Rahimde kist ile hamile kalabilmek

Doktorla bu ay yumurta geliştirme sürecine başladık. Femara + Ovitrelle yazdı. 5 gün Femara kullandım, 2 yumurtan var güzel gelişiyor dedi, pazartesi tekrar gideceğim. Şimdiden Ovitrelle de aldım beklemedeyim... O kadar korkuyorum ki. İçimden o korkuyu endişeyi bir türlü atamıyorum...
Bu arada, dün ultrasonda baktığında miyom var dedi, bu sefer sorduğumda da rahimde dedi, iyice kafam karıştı. Aslında keşke bu ay histereskopi yapsaydı... hamilelik olmazsa mutlaka miyomun alınmasını isteyeceğim histereskopi ile...

Geçen ay gittiğim de öyle dedi artık irdelemek de istemiyorum büyük değil adetle atılır deyince birde döngüm den önce adet olunca inandım bende tekrar doktora da gitmedim canım 2 cm dedi sanırım

Kizlar size birşey danışmak istiyorum
Reglim çok düzenlidir 28 günde bir. İlk defa bu ay 7 gün gecikti. Hamileliğe çok ihtimal vermiyorum 1 aşılama 4 tüp bebekle hamile kalamadim. Artık yaşım da 40 oldu.

Şimdi regl gecikmesi mevsim değişikliği olsa mevsim değişikliğinde değiliz, bulunduğum yer hala soğuk.
Oruç mu hormonları etkiledi diye düşünüyorum ama şimdiye kadar hiç etkilemedi, hem orucun 5. Günü regl gunumdu daha başında yani olmadı.

Şimdi acaba kistim felan mi oldu da, regl gecikmesi yaşıyorum diyorum. Kist regl gecikmesi yaşatıyor mu ?

Ve şu an gecikme işime de geliyor, orucumu tam tutuyorum kendiliğinden olana kadar beklesem kist varsa eğer bir sorun olur mu ?

Bence doktora görünseniz iyi olur. Gecikme her türlü sebeplerden olabilir... Test de yapın burada ne mucizeler gördük okuduk bilinmez bu işler

`