Rahimde perde olup ameliyat olanlar buraya

Merhaba ben iki kez perde amelıyatı geçirdim. Şöyle ki hamile kaldım daha sonra bi ay içinde düşük yaptım bu kürtajla sonuclanırken doktor septum olduğunu gördü ameliyat oldum bi özelde benım septum uzundu. belki tek amelıyat yetmez dediler kontrole gıttım 2. kez ameliyat geçirmem gerekli görüldü. bu süreçte tıp fakültesinde infertilite bölümünde ameliyatımı oldum 3 ay falan bekledim kontrol için kontrolde de cok az kaldığı söylendi küçük işlem yapıldı ofis ortamında. Daha sonra doktor yumurtalık rezervımı az gördu ve hemen çocuk sahıbı olma çabasına gırmemi söyledi tsh tahlılı falan oldum tsh ım yuksek çıktı onun düzene girmesini bekledim. Henüz bebek sahıbı olabılmıs değilim r

Bazen ikinci ameliyat sart olabiliyomus sizinde gerek görüldüğü icin yapildi sanirim cok gecmis olsun bende. Oldum bir ay oldu allah isteyen herkese nasip etsin insallah

SEPTUM tamamen alınmadığını görünce tekrar nezamn ameliyat ettiler iki ameliyat arası nekadar zaman vardi

Bende ameliyat olucam Haziran'da sezeryanla doğum yaptigim için 5 ay geçmesi lazım dediler , hsg rahim filmi bile cekmediler 4. Ayın sonunu bekliyorlar , ameliyat ya diyar bakırdan Zeki Akkum , hakan çoksüer e olucam yada İstanbul'da Bülent karaman siz hangisini tavsiye edersiniz bir ameliyatta kurtulamayan kar ikinci ameliyatı nekadar zaman arayla yapıyorlar

Ilk ameliyati olunca bazen ikinci ye de gerek kalmıyor doktorun iyi olursa senin perde nasil anlasildi ya film çekilmeden

Ilk ameliyati olunca bazen ikinci ye de gerek kalmıyor doktorun iyi olursa senin perde nasil anlasildi ya film çekilmeden
Ultrasonda görüldü hamileliğinin 4. Haftasında , sonra rahyoloji doktoru ayrıntılı baktı ultrasonla oda var dedi kalp şeklinde yemiş ayrıca üsten hafif basık dedi

Rahim ağzına kadar değil ama uzun dedi
Benimde alindi perde ama genede yarim santimnden az kalmis çünkü rahim duvarina yakin oldugun icin. Daha fazla yaklasamislar ve cogu perde olan kişilerin azda olsa kalirmis ama dedigim gibi isinde uzman birine yaptir derim riske atmamak lazim

Ultrasonda görüldü hamileliğinin 4. Haftasında , sonra rahyoloji doktoru ayrıntılı baktı ultrasonla oda var dedi kalp şeklinde yemiş ayrıca üsten hafif basık dedi
Artik ileri teknoloji var duzeltiyolar çoğu kisi bu ameliyat tan sonra bebegini saglikla kucağına almis hepimize nasip olur insallah

SEPTUM tamamen alınmadığını görünce tekrar nezamn ameliyat ettiler iki ameliyat arası nekadar zaman vardi

birincisi 2018 ocakta oldum 3 ay bekleıdm kontol için hsg çekti özeld oldum bu arada ki bence doktorunda ılk perde amelıyatıydı kadın doktor olsun ıstedım gebelik takıbınde ona gıdınce ona yaptırdım ama keşke olmasaydım. 2.ameliyatımı çapa da oldum. onuda 11 ay sonra falan oldum aslında 8 ay sonra falan olacaktımda öncelikli olanlar vardı acil olanlar o yızden sarktı.

Bu ameliyat için söylenen en iyi doktor yokmu , ben araştırıyorum inanılmaz kafam karıştı kızlar bebeğimi unutamıyorum çok acı çekiyorum birdahada aynı şeyleri yaşamak istemiyorum elimden geleni yapıp iyi bir doktor bulup gerisini Allah'a birakicam bana doktor olarak bu işin en iyi diye bileceginiz doktor varmı ?

Yani benimde perdem vardi ama benimki vajinami ortadan boluyordu boylelikle hem sagda hem solda delik vardi komple perde yoktu yani yari perdeye vajinal septum deniyor ama bende hamile kalamadim acaba bununla ilgisi olabilirmi diye dusunuyordum
Bende de aynısı idi hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı sonra dediler ki acaba septum rahime mi uzaniyirdu diye düşündüler ama amaliyat eden doktor rahime uzanmiyor demişti şimdi hamile olarak görünüyorsunuz doktor a sordunuzmu acaba

Yok sormadim

Perdesi olupda aldiran onceden gebeligi olmayip ameliyattan sonra bebeğine kavusanlar varsa yazsin morale ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…