herşey çok güzelmiş dedi.erkekler biraz daha meraksız oluyo maalesef.dayanamadım hemen merkezi arayıp embriyoloğu istedim.pınar hanım herşey çok güzel 5 adet sağlıklı embriyonuz var dediler. bugün transfer yapmayacağız biraz daha gelişimini görmek istiyoruz yarın sabah arayıp tekrar bilgi verceğiz dediler.Rabbim dedim şükürler olsun sana binlerce kere benim embriyolarım hiç 3 günü geçemediler şimdi 4. 5. güne gidiyolar.çok çok mutluyum arkadaşlar benim içim dua eden herkesten Allah binlerce kere razı olsun ne olur dualarınızı eksik etmeyin ki bu sevincim doğuma kadar gitsin:)))Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın(amin)

pınar şimdiden hayırlı olsun bebeciklerin :)) inşş güölü bebekler tutunurlar annelerine dualarım hep sizinle inşşş emek veren herkes emeğinin karşılığını alsın bu günleri hiç yaşamadık sayalım bizde mis kokulularımızı kucağımıza alalım şu tedavilere harcadığımız enerjileri bebeklerimize verilim inşşşş...herkesin yüzü gülsün :nazar:

cnm işte sözlerin tükendiği yer malesef...ALLAH sabır versin inşşş durum iiye gider öle olmasa bile hamile kalabildin ii tarafından bakıp bir dahakine daha güçlü bir anne adayı olarak yoluna devam edersin...buna inanıyorum..RABBİM bi daha yaşatmasın inşşş..

cnm ağla ağlada transferden sonra rahat ol..inşşş hep böle mutlulukdan olsun gözyaşların :))) :34:

çiğdemcim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için dualar içinde Allah razı olsun ben baktırmadım rahim kalınlığıma kısmet artık inşallah bebeğimin tutacağı kadardır...

Bebek Günlük Tutarsa :
1. gün

Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
hortumumu bile kesmişler! Meme ......diye, süt diye birşey varmış.
nerden nasıl bulunur bu ya?

Hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.

2. gün

Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık
yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla
abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok
yalnızım be günlük. hayır bişey değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!

Uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün

Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki
varsınız.

4. gün

Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere
gittik galiba. Memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor, sonra
uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar
bağrınca geri geliyor nasılsa. Kaka da zevkliymiş be, eskiden
yapamıyordum.

5. gün

Bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. Dikkat ettim
de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim, dikkatimi çeken bir
noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır
tutamıyorum ........im, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler
bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün

Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?

Bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi, hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em Allah em, bak yine aklıma geldi, ........ler kesti hortumu yaa.

7. gün

Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış, yine uykum geldi.

8. gün

Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık, kaka
yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf
pislensin, eziyet olsun. Naapayım ama alt açıkken daha rahat
roketleyebiliyorum, kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum
galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün

Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor, bu süt her derde
devaymış, bugün bunu gördüm.

10. gün

Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiymiş neymiş.

Bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.

11.gün

Al işte, başladı yine bir arıza, sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişey, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün

Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de, uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.
Sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum.

13. gün

Annemin suratına sıçtım, tamam utandım biraz da insan bebeği götünden öper mi yaa. Ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.

14. gün

Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bir randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.

15. gün

Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince
sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gün

Şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. Bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gün

Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama
huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.

18. gün

Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor, sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19.gun

Nihayet o adamın neden eve sadece ak$amlari geldigini anladım megerse bana ve anneme bakmak için gündüz çalışıyormuş..

Aferin gözume girdi şimdi bak!..

20. gün

Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı. :)

off kızlar nerdesiniz ya size birşey sormak istiyorum benim cumagünü opum olmuştu ama hala kahverenginde parça parça lekelenmem var hani transferden sonra olurya hepimizin olmuştur o şekilde bide crino jel kullanmadan bi iki gün önce vajinamda kaşıntı başladı tabi jelle arttı doktorum bi ilaç verdi. sağolsun benim çok bilgiç kocam enfeksiyonsa eğer tutmaması için en büüyük neden deyip beni alt üst etti herşey kısmet aslında biliyorum ama ne bileyim işte iyi bişeyler duymak istedim galiba sizede böyle şeyler olmuşmuydu bu kötü bişeymi ya paranoyak gibi davranmak istemiyorum ne bileyim işte...

off kızlar nerdesiniz ya size birşey sormak istiyorum benim cumagünü opum olmuştu ama hala kahverenginde parça parça lekelenmem var hani transferden sonra olurya hepimizin olmuştur o şekilde bide crino jel kullanmadan bi iki gün önce vajinamda kaşıntı başladı tabi jelle arttı doktorum bi ilaç verdi. sağolsun benim çok bilgiç kocam enfeksiyonsa eğer tutmaması için en büüyük neden deyip beni alt üst etti herşey kısmet aslında biliyorum ama ne bileyim işte iyi bişeyler duymak istedim galiba sizede böyle şeyler olmuşmuydu bu kötü bişeymi ya paranoyak gibi davranmak istemiyorum ne bileyim işte...

opudan sonra benimde ilk gün kırmızı sonra kahve lekelenmelerim oldu zaman zaman. bazı denemelerdede hiç olmamıştı. yani önemsenecek birşey değil olağan birşey.
vajinal kaşıntıyı doktoruna bildirmen iyi olmuş, zaten ilaçta vermiş, hemen çözülebilecek bir sorun. kocana söyle abartmasın. geçmezse transferden önce doktorunu yine bilgilendir.

bebeğin günlüğü çok güzeldi :)

valla süper hem beş embriyo hem de 5. gün hadi işallah son tedavin olurda kavuşursun bebeğine...

karamel çok üzgünüm. ama devamında yüzün gülecek işallah.

lekelenmen çok normal ama bugüne kadar uzaması normal mi bilmiyorum cidden. geçmiş olsun. yarın doktorunla konuşmanı öneriyorum canım...
günlüğü ben de çok beğendim:)

Son düzenleme:
evet gerçekten günlük harikaydı demi:)) başka bir topikten kopiş yaptım:)) kahverengi lekelenme crino jelden kuvvetle muhtemel kaşıntı içinde yapabilecek bişey yok bugün ilaç aldım kremde kullanıyorum herşey kader kısmet kafaya takmıyorum artık kocişiminde ağzının payını verdim:)))sadece bol bol dua ediyorum Allah kabul etsin...yarın sabahta Allahın izni ile güzel haberi alınca şenlik var:))

Back
X