- Konu Sahibi sevtapsevtap
-
kızlar ilk hamileliğim bu iltihap yüzünden tehlikeye girdi.doktor düşük veya erken doğua neden olur dedi,tedavi oldum hemen düzeldi.allahtan bisorun olmadı.kızım şuan 9yaşında.şimdi ikinceye hamile kalmaya çalışıyorum.şu iltihap illeti yakamdan düşmüyo.fitil kullandm düzeldi bu aralar gene hafif var.yıllardır böyle bu gitmediğim doktor kalmadı.
Kizlarr bende dun gittim ozel hast.ve doktorum cok bakteri var dedi asiri derecede dedi zaten hamilelik icin gittimmm...
Akintim cok ve kotu kokuluydu..kokulu seninki dedii cok ciddiye al dedi hamile kalamama dglde erken dogum tetikler dedi boyle hastam oldu dedi...yani dusuk morel bozmamak icin erken sogum diyo iki farkli antibiyotik ve fitill esimde iciyoo...Allahh yardimcimiz olsunnn
bak canım enfeksiyonla rçeşit çeşittir ve bazısı maalesef gebelige engel olur ben ta 1 sene hamile kalamadım ve her ay kaşıntıdn ölen ben her ay da anasını satayım fitil kullanıyordum ne ilaçlar kullandım geçmedi baktım en sonunda değiştim dr umu bana dediği şuydu sen bu enfeksiyon ile nasıl hamile kalckasın şuraya bak sırf enfeksiyon kaplı rahim içi zavallı spermler burdan sonrasını geçemiyordur dedi ultrosonda gösterdi bana hem eşime hem bana ileçlar verdi bayagıda güçlü ilaçlar ve birde fitil verdi kullandım adetliykende gittim enfeksiyonun geçmiş belki hamile kalabilirsin dedi ve hamd olsun rabbime ki ben o ay son kez adet oldum şimdi de bebegimi allahın izniyle bekliyorum inşaallah amin canım kızım sag saglim kollarımda olacak yani bence bir dr ile yetinme derim inşaallah allahım herkese ama herkese saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün evlatlar versin amin dr un bence saçmalamış enfeksiyon engel olmaz demek ile ve hatta ileir gitmiş biraz sadece düşük olur demekle senin aklını karıştırmak istemem ama senin yerind eolsam güvenmezdim bu dr a
Merhaba acaba gittiginiz doktoru ogrenebilir miyim enfeksiyon icin hangi hastanede tedavi oldunuz bu dertten bende muzdaribim ve caremi bulamadim ne yazik ki hicbir doktordan gulmedi yuzumbak canım enfeksiyonla rçeşit çeşittir ve bazısı maalesef gebelige engel olur ben ta 1 sene hamile kalamadım ve her ay kaşıntıdn ölen ben her ay da anasını satayım fitil kullanıyordum ne ilaçlar kullandım geçmedi baktım en sonunda değiştim dr umu bana dediği şuydu sen bu enfeksiyon ile nasıl hamile kalckasın şuraya bak sırf enfeksiyon kaplı rahim içi zavallı spermler burdan sonrasını geçemiyordur dedi ultrosonda gösterdi bana hem eşime hem bana ileçlar verdi bayagıda güçlü ilaçlar ve birde fitil verdi kullandım adetliykende gittim enfeksiyonun geçmiş belki hamile kalabilirsin dedi ve hamd olsun rabbime ki ben o ay son kez adet oldum şimdi de bebegimi allahın izniyle bekliyorum inşaallah amin canım kızım sag saglim kollarımda olacak yani bence bir dr ile yetinme derim inşaallah allahım herkese ama herkese saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün evlatlar versin amin dr un bence saçmalamış enfeksiyon engel olmaz demek ile ve hatta ileir gitmiş biraz sadece düşük olur demekle senin aklını karıştırmak istemem ama senin yerind eolsam güvenmezdim bu dr a
Canim.ne kadar sonra hamile kaldinKizlarr bende dun gittim ozel hast.ve doktorum cok bakteri var dedi asiri derecede dedi zaten hamilelik icin gittimmm...
Akintim cok ve kotu kokuluydu..kokulu seninki dedii cok ciddiye al dedi hamile kalamama dglde erken dogum tetikler dedi boyle hastam oldu dedi...yani dusuk morel bozmamak icin erken sogum diyo iki farkli antibiyotik ve fitill esimde iciyoo...Allahh yardimcimiz olsunnn
Sanirim 2 ay sonra.ama erken dogum yaptim .sendede varsa dikkate all yagmurCanim.ne kadar sonra hamile kaldin
evet canim bende de var ilaclarimi kulandim ama iliski sirasinda hala akintim oluyor bakalim ne zaman hamile kalacamSanirim 2 ay sonra.ama erken dogum yaptim .sendede varsa dikkate all yagmur
Canim ya banada doktor adetliyken gel dedi nasil bakiyorlarbak canım enfeksiyonla rçeşit çeşittir ve bazısı maalesef gebelige engel olur ben ta 1 sene hamile kalamadım ve her ay kaşıntıdn ölen ben her ay da anasını satayım fitil kullanıyordum ne ilaçlar kullandım geçmedi baktım en sonunda değiştim dr umu bana dediği şuydu sen bu enfeksiyon ile nasıl hamile kalckasın şuraya bak sırf enfeksiyon kaplı rahim içi zavallı spermler burdan sonrasını geçemiyordur dedi ultrosonda gösterdi bana hem eşime hem bana ileçlar verdi bayagıda güçlü ilaçlar ve birde fitil verdi kullandım adetliykende gittim enfeksiyonun geçmiş belki hamile kalabilirsin dedi ve hamd olsun rabbime ki ben o ay son kez adet oldum şimdi de bebegimi allahın izniyle bekliyorum inşaallah amin canım kızım sag saglim kollarımda olacak yani bence bir dr ile yetinme derim inşaallah allahım herkese ama herkese saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün evlatlar versin amin dr un bence saçmalamış enfeksiyon engel olmaz demek ile ve hatta ileir gitmiş biraz sadece düşük olur demekle senin aklını karıştırmak istemem ama senin yerind eolsam güvenmezdim bu dr a
İhmal etmeyin doktor değiştirin bence birtek fitillik is degil, yumurtalıklarınızdan olursunuz mazallahEvlendikten sonra intihap oluşmaya başladı ilk cocugumda fitil kullandım düzelmedi hamileyken çok şiddetli akıntıları oldu ve hala devam ediyor korunmuyoruz rahmimde yara oldugunu soyledi doktor fitil yazdı gene bir işe yaramadı doktora gitmesem bi sorun oluşur mu oyle fazla agrımda olmuyor
Kaynanayla birlikte oturuyorum kaynanam biliyor ama hiç oralı olmuyor o yuzden bende fazla üstüne düşmüyorummmEvlendikten sonra intihap oluşmaya başladı ilk cocugumda fitil kullandım düzelmedi hamileyken çok şiddetli akıntıları oldu ve hala devam ediyor korunmuyoruz rahmimde yara oldugunu soyledi doktor fitil yazdı gene bir işe yaramadı doktora gitmesem bi sorun oluşur mu oyle fazla agrımda olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?