sizlere bir süredir yazamadım, ama merak etmeyin demiştim. malum yoğun bir kurs proğramına başlamıştım ya , sanırım iyi olmuş,
13 ağustos regl oldu, kontrolde iki yumoş vardı, fakat 3.gün bayağı büyüktü bu yüzden naturel tüp yapalım dedik, güzel olan endometrium kalınlaşıyordu, yani ilaçsız kalınlaştı kızlar. bu mücize gibi birşey, 3 ay uğraşıp endo 5,7 mm yi geçmezken, bu kez 7, 7,5
7,8 ve enson 8,2 mm oldu. opuya kadar sadece bir yumoş gelişti ve ilaçsız olunca acil opuya alındım dün saat 18.00 de, neyse yumoş dolu çıktı fakat olgun değilmiş... bu kötü haber.
iyi haber de şu: endometrium belki bir daha kalınlaşmayabilir diye donmuş embiryodan 1 tane transfer olacağım.. cumartesi transferim var... dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi öpüyorum
ayrıca adetin 3.günü fsh 6,96 , e2 133 çıktı... dr derki e2 yüksekse fsh düşük çıkarmış bilginiz olsun... normalde benim fsh 18 ila 22 arasında idi hatırlarsanız.
bu arada herşey kendiliğinden gelişti ve ilave hiçbir şey yok... inşallah saati günü gelmiştir kızlar, zamanım az , yaş 44 olunca panikledim yani.
pufynin dediğine göre endo kalınlaşıyorsa menapozu unutmalıymışım. inşallah öyle olsun.