Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

gelsin inşallah hadi bakalım biraz daha sık dişini. daha fazla uğraştırmasın üzmesin. çok zor bu bekleyişler insanın tüm duyguları düşünceleri tek noktada kilitleniyor. bu başlığın ilk hamilesi olacaksın kısmetse.
dilerim şimdi pamuktan döşeğinde keyif çatıyordur senin ki .

yıldızzz bence o ilacın işe yarayacağına inan bence bundan sonrada yarayacak o sana...allah yardımcın olsun...

bu başlığın ilk hamilesi olmak fikri çok güzelmiş...
ikincisi de sen ol inşallah...en yakın tedavi senin galiba...inşallah isteyen herkes hamile kalır...

bu arada benim 7. günüm bugünde tık yok ...
olmadı mı acaba yaaa allahım ne olur bi işaret yolla bana...yardım et rabbim...bu belirsizlik çok yorucu...:50:

mavi haddim olmayarak sana verebileceğim naçizane tavsiye ltf belirtilere takılma ben o belirti cdenilen ağrılar kahverengi akıntılar ve bilimum ne varsa hepsini yaşadım 2 tane 5. gün embriyosu ile negatifi gördüm bu nedenle ltf belirti arama kendini strese sokma çok çok zor biliyorum ama ltf sakin ol ve hayırlısı ile hamiş kalabilmek için dua et sadece...

mavi haddim olmayarak sana verebileceğim naçizane tavsiye ltf belirtilere takılma ben o belirti cdenilen ağrılar kahverengi akıntılar ve bilimum ne varsa hepsini yaşadım 2 tane 5. gün embriyosu ile negatifi gördüm bu nedenle ltf belirti arama kendini strese sokma çok çok zor biliyorum ama ltf sakin ol ve hayırlısı ile hamiş kalabilmek için dua et sadece...

ne demek haddim olmayarak canım...geçen sene düşük yaptığımda anlamıştım tutunduğunu da o yüzden taktım galiba...
sağol tavsiyene uymaya çalışcam becerebildiğim kadar...rabbim bana sakinlik versin nedense çok panik oldum bu kez...
rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah....
hakkımızda hayırlısı....

ne demek haddim olmayarak canım...geçen sene düşük yaptığımda anlamıştım tutunduğunu da o yüzden taktım galiba...
sağol tavsiyene uymaya çalışcam becerebildiğim kadar...rabbim bana sakinlik versin nedense çok panik oldum bu kez...
rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah....
hakkımızda hayırlısı....

maviiiii
o kadar çok istiyorumki hamilelik haberini öğrenmeyi... lütfen bu başlıkta bunu sen başlat ve hepimiz takılalım peşine.

maviiiii
o kadar çok istiyorumki hamilelik haberini öğrenmeyi... lütfen bu başlıkta bunu sen başlat ve hepimiz takılalım peşine.

inşallah yıldız inşallah allahım yüzümü güldürsün bu kez....
rabbimm bana merhamat et sen herşeyi bilensin hakkımda hayırlısını nasip et yalvarırım allahım...
bu topikteki tüm arkadaşlarla birlikte bana ve isteyen dileyen herkese annelik mucizesini hayırlısıyla yaşat yarabbi...AMİİNNN...

inşallah yıldız inşallah allahım yüzümü güldürsün bu kez....
rabbimm bana merhamat et sen herşeyi bilensin hakkımda hayırlısını nasip et yalvarırım allahım...
bu topikteki tüm arkadaşlarla birlikte bana ve isteyen dileyen herkese annelik mucizesini hayırlısıyla yaşat yarabbi...AMİİNNN...

amin canım

kaç gün kaldı senin ????

7 temmuz test günüm ...
ben idrar yaptım doğru dürüst bişey çıkmadı ...
amaaaaannn valla sıkıldım artık heee....
zaten dış gebelik geçiren arkadaşın olayınada sinir oldum...ne ruhsuz bu doktorlar yaaa...

ne demek doğru dürüst?????? hafif bir ikinci çizgi bile yeter biliyorsun
yok hiçbirşey çıkmadı diyorsan zaten hiç takma derim çokkk erken, ancak adet günün geçince idrarda belli oluyor yoksa en sağlam kan testi.

ne demek doğru dürüst?????? hafif bir ikinci çizgi bile yeter biliyorsun
yok hiçbirşey çıkmadı diyorsan zaten hiç takma derim çokkk erken, ancak adet günün geçince idrarda belli oluyor yoksa en sağlam kan testi.

yok canım yaaa hafif bile sayılmaz çıkmadı sayılır anca o... sadece çizginin yeri belli olmuş gibi...pembe bile değil gri gibi ...eşimde yok bişey diyor...internetten çok araştırdım benim gibi hayalet çizgi görenlerde hamile olan da var olmayanda...
geçen sene boş gebelikte 9. gün çıkmıştı o yüzden umutsuzluğa düştüm..

kan testinede cesaretim kalmadı iyimi?

yok canım yaaa hafif bile sayılmaz çıkmadı sayılır anca o... sadece çizginin yeri belli olmuş gibi...pembe bile değil gri gibi ...eşimde yok bişey diyor...internetten çok araştırdım benim gibi hayalet çizgi görenlerde hamile olan da var olmayanda...
geçen sene boş gebelikte 9. gün çıkmıştı o yüzden umutsuzluğa düştüm..

kan testinede cesaretim kalmadı iyimi?

yeri bellimi olmuş :))) o yer birşey yoksa hiç belli olmuyor ki, bence hiç üzülme bilakis sevin

yeri bellimi olmuş :))) o yer birşey yoksa hiç belli olmuyor ki, bence hiç üzülme bilakis sevin

eveeeetttt ayyy inşallah hamileyimdir :52:...umutlanmaya bile korkuyorum...:52:
allahım bana yardım eeeett...karnımda kelebekler uçuyo heycandan...inşallah hayal kırıklığına uğramam...:31:
ayy karamel içime su serptin...
rabbim senin yüzünü güldürsün.....:49::49:

MAVİ0 canımmmmmmmm, güzel haberleri nerelerden duyuyorum yaaaa, maaşallah çok sevindir beni arkadaşım, noldu test filanmı yaptın kaç çıktı çabuk yaz çabukkkkkkkkkk :64::64::52:

MAVİ0 canımmmmmmmm, güzel haberleri nerelerden duyuyorum yaaaa, maaşallah çok sevindir beni arkadaşım, noldu test filanmı yaptın kaç çıktı çabuk yaz çabukkkkkkkkkk :64::64::52:

ayyy canım daha yapmadım kan testini yaaa...
idrar yaptım...oda hayalet gibi çıktı...inşallah bu kez olmuştur....
valla bi tuhaf oldum ..dün çok umutsuzluğa düşmüştüm ama bugün bi heycan var bende....
hakkımda hayırlısı ne bileyimm...şaşkınım...inşallah hayal kırıklığı yaşamammm...

canım yaşamayacaksın, emin ol, ben hamile olduğuna inanıyorum cnm yaaa, busefer başardın, yarını beklemen şartmı, bugün yaptırsan testini olmasmı arkadaşım yaaa, bak şimdi bende çok meraklandımmm, herşey çok güzel olacak:52:

canım yaşamayacaksın, emin ol, ben hamile olduğuna inanıyorum cnm yaaa, busefer başardın, yarını beklemen şartmı, bugün yaptırsan testini olmasmı arkadaşım yaaa, bak şimdi bende çok meraklandımmm, herşey çok güzel olacak:52:

inşallah soway bu sefer olmuştur....eşim illa gününde yaptıralım iye tutturdu...
çok yalvardım kabul etmedi canım yaa...
allahım bu mutluluğu banada layık görür inşallah...ve arkamdan sizleride beklerim...
sen ne zaman başlıyodun donmuşlara? temmuzda değilmiydi?
hakkımızda hayırlısı olsun rabbim daha fazla bekletmesin bizleri....bu yol çok zor bi yol güzel allahım bu yolda uğraşan herkesin tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah...

inşallah soway bu sefer olmuştur....eşim illa gününde yaptıralım iye tutturdu...
çok yalvardım kabul etmedi canım yaa...
allahım bu mutluluğu banada layık görür inşallah...ve arkamdan sizleride beklerim...
sen ne zaman başlıyodun donmuşlara? temmuzda değilmiydi?
hakkımızda hayırlısı olsun rabbim daha fazla bekletmesin bizleri....bu yol çok zor bi yol güzel allahım bu yolda uğraşan herkesin tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah...

mavicim benimmm, hamilesin yine yaaaa, inşallah busefer sağlıkla kucağına alacaksın arkadaşımmm, tüm kalbimle istiyorum bunu...

ben evet bu ay başlayacaktım ama gelecek aya ertelemeye karar verdim, çünkü bu ay rahim filmi çekilmek istiyorum, önceki kürtajdan rahim yapışıklığı olmasından şüpheleniyorum cnm, inşallah bişey yoktur benim hüsnü kuruntumdur, içim rahat etsinde öyle başlayayım....

mavicim benimmm, hamilesin yine yaaaa, inşallah busefer sağlıkla kucağına alacaksın arkadaşımmm, tüm kalbimle istiyorum bunu...

Ben evet bu ay başlayacaktım ama gelecek aya ertelemeye karar verdim, çünkü bu ay rahim filmi çekilmek istiyorum, önceki kürtajdan rahim yapışıklığı olmasından şüpheleniyorum cnm, inşallah bişey yoktur benim hüsnü kuruntumdur, içim rahat etsinde öyle başlayayım....

amiiiiiinnnn....
Kürtajını nerde yaptırdın? Eğer iyi bi yerde yaptırdıysan hiç korkma...ben üç kez kürtaj oldum histereskopide hiç bişey çıkmadı çok şükür...üstelik ilk iki kürtaj cahilliğimize geldi araştırmadan yaptırdım ama bişey olmamış ...
Rabbim yardım etsin bi ay önce veya sonra farketmez sonu güzel olsun inşallah...kafan rahat bi şekilde başla tedaviye..

amiiiiiinnnn....
Kürtajını nerde yaptırdın? Eğer iyi bi yerde yaptırdıysan hiç korkma...ben üç kez kürtaj oldum histereskopide hiç bişey çıkmadı çok şükür...üstelik ilk iki kürtaj cahilliğimize geldi araştırmadan yaptırdım ama bişey olmamış ...
Rabbim yardım etsin bi ay önce veya sonra farketmez sonu güzel olsun inşallah...kafan rahat bi şekilde başla tedaviye..

mavi bugün 10. günün mü?
birde rahim kalınlığın kaçtı transfer sırasında ? malum benim sorunum bu o nedenle herkese soruyorum.

amiiiiiinnnn....

cnm tüp yaptırdığım yerde yapılmıştı kürtajım, ama nasıl bir yöntemle yaptılar bilmiyorum, 60 gün kanamam durmamıştı hiç dr normal demişti, bilmiyorum artık ama kafama çok takılıyor bende gidiyimde bi rahatlıyım diyorum, belki banada histeroskopi yaparlar, hangisi daha iyi histeroskopimi yoksa rahim filmimi bilmiyorum, bakalım dr yönlendirir, yarın senin haberinide büyük bir heyecanla bekliyor olucam cnm, bilgisayarı yarın biraz geç açıcam çünkü hastaneye gidicem, döndüğümde burda seni mutlu hamileyim hamileyim yazınlarınla görmek istiyorum:52::52:

Back
X