Rahimde ulterus septumum tanisi

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Arkadaslar rahmimde arasinin kapali oldugunu ogrendim bunun icin histereskopiyle ameliyat olmam gereklitmis bu zormu nasil bise ankarada bunu olan varmi doktor tavsiyesi devlet olursa sevinirim.

Arkadaslar rahmimde arasinin kapali oldugunu ogrendim bunun icin histereskopiyle ameliyat olmam gereklitmis bu zormu nasil bise ankarada bunu olan varmi doktor tavsiyesi devlet olursa sevinirim.
işlemi anestezi vererek yapıyorlar yarim saat fln sürüyor ben hiç birşey anlamadım. Uyudum uyandım az bir kanama... Sonrasında ağrısı fln da olmamıştı acaba yapmadılar mı diye de düşünmüştüm

Benim de rahmimde septum vardi. Histereskopi ve laparoskopi oldum yani hem gobek deliginden kamerayla iceri girdiler hem de vajinadan girip perdeyi kestiler.
Rahim yapismasin diye spiral takmislardi bana. Vucudum ona tepki veriyordu sancim falan olmustu
Ameliyattan sonra gobek cevremde agri oldu dikis atiliyo en basiti
Doktor gerekli ilaclari veriyor sonrasinda rahim guclendirici kanama durdurucu falan ama benim kanamam spirali cikartana kadar devam etmisti
malesef Ankara da degilim dr tavsiye edemiycem ama ins basarili bi ameliyat gecirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…