Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

kızlar bu topıge ılk defa yazıyorum.benım tedavıde 4 cü gunum ve endometrıum duvarı 5.3 .ıyımı sızce kac olmalı

Kızlaar ben laporoskopide doktor hafif bir düzeltme yapalım embriyo rahime daha iyi tutunsun dedi..histereskopi de yaptı aynı anda..ama nolduysa ondan sonra oldu..normalde çoğu kişie histereskopi iyi gelir rahim canlanır kanlanır bebiş daha iiy utunur ama benim rahimm yapılan işlemi farklı algılamışş ve müdahale edilen bölgeyi öle bir kapatmış kii rahim daralmışş..güya bağışıklık siistemim çok iiy çalıştığı için böle olmuşş..hop transfer öncesi kalınlaşma olmadığı için bir daha ameliyat dediler 2 sefer oldumm..son rahim filminde baktık rahimm üçgen çeklinden boru vaziyeti almış..ee tabii gidiyorum geliyorumm sürekli nar suyu içiyorumm bantları 4-5 tane takıyorumm..olmuyor hep en fazla 7 yi buluyorr stres hat safhada..bi yandna çalışıyorum işim çok stresli yeni müdürüm le hergün tartışıyoruz...şikayet ediyorum kimse ilgilenmiyor aranızda halledin diyorr...ben öyle bir baskı altındaydım kii...o stres ve gerginlik resmen kulandığım ilaçları etkiisz hale getirmiş..sonradan bastım istifayı siznle mi uğraşacam benim derdim bana yetiyor deyip...tabi ayrılamadım hemen 2-3 ay idare et dediler o süreçte bir ameliyat daha oldumm..ama olacak giib değil..daha ameliyat falan olamam dedimm..ilaçları bıraktık sadece cyclo proginova ile adet düzenimi yeniden geri getirmeye çalıştık...psikoloğa gitmeye başladımm...çünkü tüm hayatımı bu tedaviye ve getirdiği karanlığa takılı halde yaşamaya başlamıştım...eşimin ailesi de daha tedavide arkmadan eşime baskı yapmaya başlamışlar..öğrendim hepten dellendim hangi çağda yaşıyoruz acaba...ben bir sinir krizi geçirdimm..sonra hepsine resti çektimm...pskololojik tedavime devam ettiimm...peşinden adetimi zorla düzelttik 2 ayda 3. ayadetimle beraber 4 tane bant takıldı..embriyolar zaten donduruldu bu arada 10 yumiden 6 tanesi döllendi 4 ü dondurulabildii... hiperbaric oksijen tedavisine başladımm..benimle berbaer aynı dertten muzdarip ama yapışıklığı olmayan bir kızla başladık onun doktoru aret kamar dı..istanbul tüp bebk merkezinde..ben transfere kadar gittimm..arkadaşş kalp atışını duyana kadar..narsuyu içtim bol bol yormadan yüürüdümm..rahim duvarım 8mm i bulduu ..arkadaşın ki de 8.5 u bulduu..bana 2 mebriyo transfer edildi yaşımdan dolayı..arkadaşa bilmem kaçıncı denmesi olduğu için ve hala 9mm e ulaşmadığı için 4 embriyosu da konulmuşş.o ikizlere hamile kaldı ben negatif aldımm..ama şu da var ..o stersli dönemimdee negatif bekleyerek geöçirdim transfer sonrası dönemimi..umutlu değildimm...ve olmadı..şimdi ilçalrla sökülen ben hayatımı düzen soktuğum içinn ve etrafımda bana destek olmayan herkesi görmezden geldiğim için adet miktarım her geçengün artıyor..ve 30 gün de zorla sökülürken gene 26- 28 gündeğişen noral siklusa geri döndümm..

Tatlım inşallah herşey daha güzel olacak sana köstek olanları çıkarmış hayatından yazdıklarını okuyunca hem çok üzüldüm hemde çok umutlandım.Benim durumum sana çok benziyor aslında benimde senin gibi tüp bebekten başka çarem yok tüplerim var ama her ikisi de tıkalı yumurta rezervi az yaşım 33 her geçen gün daha da azalacak bir de endm.ince...Sen 8mm e ulaşmışsın adetlerin düzene girmiş bak bunlar çok güzel gelişmeler inşallah bu sefer olacak..Bana da hep diyorlar olmuyorsa zorlama diye anlayamıyor bu lafın bizleri ne kadar incittiğini Allah büyük bizler elimizden geleni yapalım takdir Onun...

kızlar bu topıge ılk defa yazıyorum.benım tedavıde 4 cü gunum ve endometrıum duvarı 5.3 .ıyımı sızce kac olmalı

Tedavin hayırlı olsun tatlım adetin 6.gününde oluyorsun o zaman gayet güzel canım bizimkiler malesef 12. günde seninki kadar kalınlaşabiliyor kıyası böyle yaparsan canı sıkacak hiç bir durum olmadığını görürsün.:34:

canım inşallah bantlar böyle kalınlaştırmaya devam ederse öyle olucak gibi görünüyo durumu burdan sana bildiririm tatlım benim umudumuzu hiç kaybetmicez eninde sonunda bizlerde anne olucaz inşallah:38::38::38::38:

Amin kuzumm heyecanla ve umutla bekliyorum:16::16::16::16:

evet arkadasım ama az doz ılac alıyorum
dun gonalofa basladım mesela .transfer günü kac olmalı

tatlım en az 7 olması gerekiyomus ama suan adetliysen ondan ince olabilir benim adetimin 14 günü 5 milimdi düşün tatlım sen suan iyi durumdasın bunu sorun yapma kendine tatlım:34::34::34::34:

benim opu sırasındaki değerimm buydu...opuan sonra 6 zor olduğu için iptal oldu..maşaallah adetin daha bitmeden gayet iiy olduğuna göre güzelce kalınlaşır inşaalah merak etme canımm...zaten 8 mm ve üzeri olursa gayet rahat bir şekilde transfere gidebilirisnn..takılmadan..inşaallah:nazar::nazar::49::49::nazar::nazar::nazar:
Tatlım inşallah herşey daha güzel olacak sana köstek olanları çıkarmış hayatından yazdıklarını okuyunca hem çok üzüldüm hemde çok umutlandım.Benim durumum sana çok benziyor aslında benimde senin gibi tüp bebekten başka çarem yok tüplerim var ama her ikisi de tıkalı yumurta rezervi az yaşım 33 her geçen gün daha da azalacak bir de endm.ince...Sen 8mm e ulaşmışsın adetlerin düzene girmiş bak bunlar çok güzel gelişmeler inşallah bu sefer olacak..Bana da hep diyorlar olmuyorsa zorlama diye anlayamıyor bu lafın bizleri ne kadar incittiğini Allah büyük bizler elimizden geleni yapalım takdir Onun...
düzeldi ama hiç baktırmadımm bayaa oldu endo takibi yaptırmam lazım aslındaa.ve embriyolarımın kaliteli olması için tedaviden 4 ay önce takviye bitkisel ilaçlara başlıcam...ymurta sayıısnı ve kalitesini düzeltmem lazımm...blast embriyo transferi istyorumm Rabbim nasip edersee...ve endometrium kalınlığı için artık akpunktur ozon terapi hiperbaric oksijen ne gerekiyorsa gidecem kullanacamm işimi şansa Yavrumu riske atmamk için..en azından ben elimden gelenin en fazlsını yapıyorum Rabbim takdir senin Allahım deyip tevekkülle bekleyeceğimm...bana taşıyıcı anne bul diyen daktır da kendince yol gösteriyor ama canımın nasıl acıdığını bilmiyor..son çarem olur mu bilmem ama evlat edinmenin sevabını bildiğimden son çarem evlat edinmek koruyucu aile olmak olur ...
Tedavin hayırlı olsun tatlım adetin 6.gününde oluyorsun o zaman gayet güzel canım bizimkiler malesef 12. günde seninki kadar kalınlaşabiliyor kıyası böyle yaparsan canı sıkacak hiç bir durum olmadığını görürsün.:34:
haklısın ne diyeyim dafniyacımm...
evet arkadasım ama az doz ılac alıyorum
dun gonalofa basladım mesela .transfer günü kac olmalı
7den yukarı olmalı mm si...ama 8 i geçersen hele ki 9 mm ve yukarıısnda 3. bir çizgi oluşuyormuşş endometrium da ve bu katmana tutunuyormuşş embriyoolar...inşaalah sen o dereceye ulaşırısn ve yavrun tutunur sımsıkı annesine...benim belli bir şamaya geldikten sonra rahim incelmeye başlıyor progestana rğmen kalınlaşmıyor..onun çaresine baklamıyız..tansferden önceki kontorlümde 8 mmi geçmiştim..ama taransferde hemşiree ultrasonda ölçe ölçe geldi yer yer 7.5 mm e düşmüş en kalın olan kısma embriyoları bıraktılarr...bu da incelmeye başladığını gösteriyorr..
tatlım en az 7 olması gerekiyomus ama suan adetliysen ondan ince olabilir benim adetimin 14 günü 5 milimdi düşün tatlım sen suan iyi durumdasın bunu sorun yapma kendine tatlım:34::34::34::34:

yanii ben 4 mm de n başlıyorum ilk kontrollerde 5.3 ü 10. günlerde falan anak bulduğumdan maaşallah devam eder inşaallah diyorumm..eksta güzel kalınlaşsın dersen..narsuyu iç günde 2 bardak sabah akşamm birer bardak ama transferden önce bırak...güzlece kalınlaşmaya faydası olur ayrıca antioksidan faydaslıdır yanii

benim opu sırasındaki değerimm buydu...opuan sonra 6 zor olduğu için iptal oldu..maşaallah adetin daha bitmeden gayet iiy olduğuna göre güzelce kalınlaşır inşaalah merak etme canımm...zaten 8 mm ve üzeri olursa gayet rahat bir şekilde transfere gidebilirisnn..takılmadan..inşaallah:nazar::nazar::49::49::nazar::nazar::nazar:

düzeldi ama hiç baktırmadımm bayaa oldu endo takibi yaptırmam lazım aslındaa.ve embriyolarımın kaliteli olması için tedaviden 4 ay önce takviye bitkisel ilaçlara başlıcam...ymurta sayıısnı ve kalitesini düzeltmem lazımm...blast embriyo transferi istyorumm Rabbim nasip edersee...ve endometrium kalınlığı için artık akpunktur ozon terapi hiperbaric oksijen ne gerekiyorsa gidecem kullanacamm işimi şansa Yavrumu riske atmamk için..en azından ben elimden gelenin en fazlsını yapıyorum Rabbim takdir senin Allahım deyip tevekkülle bekleyeceğimm...bana taşıyıcı anne bul diyen daktır da kendince yol gösteriyor ama canımın nasıl acıdığını bilmiyor..son çarem olur mu bilmem ama evlat edinmenin sevabını bildiğimden son çarem evlat edinmek koruyucu aile olmak olur ...

haklısın ne diyeyim dafniyacımm...

7den yukarı olmalı mm si...ama 8 i geçersen hele ki 9 mm ve yukarıısnda 3. bir çizgi oluşuyormuşş endometrium da ve bu katmana tutunuyormuşş embriyoolar...inşaalah sen o dereceye ulaşırısn ve yavrun tutunur sımsıkı annesine...benim belli bir şamaya geldikten sonra rahim incelmeye başlıyor progestana rğmen kalınlaşmıyor..onun çaresine baklamıyız..tansferden önceki kontorlümde 8 mmi geçmiştim..ama taransferde hemşiree ultrasonda ölçe ölçe geldi yer yer 7.5 mm e düşmüş en kalın olan kısma embriyoları bıraktılarr...bu da incelmeye başladığını gösteriyorr..

yanii ben 4 mm de n başlıyorum ilk kontrollerde 5.3 ü 10. günlerde falan anak bulduğumdan maaşallah devam eder inşaallah diyorumm..eksta güzel kalınlaşsın dersen..narsuyu iç günde 2 bardak sabah akşamm birer bardak ama transferden önce bırak...güzlece kalınlaşmaya faydası olur ayrıca antioksidan faydaslıdır yanii

aynı fikirdeyim canım korunmaya ihtiyacı olan onca çocuk varken ben de aynı kararı alırım öyle bir durumda.

aynı fikirdeyim canım korunmaya ihtiyacı olan onca çocuk varken ben de aynı kararı alırım öyle bir durumda.

Rabbim gönlümüzdeki meleğimiiz göndersin ..inşaallah maddi durmumuz iyi olursa ilerde bebğim olsa bile ben bir yetim yavruyu alıp büyütmek istiyorumm..inşaallah Rabbiim o günleri gösteririr..:16::16::16::16:

Rabbim gönlümüzdeki meleğimiiz göndersin ..inşaallah maddi durmumuz iyi olursa ilerde bebğim olsa bile ben bir yetim yavruyu alıp büyütmek istiyorumm..inşaallah Rabbiim o günleri gösteririr..:16::16::16::16:

kramayam süper hatta süper ötesi bi hatunsun canım ya bende kesinlikle soriyim bunu dr a peki bu gebelik asısını kullanmaya geç kalmadım dimi hani transferden önce kullanmam lazım ya bide bu asıyla yapıştırma için kullanılan seyin fiyatı ne kadar bi bilgin var mı tatlım:31::31::31::31::31::31::31:

Amin canım..Yetimler Paygamberin emanetleriymiş çok güzel birşey yaparsın inşallah Rabbim sana hayırlı evlatlar bol kazanç versinde dileğini gerçekleştir.Güzel bir yüreğin var belli Allahım gönlüne göre versin canım benim

seni durumdan haberdar etcektim unutmusum bugün aklıma geldi bi yazıyım dedim dr 6.7 dedi kalınlığa ve transfer ilaçlarımı başlattı eger 7 ve 7 yi gecerse salı transferini yaoıcam dedi gecmezse histereskopi yapıcam dedi yani senin anlican dananın kuyruğu yarın kopuyo bakalım sabah 10 da gidicem dra ne dicek çok merak ediyorum:18::18::18::18:

seni durumdan haberdar etcektim unutmusum bugün aklıma geldi bi yazıyım dedim dr 6.7 dedi kalınlığa ve transfer ilaçlarımı başlattı eger 7 ve 7 yi gecerse salı transferini yaoıcam dedi gecmezse histereskopi yapıcam dedi yani senin anlican dananın kuyruğu yarın kopuyo bakalım sabah 10 da gidicem dra ne dicek çok merak ediyorum:18::18::18::18:

canım hadi hayırlısı, sonucunu bekliyorum, benim de 5,7 mm yi geçmemişiti, birsonraki aya bırakmıştık, yine 5,7mm olup geçmeyince transfer olmuştum, ama tutmamıştı..... o yüzden inşallah senin kalınlaşır..... yarın merakla seni bekliyeceğim.........

kızlar rahim kalınlığı 8 mmi geçmelii 9 u geçerse mikemmel olur bizim için mucize gibi...:16::16::16: aşağısında şansımız olduğunu düşünmüyorumm..Ben 8mm civarında transfer oldumm embriyolarım da çok kaliteliydi amaaa olmadı...8mm sınırımmışş meğer incelmeye başlamış yavrum tutunamamışş.test günü 2 küsürlü bir değer aldımm...ben 9 mm in aşağısında bir daha transfere girmeyi düşünmüyorumm:19::19:...o kadar hormonu alıp iğneleri yeyip çöpe atamam bebişlerimi..:50::50::50::50:

Son düzenleme:
benimde çok ince ve dr soğan kürünü önerdi... ve aslanpençesi ile civanperçeminden uzak durmak gerekiyormuş bilginize...

soğan kürü rahimi inceltir hayatımm...sökülemiyorsan söktürür ama bir ihtimal işe yarar diyorum belki ilk ay güzelce temziler rahmii sonraki aylarda da güzelce kalınlaşır ama soğan kürü yaptığın ay da veya sonraki ayda kalınlaşmasını bekleme boşunaa soğan kürünüü doğal yolla gebe kalma ihtimali olanlar kullanıyor yumurtalıkları uyardığı ve adetleri düzenlediği için...bana öneren olmadı.....ince rahime çare melisa çayı narsuyu ve hiperbaric oksijenle kısmen çözüm bulanlar olduğunu biliyorumm..ben kendim 8mm e çıktığına şahidim ama yukarısını görmedim...siizn başka sıkıntınız da varsa önermiş olabilri..ama tek sorun incelikse yeterli değil bencee

Back
X