Rahimde polip olanlarla

sevonunkalbi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
194
27
13
25
Kızlar merhaba ben bu ay aşılama olmuştum ve mallesef tutmadı adet gördüm bu gün doktora cıktım ve bana dedi iki bir aydır falan fark ettmiştim dedi rahim duvarında 8 (cm mi mm mi) polip var et beni var belki o da cocuk olmamasına engel dedi olabilir yüzde yüz diyemem ama dedi oda etkileyebilirmiş onu ameliyatla almayı tavsiye ederm dedi doğru mu daha önce polip ameliyatı geciren oldu mu

Ameliyat gibi değil 15 20 dakikalık küçük bir operasyon aynı gün taburcu oluyorsun.
Bana da doktorum aynı şeyleri söyledi. Polipi aldırdıktan 2 ay sonra tedavisiz hamile kaldım

Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama yumurta toplama sonrası polip aldırdım aldırdığım ay hamile kaldım doğal yolla ama kimyasal oldu sonraki ay transfer oldu pozitifi gördüm. Korkulacak hiçbir yanı yok aldırın kesinlikle çocuk için kesinlikle engel. Belki de hamile kalıyorsunuz polip yüzüme tutunamıyor olabilir

Ben de geçtiğimiz aylarda oldum , çok kısa bir operasyon , genel anestezi ile oldum yarım saat sürdü , operasyon sonrası adet kanaması gibi bir kanaman oluyor sonra hemen toparlanırsın
Regl iken mi gittin doktora ben başka doktora cıkmak istiyoruö özelle gidiyordum ben şimdi devlete cıkacağım

Allahım inşallah aldıracağım bakalım

Ameliyat gibi değil 15 20 dakikalık küçük bir operasyon aynı gün taburcu oluyorsun.
Bana da doktorum aynı şeyleri söyledi. Polipi aldırdıktan 2 ay sonra tedavisiz hamile kaldım
Bende de var 9 mm
Bende de 9 mm var doktor engel degil ama aşılama ya da tup bebek oncesi almamız lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…