Rahimden parça alımı

Kbraslh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
80
19
3
28
Rahmimin ön tarafında et ben gibi bişey olduğunu söyledi doktorum ve hemen aldı gönderdi 1 ay sonra sonuç çıkacakmış. 2 yıldır evliyim 1 yıldır korumasız ilişki var ama hamile kalamıyorum. Yumurtan olgunlaşıyo ama çatlyamıyor dedi.
Bu parça alımı başına gelen var mı? Yaşım 28

Bu işlemi lokal narkozsuz da yapıyorlar ve çok acıyor. Umarım size narkoz verirler. Sonra kanama oluyor. Geçmiş olsun bol şans. Belki sonrası için içinizi kazıtmanızı da isterler. Polyp olunca öyle yapıyorlar lazer le. Kesiyorlar şüpheli yerleri lazerle. Kısaca mümkün se narkoz altında yaptırın çok acıtıyor. Sizi korkutmak istemem, ama ağrıya dayanıklı bir insan bunu derse muhtemelen acıtmayan bir şey değil.

Bu işlemi lokal narkozsuz da yapıyorlar ve çok acıyor. Umarım size narkoz verirler. Sonra kanama oluyor. Geçmiş olsun bol şans. Belki sonrası için içinizi kazıtmanızı da isterler. Polyp olunca öyle yapıyorlar lazer le. Kesiyorlar şüpheli yerleri lazerle. Kısaca mümkün se narkoz altında yaptırın çok acıtıyor. Sizi korkutmak istemem, ama ağrıya dayanıklı bir insan bunu derse muhtemelen acıtmayan bir şey değil.
Parçayı aldı ve narkozla yapmadı. Çok canım yandı ama 3 dakika falan sürdü. Sonrasında kanamam oldu. Şuan sonuç bekliyorum. Sonuçtan sonrası nasıl oldu sizin ?

Benimde iki tane parça vardı biri kücük biri büyük kücük olanı narkozsuz aldılar çok canım yandı büyük olanı anestezi verip aldılar ameliyattan sonra bir kere adet gördüm şuan hamileyim galiba yarın kan testi vericem gebelik testinde silik cıktı

Back
X