merhaba nm endişelenme
tam bölmeli değil demkki seninkide benim ki gibi
aynı tavşan kulağı yada dediğin gibi kapl şeklinde
bebek büyüdükçe içerdeki septumu kenara iter cnm
kızıma hamileyken 38.haftada falan olur diye bekledim valla 40.haftayı bile doldurdu
şimdi oğluma hamileyim septumdan bahsetmiyo bile dr.
boşuna strese sokma bebğini annesi
ne zaman geleceğini bilir meleğinopuyorumnanaktan
canim benimkide kalp sekliyndeydi, ama bu sebebden hic bi zorluk cekmedim vallaha ,kizimida 38 haftaliken dünyaya normal dogumla getirdim.düsünsene dr bana söylemedi bile dogumdan 1hafta öncesine kadar bilmiyordum hastanede ögrendim, inan bana cok önemli tehlikeli olsaydi burdaki dr pat diye derdi ....
bos yere kkendinide bebeginide üzme.... rabbim zamaninda yavrunu koklamayi nasip etsin
gerçekten içim çok rahatladı teşekkür ederim
herkes o kadar korkutuyorki ercan saat cinin eşindemi ne varmış bu rahim bozukluğu 6 buçuk aylık doğurmuş
rahim kalp şeklinde olunca 7 aylık doğarmış falan falan
insanın canı çok sıkılıyor
şuan 5 buçuk aylık hamileyim sabah kasıklarımda ağrılar vardı ödüm patladı aman diyim geliyomu diye :)
teşekkür ederim (özel msj a cevap veremiyorum msj sayım az olduğu için)
cnm yalancı sancıların olur arada dakika tut sıralı değilse önemli değil
kapl şeklinde olması demek arada bölme gibi bişey var demek bu bölme bazen rahmi tam 2 ye bölermiş
bazande bölmeye çok az kalırmış belki ercanın eşinin öyleymiştir
kalp şeklinde olması çok sorun değil bebk büyüdükçe onu iter cnm kenarıya dert eme
bir düşükten sonra bebeğimi yakalamıştım dr.bölmeli deyince üzülmüştüm sonra iyice anlattı bişey yok kenara itmiş dedi
emin ol seninkide itmiştir
sıkıntı etme kendine hiç
canım benim bende de çifta rahim vardı mesela yani sennki kalp şeklinde ya benimkide lale gibi yani ortadan 2 ye bölünüyodu dr neler dedi banada ameliyat ol ondan sonra hamile kal yoksa düşürürsün yok erken doğar yok gebe kalmaya engel hiçbirini dinlemedim o zaman korunuyodumda madem dedim gebeliğe engel korunmayı bıraktım ameliyattan korkuyodum çünkü yapılan en ufak bi hatada rahmin alınması ile sonuçlanabiliyomuş sonra bi 6 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim dr a gittim yok yatıcan yok hiç kalkmıcan yok cinsellik olmıcak vs vs sadece cinsellik kısmına uydum işimide yaptım son haftama kdr temizliğimide yaptım yani yatarak bi hamilelik geçirmedim ve 37 haftalık doğdu kızım 4 kiloya yakın maşşlh topaç gibiydi ama 3 gün sonra kaybettim anne karnnda enfeksiyon kaptı dediler yani mevlam yeterki nasip etsin hiç korkma rahat ol sonra dr bile hayretler içinde kaldı 37 haftaya kdr nasıl taşıdın diye mevlam çok büyük yeterki dua etmeyi eksik eyleme sağlıcakla kal
bence hiç korkma... bazı doktorlar sürekli kontrollere gelmen için de böyle şeyler söylüyorlar. benim ablama da rahmin kalp şeklinde, zaman ilerledikçe, bebek büyüdükçe kendine yer bulamayacak, erken doğum olabilir dediler. hiç ayağa kalkma, ona dikkat et buna dikkat et dediler... şimdi 8 aylıkk dünya tatlısı bir yeğenim var, hemde maaşallah hiçbir sorun yaşamadı, ne hamileliğinde ne doğumda...
başın sağolsun cennette seni karşılayacaktır inşallah
üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?