- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #1.981
ben bu ay diyetteyim diş ameliyatımı oldum bir de kist varmış şekimden sonra temizledi daktır..önümüzdeki ay memlkete gideceğim kardeşimin düğünü var kınası memlekette düğünü burada olacak annem babam kardeşlerim hepdi toplaşıp bana gelecekler ..düğün sonrasında da 20 lik dişlerimden biri alınacak ameliyatlaa..ki daha 2 dişim var artık çürümeye bşalmışlar ağrıması an meselesi.ay sonu da başka akrabamızın düğünü var burada..yani ben önümüzeki ay iptalim..artık temmuzda yumurta kalitesi için ilaçlara ve kürlere başlıcam soğan suyu hayıt adaçayı yumoş kalitesi için melisa çayı (kalınlaşmaya faydalı) düşnüyorumm inşaallah kocişlere de çakşır otunun erkeğini içirelim sperm sayısını müthiş artırıyor kalitesi için de omega 3 ve arginmax man verecem...rahim zaten kötü bari ebriyorımız için çabalayalım malum benim yaşım da var..sen devam et tatlımm ama adetin 12. 15. 17. günlerinde rahim kalınlığını ölçtürmelisin ki, gelişme var mı görebilelimm..ben öyle yapmayı düşünüyorumm...inşaalah![]()
ikramaya, bugün tedavimin 13.günü, endo kalınlığı 6,5 mm,,,,, 15.gün opu olacağım....... yine de ölçtürtmek gerekir mi,,,, ben zaten transfer olmuyorum,,, ya,,,,,,