- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #1.001
pınarcım bu yazdıkların benim her transferden sonra beklediğim şeyler olmuştur, böyle diyenlerde genelde pozitifi müjdeliyor, çok umutlandıracağım belki ama ben bunları kesinlikle olumluya yoruyorum söylemeden duramadım ne yapayımmmm![]()
canım ne yalan söyleyeyim bende acayip pozitifim insanlara nasıl haber vereceğimi planlıyorum :))inşallah yanılmıyorumdur Rabbim dualarımı kabul eder inşallah(amin) kızlar dün akşam Eyüp Sultana gittim çok şükür 6 da çıktığımız yola ancak 8 de varabildik kaybolduk falan neyse bazı şeyler gerçekten vesile tam akşam ezanı saatinde ordaydım duamı bitirdim ezan okunmaya başladı.nasıl bi duyguydu anlatamam size bu topikteki tümmmmm arkadaşlarım için ve isteyen herkes için tabi kendim içinde dua ettim Meryem suresini okudum Rabbim inşallah kabul eder HEPİMİZİ ÇİFTER ÇİFTER ŞENLENDİRİR DİLERİM:))
cumartesiye az kaldı kızlar merkezden yarın yaptır dediler ama ben eşimle birlikte özellikle 23 nisanda yaptırmak istiyorum zaten acelem yok normalde panik olurdum ama bekleyeceğim cumartesi 11 de izmirde olurum o akşam annemde kalacağız cumartesi günü gidip testi yaptırırız diye düşünüyorum inşallaah mutlu haberlerle döneceğim Allahın izni ile dualarınızı iyi dilkeklerinizi eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim ne olur eksik etmeyin:)
cnm ALLAH dualarını kabul etsin inşş güzel haberler ver heycanla bekliyoruz![]()
sağol çiğdemcim inşallah güzel haberlerle döneceğim ve bayram yapacağız hepimiz 23 nisan bizim bayramımız olsun:))