Rahimde yara ve yakma tedavisi

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
Arkadaşlar 10 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için dün kürtaj olmak zorunda kaldım ilk hamileliğim ilk bebeğimdi daha bu durumun psikolojisini acısını atlatamadan doktorum rahimde büyükçe bir yaranın olduğunu haftaya cuma kontrolde yakabileceğini söyledi yara yakma hakkında bilginiz varmı herhangi bir anestezi işlemi uygulanmıyormus acı olmazmıki; o_Obirde netten araştırdım doğum yapmamış bebeği olmayanlara tavsiye edilmiyor hamile kalmayı zorlaştırıyormus aklım çok karıştı kızlar lütfen bu konu hakkında bilgileriniz varsa paylaşırmısınız:110:

Bahar ne yaptin yarani yaktirdinmi.bendede var doktor cocuk dusunmuyorsan yakalim dedi iki cocugum var benim baska dusunmuyorum ama yaktirmaktanda korkuyorum ilerde farkli biseye sebep olur die.cocugu olmayanlari yakmiyorlar genelde eger yara kotu buyuyen yara degilse dogumda gecme ihtimali varmis

Bahar ne yaptin yarani yaktirdinmi.bendede var doktor cocuk dusunmuyorsan yakalim dedi iki cocugum var benim baska dusunmuyorum ama yaktirmaktanda korkuyorum ilerde farkli biseye sebep olur die.cocugu olmayanlari yakmiyorlar genelde eger yara kotu buyuyen yara degilse dogumda gecme ihtimali varmis
Canım merhabalar geçmiş olsun henüz bebeğim olmadığı için doktorum şimdilik böyle dursun doğumdan sonra istersen yakarız istersen dondururuz dedi, bu yaz Allah nasip ederse bebek düşünüyorum :) sonrasında duruma göre tedavi oluruz... Rabbim hepimize şifalar versin :KK54:

Canım merhabalar geçmiş olsun henüz bebeğim olmadığı için doktorum şimdilik böyle dursun doğumdan sonra istersen yakarız istersen dondururuz dedi, bu yaz Allah nasip ederse bebek düşünüyorum :) sonrasında duruma göre tedavi oluruz... Rabbim hepimize şifalar versin :KK54:
İnsallah canim amin .dogumdan sonra gecedebilir insallah gerek kalmaz yakmana :-)

X