kızlar bende geçen yıl öğrendim rahimimde incelik olduğunu ama o zamn bekar olduğum için herhangi bir tedaviye başlamadı doktor.
hipofiz bezlerimde 7 mm lik bi adenom olduğu için prolaktinim yüksekti ve onu düşürmeye odaklandık. son hormon testim normal çıkmıştı ve ilacı kesti dr. ama adetim düzene girsin diye cyclo-progynova ya devam ettim. son aylarda düzensiz kullanmaya başladım. arada kesildim adetten tekrar başladım tekrar oldum falan.eylülde evlendim. en son 6 ekimde ilaç olmaksızın normal bir şekilde adet gördüm.
sonra korunmasız ilişkiye girdik eşimle bir çok kez, özellikle de yumurtlama dönemlerinde. adetim gecikti bu ay 2 kere test yaptım ama negatif çıktı. dün doktora gittim belki gebelik haberi, alırım diye ama bir yandan da korkuyodum çünkü bu rahim inceliği durumundan haberim vardı. gittim ve kötü haber geldi. rahim çok ince dedi doktor ama kaç mm söylemedi. önce bi adet gör sonra yumurta takibine başlarız dedi. bir sürü şey söyledi ama hem çok hızlı konuştuğundan hem de benm aklım uçtuğundan sadece bu kadarını hatırlıyorum.
kızlar şimdi beni nasıl bir süreç bekliyor? normal yollarla kalmam imkansız mı? mutlaka aşılamamı olması lazım? maddi gücümüm buna yeterli olmayabilir

ne yapacağım ben?