- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #2.141
Arkadaşlar transferden sonra 15. günüm ve hcg 180. Rahim kalınlığı 14. Doktor sınırın 15 olduğunu ama büyük bir problem olmafığonı söyledi.benzer durumda olan yaşayan varmı hiç..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dün bebislerimi aldım evimize geldik.. rahim 8 olmuştu doktor çok beğendi inşallah bu sefer tutacak inanıyorum :)
Arkadaşlar transferden sonra 15. günüm ve hcg 180. Rahim kalınlığı 14. Doktor sınırın 15 olduğunu ama büyük bir problem olmafığonı söyledi.benzer durumda olan yaşayan varmı hiç..
Hadi hayirli olsun cnm.... kaçıncı günde transfer oldu senin ....
Benm üçüncü gün iki tane transfer edildi
Hayırlı olsun cnm hamileliğin....
Transferin kaç mm le yapıldı hatirliyormusun...
Dr un söylediğiyle çok bi fark yokmuş...
Umarım sorun olmaz...
Hangi hastanede tedavi görüyorsun.. her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorsan mutlaka histeroskopi yaptırıp baktırman gerekir diye düşünüyorum rahmin içine bakılsın belki yapışıklık vardır ondan kalınlaşmıyordur eğer öyleyse ne yaparsan yap kalınlaşmaz zatenSevgili arkadaşlar
Konu açamıyorum nedense..umarım burdan sesimi duyar yol gösterirsiniz..benim dondurulmuş embriyolarım maalesef rahim duvarımın ince olmasından dolayı transfer olamıyor..dr umu bu konuda yeterli bulamıyorum ..sonuçta her hastaya yaptığı tedaviyi uyguluyor gibi geliyor.standart tedaviye bağlamış gidiyor..bazen onun verdiği ilaçları yeterli bulmadığımdan kendim yönlendiriyorum bile diyebilirim..bana bu konuda tavsiyeleriniz çok önemli ..ve bu konuda tavsiye edeceğiniz dr rica ediyorum...Sevgilerimle
Zararsız olur mu ya östrojen bantıdır o bant ve doktor kontrolunda kullanılmassa her türlü hastalığa davetiye çıkarır.. yan etkilerine bi bakın isterseniz..Benim 8 .mm di doktorum bana ostorejen hormonu içeren band yazdı adi clemerema forte bunu iki ğunde bir kalçanın ust tarafına yapıştır dedi gebe olana kadar bakalım kullanıyorum kutu icde dort tane var 40 lira kadin dogumcu yaziyormus istersen al zarasızmis şuan transferin 8.günündeyim inş tutmuştur
Sevgili arkadaşlar
Konu açamıyorum nedense..umarım burdan sesimi duyar yol gösterirsiniz..benim dondurulmuş embriyolarım maalesef rahim duvarımın ince olmasından dolayı transfer olamıyor..dr umu bu konuda yeterli bulamıyorum ..sonuçta her hastaya yaptığı tedaviyi uyguluyor gibi geliyor.standart tedaviye bağlamış gidiyor..bazen onun verdiği ilaçları yeterli bulmadığımdan kendim yönlendiriyorum bile diyebilirim..bana bu konuda tavsiyeleriniz çok önemli ..ve bu konuda tavsiye edeceğiniz dr rica ediyorum...Sevgilerimle
İnşallah güzel haberler verirsinBenim 8 .mm di doktorum bana ostorejen hormonu içeren band yazdı adi clemerema forte bunu iki ğunde bir kalçanın ust tarafına yapıştır dedi gebe olana kadar bakalım kullanıyorum kutu icde dort tane var 40 lira kadin dogumcu yaziyormus istersen al zarasızmis şuan transferin 8.günündeyim inş tutmuştur
hangi hastanede tedavi gördüğünüzü yazmamışsınız.. Ben bi merkezden dondurulmuş embiryolarımı memorial şişliye taşıdım doktorum semra kahraman ve ben kendisine sonsuz güveniyorum türkiyede değil dünyadaki en iyi tüp bebek doktoru bence o çaresiz kalıyorsa tıp çaresizdir demek bana göre.. ben senin yerinde olsam semra kahramana bi görünürdüm daha sonrada donmuşlarımı memoriala taşırdım.. boşa vakit geçirmemen dileğiyle...Benim defalarca tüp bebek denemişliğim var.. Çok ciddi sorunlarım olmamasına .yumurta rezervlerimin iyi olmasına rağmen maalesef hiç başarılı olamadım.duyduğum en iyi merkezlere ve dr para gittim.şimdiye kadar end, ile ilgili bir problemim bu kadar ciddi olarak yoktu.en son 2 sene önce histeroskopi olduğumda önemli bişey yok dendi.daha sonra tavsiye üzerine Hakan Şatıroğlu diye bi dr müsvettesine gittim..bende endometrozis olduğunu ve 3 aylık menapoz iğnesi vurdurmam gerektiğini söyledi.e bende vurdurdum ama 1 yıl adet görmedim.düzenli adetlerimde bu yüzden
düzensizleşti anca 2-3 aydır normale döndüm..sonra zaten kendisi yurtdışına kaçmış...2 tane dond.emb.için gidip geliyorum merkeze... e2 hormonu iyi gitmesine rağmen düşüyor ve buna bağlı kalınlıkta 5 .5 larda ..herşeyi denedim ..soğan suları, ermiş aktar çayı.nar suyu,adaçayı vs vs....bu ayda iptal..Bu arada artık bu konularda yıllardır uzman oldum nerdeyse...mesela don.emb.tedavisinde önce dr.beni Lucrin le başlattı..mecburen dediğini yaptım 1 ay boyunca 10 ünite vurundum..sonra iptal edildi end.dolayı ve 1 ay adet olmadım bu yüzden..olunca tekrar başladık ,dedimki dr Lucrin vermeyin inceltiyor olabilir...olabilir dedi vermedi...sonra lucrinsiz devam ettik ama yine kalınlaşmıyor.her hastaya veriyorum Lucrin diyor.olurmu yahu her hastanın derdi başka..dr değiştirmek istiyorum ama emb orada..ne yapacağımı şaşırdım...olmadı sıfırdan başka bir hastaneye gideyim diyorum..tavsiye edin bana iyi dr.bu konuda lütfen..
brüksel tüp bebek merkezi yücel karamanı tavsiye ederim ben olumlu sonucu aldım çok şükür allah yardımcınız olsunBenim defalarca tüp bebek denemişliğim var.. Çok ciddi sorunlarım olmamasına .yumurta rezervlerimin iyi olmasına rağmen maalesef hiç başarılı olamadım.duyduğum en iyi merkezlere ve dr para gittim.şimdiye kadar end, ile ilgili bir problemim bu kadar ciddi olarak yoktu.en son 2 sene önce histeroskopi olduğumda önemli bişey yok dendi.daha sonra tavsiye üzerine Hakan Şatıroğlu diye bi dr müsvettesine gittim..bende endometrozis olduğunu ve 3 aylık menapoz iğnesi vurdurmam gerektiğini söyledi.e bende vurdurdum ama 1 yıl adet görmedim.düzenli adetlerimde bu yüzden
düzensizleşti anca 2-3 aydır normale döndüm..sonra zaten kendisi yurtdışına kaçmış...2 tane dond.emb.için gidip geliyorum merkeze... e2 hormonu iyi gitmesine rağmen düşüyor ve buna bağlı kalınlıkta 5 .5 larda ..herşeyi denedim ..soğan suları, ermiş aktar çayı.nar suyu,adaçayı vs vs....bu ayda iptal..Bu arada artık bu konularda yıllardır uzman oldum nerdeyse...mesela don.emb.tedavisinde önce dr.beni Lucrin le başlattı..mecburen dediğini yaptım 1 ay boyunca 10 ünite vurundum..sonra iptal edildi end.dolayı ve 1 ay adet olmadım bu yüzden..olunca tekrar başladık ,dedimki dr Lucrin vermeyin inceltiyor olabilir...olabilir dedi vermedi...sonra lucrinsiz devam ettik ama yine kalınlaşmıyor.her hastaya veriyorum Lucrin diyor.olurmu yahu her hastanın derdi başka..dr değiştirmek istiyorum ama emb orada..ne yapacağımı şaşırdım...olmadı sıfırdan başka bir hastaneye gideyim diyorum..tavsiye edin bana iyi dr.bu konuda lütfen..
Benim defalarca tüp bebek denemişliğim var.. Çok ciddi sorunlarım olmamasına .yumurta rezervlerimin iyi olmasına rağmen maalesef hiç başarılı olamadım.duyduğum en iyi merkezlere ve dr para gittim.şimdiye kadar end, ile ilgili bir problemim bu kadar ciddi olarak yoktu.en son 2 sene önce histeroskopi olduğumda önemli bişey yok dendi.daha sonra tavsiye üzerine Hakan Şatıroğlu diye bi dr müsvettesine gittim..bende endometrozis olduğunu ve 3 aylık menapoz iğnesi vurdurmam gerektiğini söyledi.e bende vurdurdum ama 1 yıl adet görmedim.düzenli adetlerimde bu yüzden
Benim defalarca tüp bebek denemişliğim var.. Çok ciddi sorunlarım olmamasına .yumurta rezervlerimin iyi olmasına rağmen maalesef hiç başarılı olamadım.duyduğum en iyi merkezlere ve dr para gittim.şimdiye kadar end, ile ilgili bir problemim bu kadar ciddi olarak yoktu.en son 2 sene önce histeroskopi olduğumda önemli bişey yok dendi.daha sonra tavsiye üzerine Hakan Şatıroğlu diye bi dr müsvettesine gittim..bende endometrozis olduğunu ve 3 aylık menapoz iğnesi vurdurmam gerektiğini söyledi.e bende vurdurdum ama 1 yıl adet görmedim.düzenli adetlerimde bu yüzden
düzensizleşti anca 2-3 aydır normale döndüm..sonra zaten kendisi yurtdışına kaçmış...2 tane dond.emb.için gidip geliyorum merkeze... e2 hormonu iyi gitmesine rağmen düşüyor ve buna bağlı kalınlıkta 5 .5 larda ..herşeyi denedim ..soğan suları, ermiş aktar çayı.nar suyu,adaçayı vs vs....bu ayda iptal..Bu arada artık bu konularda yıllardır uzman oldum nerdeyse...mesela don.emb.tedavisinde önce dr.beni Lucrin le başlattı..mecburen dediğini yaptım 1 ay boyunca 10 ünite vurundum..sonra iptal edildi end.dolayı ve 1 ay adet olmadım bu yüzden..olunca tekrar başladık ,dedimki dr Lucrin vermeyin inceltiyor olabilir...olabilir dedi vermedi...sonra lucrinsiz devam ettik ama yine kalınlaşmıyor.her hastaya veriyorum Lucrin diyor.olurmu yahu her hastanın derdi başka..dr değiştirmek istiyorum ama emb orada..ne yapacağımı şaşırdım...olmadı sıfırdan başka bir hastaneye gideyim diyorum..tavsiye edin bana iyi dr.bu konuda lütfen..[/QUOTE
endometrium inceliğinin sebebini söylediler mi canım.Sormuştum ama görmemissin sanırım mesajı.Bir de endometirozis hastalarının rahim duvarı normalden kalın olur diye bilirdim.Yani sorun ostrojen eksikliği olamaz sende yapışıklık yapabiliyor bu hastalık sebebi bu olabilir sendeki inceliğin iyi bir dr bulup bir hist yaptırmak işini kolaylaştırabilir benim fikrim
Ya arkadaşlar yokmu şu rahim duvarı inceliğinin üstesinden gelipte hamile kalan.Vazgeçmeme ramak kaldı.Bu konuyu yıllardır okuyorum en kadim üyeler bile hala mücadele veriyor.Nerdesiniz alooo sonuç alanlar yazsanıza...
Birkaç gündür okuyorum bu sayfaları, sonuç alanlar olmuş elbette...
Şu ermiş aktardan getirttiğim çay benim işime yaraması mesela
Nar suyuda yaramadı..
Tamam vazgeçtim deyipte dr verdiğin ilaçları almayınca tablo iyiye gitti..mesele zihinde galiba
Son reglimin 8 günü 5.3 , 15.günü 5 , 22 günü 6,6 oldu ama ben 15. Günü dr dan çıktığımda dr ilaçlara devam demesine rağmen kalınlık 5 e düştü diye ilaçlarımı bıraktım kafama göre..sonraki hafta olan kontrolümde ilaç kullanmadığım için yumurta olduğunu burnunda estrojen salgıladığından dolayı rahimi kalınlaştırdığını söyledi ...demekki ilaçsız tedavi uygulayacağız dedi.yani vücut yumurta oluşturduğunda estrojen artıyor ve kalınlık ta artıyor.er hastaya aynı tedavi olmaz zaten..önce dr ların bunu anlaması gerekiyor...fabrikasyon tüp bebek olmaz.her hastanın durumu , bünyesi farklı..aslında doğru ama bu durumda sakin kalabilmekte zor.Nedeni bu bilmiyorum ama ilaç kullandığım zamanlar benimde durum normalden daha kötü oluyor.Sizin adınıza çok sevindim artık iyi şeyler duymak istiyoruz.Şuan kalınlık kaç mm?yarın benimde randevum merak ediyorum 6mm üzerine çıkmışsa tez doğrulandı demektir :)
Son reglimin 8 günü 5.3 , 15.günü 5 , 22 günü 6,6 oldu ama ben 15. Günü dr dan çıktığımda dr ilaçlara devam demesine rağmen kalınlık 5 e düştü diye ilaçlarımı bıraktım kafama göre..sonraki hafta olan kontrolümde ilaç kullanmadığım için yumurta olduğunu burnunda estrojen salgıladığından dolayı rahimi kalınlaştırdığını söyledi ...demekki ilaçsız tedavi uygulayacağız dedi.yani vücut yumurta oluşturduğunda estrojen artıyor ve kalınlık ta artıyor.er hastaya aynı tedavi olmaz zaten..önce dr ların bunu anlaması gerekiyor...fabrikasyon tüp bebek olmaz.her hastanın durumu , bünyesi farklı..[/QUO
İnşallah şöyle 2mm daha artarda kalınlık transferin olur.Olumlu gelişmeler biraz olsun umutlandırıyor bizleri de
Neden önceden ilaç bir takip yapmıyorlar ki.Hep kafamı kurcalayan bir durumdu bu zaten.Cünkü normalde muayeneye gittigimde rahim adetin 14.günü 6mm üzerinde oluyorken.Avuç avuç ilaçla 6mm mi 20.günde gördük ki o da zaten 4,5mm e düştü..