- Konu Sahibi sevtapsevtap
-
selma herkese bu konuda bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşın. ben 3 yıllık evliyim 2 buçuk yıl hiç sorunum yoktu. ama son 6 aydır rahimde sürekli enfeksiyon oluşuyor. doktora gidiyorum verdiği ilaçları kullanıyorum ama 1 hfta 10 gün sonra yine akıntılarım başlıyor. hatta bir keresinde doktor bu enfeksiyona nasıl dayandın sen dedi ama bende ne kaşıntı ne başka bişi yoktu. sadece çok akıntı oluyor. bazende sancım oluyor. şimdi eşim çocuk istiyor 1 aydır korunmuyoruz . ben isteyip istemediğimibile bilmiyorum kafam çok karışık. enfeksiyon varken hamile kalabilirmiyim. brinden kalınmaz diye duydum ama şu aralar şüpheleniyorum. birde bu eczanelerden alınan testlerde mesele ilişkiden kaç gün sonra doğru sonuç veriyor. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirimfisfisfis
bendede iltihap mantara çevirmişti ketoral vede tek kullanımlıkk ilaç kullandık eşimde kullandıı
kaşıntım geçtii ama dr gittimm iltihap yok diyorr banada sanki halaa birazz var gibi geliyorr süt buharı yptımm karnımın şişkinliği bilee indii 2 kez yaptımm bu işlemii eğer bu ay hamişdeelsemm tekrarr yapacağımm ne tür ilaçlarr ve fitillerr kullandınızz hanımlarr yazarmısınızzz
arkadaşlar hamileyim ve be yapmam lazım bilmiyorum. bu sabah test yaptım hamile çıktı. yarın doktora gideceğim. korkuyorum
evet şimdi bir doktor buldum en kısa zamanda gideceğim ama malesef şimdide adetim 4 gün geçti inşallah hamile deilimdir. haftaya bir test alıp yapacağım ondan sonra gideceğim doktora. bu şekilde hamile kalıp riske girmek istemiyorum.
arkadaşlar hamileyim ve be yapmam lazım bilmiyorum. bu sabah test yaptım hamile çıktı. yarın doktora gideceğim. korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?