Hic bi belirtisi olmuyo hsg cekilmeden yada ultrasonla bakilmadan anlamiyosun bide hamile kalirsan dusuk oluyo sikca ama ben hic hamile kalmadimBelırtılerı neler merk ettım varmı bır belırtsı
ANladım canım allah sıfasını verır ınsllah bebegını alırsın kucagınaHic bi belirtisi olmuyo hsg cekilmeden yada ultrasonla bakilmadan anlamiyosun bide hamile kalirsan dusuk oluyo sikca ama ben hic hamile kalmadim
Insallah canim bekliyoruz seninde mi perde var yoksaANladım canım allah sıfasını verır ınsllah bebegını alırsın kucagına
Yok ben ameliyat oldum zaten :)Ameliyatı kolay bisey korkmayın temizlerler
Evet cektirirsen ne var ne yok cikiyoYok aslında bılmem benım bır cocugum var ıkıncısını ıstedık 2 senedır olmadı rahım fılmı cektırcem onumuzdekı ay
Ben 1 ay önce oldum perde için ameliyat kolay ama sonrasi ölüm diyebilirim hala kanamalarim var ara ara doktoruma sorduğumda normal oraya bıçak değdi doku düzelene kadar kanamam ve ağrın devam edecek diyor ağrı kesici yazdı devamlı ağrı kesici içiyorum pişman oldum ameliyat olduğumaAmeliyatı kolay bisey korkmayın temizlerler
Ters bişeymi gelisti acaba her bünye ayni degldirBen 1 ay önce oldum perde için ameliyat kolay ama sonrasi ölüm diyebilirim hala kanamalarim var ara ara doktoruma sorduğumda normal oraya bıçak değdi doku düzelene kadar kanamam ve ağrın devam edecek diyor ağrı kesici yazdı devamlı ağrı kesici içiyorum pişman oldum ameliyat olduğuma
Doktoruma sorduğumda normal diyor ama hala devam ediyor anlamadım gittiTers bişeymi gelisti acaba her bünye ayni degldir
Ameliyat olduğum doktor başka şehirde bulunuyor kardeşim hastahanede çalışıyor ona diyorum bir doktora şöyle diye söylemiyor artık utanıyormuş her seferinde doktorla muhattap olmaya numarayı ver ben arayayım dedim onuda vermedi başka doktora görünsem acaba sorunumu bilirmi acabaKanaman olmasi cok garip benimnde oldu uc dort gun azar azar ama sonra kesildi bi hafta sonra normal adetim geldi ve bitti belki bunye farkidir bilemiyorum
Yok 1 aydır kanamam yok ameliyat olduktan 3 4gun sonra geçmişti adet oldum kanamam başladı adetim biteli 1 hafta olacak kahverengi lekelenme devam ediyorBilir neden bilmesin uzaktan bakmadan doktor nerden bilsin muayene olmaniz gerek bence bir ay kanama bana normal gelmedi
Benimde rahimde perde var ameliyatı kime oldunuz ve hsg nasıl cekiliyorYok ben ameliyat oldum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?