Merhaba kızlar, 8 haftalık hamileyim ve 5. haftamda doktorum rahmimde derin bir perde olduğunu söyledi. O günden beri keyfim pek de yerinde değil. Benim durumumda olup sağlıkla bebeğini dünyaya getirenler var mı? Kaçıncı haftada kavuştunuz? Güzel hikayelerinize ihtiyacım var.
BBeriozturkRRukyese
Merhaba mesajları yeni gördüm. 37. haftada suyum gelince doğuma alındım. Bebeğimin yerleştiği yer biraz kritik olduğu için sıkışmıştı aynı zamanda rahmimde çentik vardı ve bebeğimde tek arter vardı o yüzden gelişimi 3 hafta kadar geride kalmış. 2 kilo doğdu ama doğumdan bir gün önce nişanım gelmişti ciğer geliştirici iğne yapıldı. sağlıklı bir kız çocuğum oldu. Küvözde yatmasına gerek kalmadı. şimdi 8 aylık.
Eğer kızımın yerleştiği yer kritik olmasaydı ve çentik ile arter problerimiz olmasaydı düşük doğum kilosu da olmadan normal gelişimini tamamlayacaktı. 4. aya kadar kanamalarım ve doğuma kadar ağrım sancım oldu fakat çok şükür ki hiçbir problem yaşamadım. Bunu okuyan tüm çift rahimli annelerin içi rahat etsin lütfen. Biz bütün aksiliklere rağmen kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık şükürler olsun.
Bir de nacizane tavsiyem tabii ki doktorunuz onay verdiği sürece kanamalarınız yoksa hayatınıza rutin olarak devam etmeniz. sürekli yattığım zamanlar bana iyi gelmemişti. doktor çalışmaya devam etmemi tavsiye etti hep. iyi ki de öyle olmuş kafam daha rahat oldu.