- Konu Sahibi YILDIZ1980
Gabrielle
Benim de iki düşüğüm var 6 ve 7. haftalardı kalp atışlarını duymuştum O zamanlar Can Kavuzlu ya gittim Fevzi Şen le çalışıyorlsrdı ve bana günde 6 tane progestan hap vermişti durmadan uyuyordum durmadan Belki sana da böyle yenilikçi bir dr lazımdır Şu anda ki dr unu bilmiyorum ama bence inan hiçbir şey olmayacağına ve git bir secret cd si al izle . Bu korkutucu düşünceleri uzaklaştırmak için birşeylerle oyalan arkadaşlarını ziyaret veya kuran okumaktan hoşlanıyorsan oku dinle veya uzaksan o konuya kundalini yoga diye bir şey var onu dene ya da müziğini dinle sakin ol arkadaşım bir şey olmayacak sadece inan . Hadi Allah yardımcın olsun.
Benim de iki düşüğüm var 6 ve 7. haftalardı kalp atışlarını duymuştum O zamanlar Can Kavuzlu ya gittim Fevzi Şen le çalışıyorlsrdı ve bana günde 6 tane progestan hap vermişti durmadan uyuyordum durmadan Belki sana da böyle yenilikçi bir dr lazımdır Şu anda ki dr unu bilmiyorum ama bence inan hiçbir şey olmayacağına ve git bir secret cd si al izle . Bu korkutucu düşünceleri uzaklaştırmak için birşeylerle oyalan arkadaşlarını ziyaret veya kuran okumaktan hoşlanıyorsan oku dinle veya uzaksan o konuya kundalini yoga diye bir şey var onu dene ya da müziğini dinle sakin ol arkadaşım bir şey olmayacak sadece inan . Hadi Allah yardımcın olsun.
karamelito,yıldız,defnecanlar,pınar,çiğdem,papatya(atladığım biri yoktur umarım)
hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. dün tek tek alıntıyla size yazmıştım ancak nasıl olduysa çevrimdışı dedi ve hoopp uçtu yazdıklarım. ben de bugün kalktım ilk iş olarak size yazmaya başladım.
allahımm işallah en kısa zamanda size de nasip eder. yuvalarımızı hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün, bahtı açık,uzun ömürlü, aklı fikri yerinde olan evlatlarımızla şenlendirir. canı yürekten diliyorum...
bana gelince çok heyecanlıyım yani. cuma günü çok mutluydum. şimdi yerini korku aldı.2009 yılında gene aynı mart ayında hamile kalmıştım ancak kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmuştum.( allahım bir daha gösterme kimselere ya rabbim) gene alamam diye öyle korkuyorumki. cma günü öğrendim cumartesi pazar daha hiç uyku uyuyamadım. başım ağrıyor her tarafım dökülüyor. uyusam dinlencem de çok tedirginim
şunu unutmayın ne olur ben 40.5 yaşındayım benim olduysa sizlerin olmaması için hiç bir sebep yok sadece vakti saati var demekki.ben çok şaşkınım cidden rabbimin bir mucizesiyle başbaşayım.
allahım isteyen herkese versin işallah.
kızlar dua edin lütfen kalp atışlarını duyayımm. çok korkuyorum.
hepiniz dualarımdasınız...
sevgiler...