- 3 Kasım 2014
- 319
- 182
- 83
- 41
- Konu Sahibi gamzelim84
-
canım rahım zarı ıncelmesı gebelıge engelmıymış. banada dr. rahmın ınce demıştı ama ılac falan vermedı??Slm arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ama hep takip ediyordum.5 aylık evliyim kasık ağrılarım nedeniyle doktora gittim rahim zarı incelmesi var dedi.Duphaston adlı bi ilaç verdi kullanıyorum bi hafta oldu.Aynı zamnda bebekte istiyorumilaç nezamn etkisini gösterir.kullananayada bilgisi olan varmı yardın edinnn...
kasık grılarım pek yok sadece yumurtlama donemınde bı ara bayagı agrımıştı dr gttm yumurtlama donemı dedı bsy yok dedı.bı arada ozele muayene olmuştum o dr demıştı rahım ınce dye ama ılac vermedı bsy demedı gerekmı duymadı analamadım.ben bu arada 7 ay once duşuk yaptım.kan pıhtılaşmam yuzundenşimdide denyrz olan bsy yok hayırlısı bakalım
Hımm geçmiş olsunrahim incelmesi olduğu içinde düşük olmuş olabilir.Bu incelme olduğu içinde tekrar olmuyordur ben çok araştırdım bu durumu canm netten kitaplardan insanlardan zar kalınlaşmazsa çocuk tutunamıyor olmuyor git sende başka bi doktora yada doktoruna söyle bu durumu
AMIN İNSALLAH CANIM. 1 YIILLIK EVLIYIM. 3 AYLIK DUSUK YAPTIM 3 AY KORUNDUM ŞİMDI BAKALIM DENYRZ HAYIRLISI RABBIM HEDIYESINDEN HERKEZE NASIP EDER İNŞALLAH.ZAMAN SABRCanım benim inşallah rabbim sanada banada tez zamnda evlat versin inşallah.Bu arada ne kadar zamndr evlisin benimki 5 ay oldu
İnşallah canım rabbimin yanında herşey çok bizede evlat verir inşallah.Bi gelişme olursa bebek feln haber ver bana olurmu sevincine ortak olurum. Kendine çok iyi bak
Unutmadan sölim ben şuan yapıyorum nar suyu iç yada nar ye rahim zarını kalınlaştırıyomuş hadi hayırlısı
Merhabalar ; tekrar eden rahim içi müdahaleler, kürtajlar veya enfeksiyonlar neticesinde rahim içinde yapışıklıklar ve incelikler oluşabilir. Rahim içi inceliği tanısı adetinizin 6-12. günleri arası yapılacak usg ile konulur. Var ise deneyimli eller tarafından rahim içine histeroskopı denilen kamera sistemi ile girilerek bakılıp düzeltilmesi için tedaviler yapılmalıdır. Geçmiş olsun.Slm arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ama hep takip ediyordum.5 aylık evliyim kasık ağrılarım nedeniyle doktora gittim rahim zarı incelmesi var dedi.Duphaston adlı bi ilaç verdi kullanıyorum bi hafta oldu.Aynı zamnda bebekte istiyorumilaç nezamn etkisini gösterir.kullananayada bilgisi olan varmı yardın edinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?