- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #1.921
Kizlar ilk tup denemem gecen ay ertelendi duvar inceliginden 13 nisan aksam adet oldum 16 sinda kontrol vardi 3 milim di vee cuma gunude ikinci kontrolum vardi 5 milim olmus sadece estrofrem nar cay falanda kullandim ama niye boyle olduki yaa dr bant verdi 4 tanesini birden yapistir bakalim dedi sali gunu tekrar kontrol dedi olmazsa buayda iptal diyo ozon tedavisine kadar gidicwz dedi baktik oda olmuyo bu sekilde yapicaz artik transferi diyo napicam bilmiyorum yaaa ozon tedavisi ne bilen varmi acaba daha ne uygulayacakki kalinlassin diye dr bile cok sasirdi neden biyle olduki diyo hersey yolundaydi halbuki dedi kizlar yaaa napicam bebislerimi bi turlu alamiyorum esimde cok uzgun
Canim tesekkur ederim icimi rahatlalttin valla ya iste biliyosun uzun suredir bekledigimiz icin meleklerime bi an once kavusmak istiyorum bide hersey sirunsuz olsun istiyorum iste ama bakalim rabbim insallah hepimize gonlumuzdekini verir tatlin sanada iyi geceler
Tusemim tatlım bu kadar umutsuz ve aceleciolma bak ben aylarca cyclo proginova kullandımm..rahim kalınlaşmadığı için geçn sene ocak ayında yumurtalarım toplandı 3 ay boyunca bantla estrofemlerle transfer günü iptal oldu ne zorzamnlar geçirdimm..üstüne bir de ailevi sorunlarla uğraştım..2 ay içinde 2 kere histereskopi oldumm..ve ocakta dondurulan embriyolarımı göbüşüme temmuzda ancak transferle alabildimm..her adetle kontrole giidp takibe giiryor ilaçlara başlıyordumm..transfer günü 7 yi bile bulamadığım için iptal oluyordu ...öyle kii ilaçlara rağmen adet günüm gecikiyordu sökülemediğim için söktüürcülerle damla damla adet oldumm..psikolojik destek almaya başladım ve sonarki ay cyclo proginova ile düzene girdimm sadece...2 ay boyunca dzenli adet olmaya ve rahim kalınlığı 8 mm eçıkmaya başlayınca sonraki ay adetle beraber tekrar bantlar estrofem hem ağızdan hem vajinadan atarak başladık..tedaviye bir de hiiperbaric oksijen tedaviisii gördüm...o şekilde 8mm civarına çıktı ve transfere gittim..ama 8 mm en kalın yeriymiş tüm endo aynı değilmiş... 7.5 a düşen kısımlar daolmuşş..sonuç negatif oldu tabii..şimdi araşatırmaya devam ediyorum daha uzun süreosijen almaya gidecem merkeze ayrıcaa narsuyu ve tutunma aşısını da düşünüyorumm..ne varsa düşünüyorum kısacası zaman geçiyor yaş geçiyor ...artık anne olmak istyorum deli gibii..ama dediğim giibi stres yok..rahat olacaksın...