Rahime darbe aldım?

Miaelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
2.748
3.784
48
Hanımlar iyi akşamlar;
Burada bayan bayana olduğumuzdan dolayı rahatça bir soru sormak istiyorum.
Genital bölgeme daha doğrusu kasıklarımın biraz altına o bölgenin tam üzerine bir darbe aldım. Bu darbe yumurtalıklarımı,tüplerimi etkiler mi ki? Biraz tedirginim bu konuda. Darbe sonucu tüpler kapanır mı ki? Darbeden sonra sadece kemiğim acıdı kan vs gelmedi. Ha bir de sanırım tüpler yumurtalıklar karın içi organlarımız olarak geçiyor değil mi? Bağırsaklarımızın hemen altındalar doğru mu biliyorum.

Mune abla bayağıdır kafamı kurcalıyordu,burası kalabalık için buraya açtım konumu,kusura bakmayın. Biraz dursa olur mu?

geçmiş olsun..
tüpler darbeyle kapanır mı bilmiyorum
agrınız olmuştur ama geçmediyse doktora gitmekde fayda var.
ultrasonla bakabilirler

geçmiş olsun..
tüpler darbeyle kapanır mı bilmiyorum
agrınız olmuştur ama geçmediyse doktora gitmekde fayda var.
ultrasonla bakabilirler
O durumdan sonra ağrım olmadı yumurtalıklarımda kasığımda ya da genital bölgenin üzerinde falan,sadece kemiğe bastırınca acıdı o kadar.
Ultrasonla yumurtalıklarıma falan baktırdım o olayın akşamı ve ertesi günü,kötü birşet olsaydı söylerlerdi değil mi?
Doktorum bana tüplerin sadece enfeksiyonla falan yapışıp tıkanabileceğini söyledi. Ama acaba dedim bu olay etkiler mi diye korktum
Teşekkür ederim yine de yorumunuz için.

Darbeyi ne zaman aldin,agri hala devam ediyor mu?
Darbeyi cuma günü almıştım ama ağrım sızım falan olmamıştı yumurtalıklarımda ya da rahmimde. sadece kemiğime bastırınca acı oluşmuştu o kadar kan falanda gelmemişti.

O durumdan sonra ağrım olmadı yumurtalıklarımda kasığımda ya da genital bölgenin üzerinde falan,sadece kemiğe bastırınca acıdı o kadar.
Ultrasonla yumurtalıklarıma falan baktırdım o olayın akşamı ve ertesi günü,kötü birşet olsaydı söylerlerdi değil mi?
Doktorum bana tüplerin sadece enfeksiyonla falan yapışıp tıkanabileceğini söyledi. Ama acaba dedim bu olay etkiler mi diye korktum

Gerekeni yaptırmışsın
İçin rahat olsun
ZAten karın içinde öyle ortalıkta organlar değiller neden tüplerin tıkansın
Geçmiş olsun kendine dikkat et

E zaten muayene de olmuşsunuz, neden hala şüpheniz var ?

Yok sanirim bisey olmamistir sezeryan ameliyatlarindada görüyoruz 7 kat deri.bide kadin hamileyken darbe aliyoda bebege bisey olmuyo.olmaz yani baya icerde rahim korunakli yerde ;)

Gerekeni yaptırmışsın
İçin rahat olsun
ZAten karın içinde öyle ortalıkta organlar değiller neden tüplerin tıkansın
Geçmiş olsun kendine dikkat et
İçimi rahatlattın gerçekten teşekkürler tekrardan.
Bende öyle düşündüm genital bölgenin orda bile kaç tane organımız var,tüpler darbe sonucu tıkansaydı ondan önce bağırsaklarımda kanama,apandist patlaması falan olurdu diye düşündüm

hangi spor dalı bu..
şu sıralar yaşanılan taciz vs kadınlara uygulanan acımasızlıga karşı savunma sporu olarak bizler de ögrenebilir miyiz.
saglık sorunu olmadıgına göre konuyu dagıtabilirim.
savunma sporlarına merak sardım kızlarımın gitmesi şart

hangi spor dalı bu..
şu sıralar yaşanılan taciz vs kadınlara uygulanan acımasızlıga karşı savunma sporu olarak bizler de ögrenebilir miyiz.
saglık sorunu olmadıgına göre konuyu dagıtabilirim.
savunma sporlarına merak sardım kızlarımın gitmesi şart
Kickboks canım ama biz o an öylesine yapıyorduk hoca başımızda değildi,o an boş bulundu yanlışlıkla vurdu.
Ama bir erkeğe o şekilde vursa sanırım kıvrandırırdı.
Tavsiye ederim,özellikle kendini koruma sporlarında kızların kendisini geliştirmesi gerekiyor.

Back
X