- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #1.041
canım benim bennn çok iyiyim olmak gerektiği gini 6 ay sonrasına zayıf bir hamiş olmak için çabalıyorum bebek desteğinizi kilo konusundada bekliyorum arkadaşlarım hadi bakalım senin yıldızın kaçırmış olabilirim ama inşallah çiğdemle güzel haberler alacağımıza inanıyorum
pınarcığım cnm ii olmana çok sevindim sende benim gibi olmuşsun bende hep senin gibi dua etmiştin negatif sonuçtan sonra bendede böyle anlamsız diyorum bir mutluluk vardı:)) kafayı yediğimi falan düşünmüştüm demekki yalnız değilmişim :))
cnm ben burdaki herkesden güzel haberler alacağıma inanıyorum..bebeklerimizi konuşmak hepimize kısmet olsun..
bu arada ben ufak ufak araştırmalara başladım plan yapmaya başladık öncelikle bir histeroskopi olmayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda kafam çok karışık dr um yapışıklık yok diyor ama adet miktarım gerçekten çok ama çok az..yücel karama gitmeyi düşünüyorum bunun için tedavi için konyada bir yer düşünüyorum tabi histeroskopi sonucuna göre..bakalım artık neler olacak..[/QUOTE]
hayırlısı olsun canım valla mutluyum biraz kilo verip tatil yapmak istiyorum cidden kaç yaz hep tedavi iğne ilaç tatil yapamamıştım şimdi tatil zamanı senin içinde umarım hayırlısı olur histeroskopi konusunda ben iki defa oldum şükür bi sorun çıkmadı ama kar zarar oranı cidden iyi düşünülmeli sonuçta girişimsel bi olay eminim doktorun en doğru kararı verecektir...
Çiğdem ve Pınar, evet bende de olumsuz tedavi sonrası bir rahatlık oluyor ama onun adına mutluluk diyemiyorum. Sadece belirsiz dönemin bitişinin verdiği bir rahatlama. Oldu mu olmadı mı stresi bitiyor.
Birde hep o dönemde can dostum, kardeşimin sözleri kulağımda hep çınlıyor. " artık olmayan dönemleri bitiyoruz" evet diyorum bir olmayan daha bitti, olacak olana bir adım daha yaklaştım.
bayıldım bu söze benim içinde işte bu geçerli :BİR OLMAYAN DAHA BİTTİ OLACAK OLANA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIM:))