haletiruh beni çok iyi anlıyabildiğini çok iyi biliyorum.. bir yeni ameliyatla geçer mi dersin bunlar.. ablak canım, ablak bakışlı oldukk:)))
önceki halimi bu halime değişeceğimi bilsem asla olmazdım.. asimetrik bir hal yok burnumda, insan içine çıkamıycak kadar ama üst kısım ve alt kısım olarak iki parça halinde gözüküyor evet, yani gerçekten bir bütün olarak gözükmüyor kesinliklene biliyim niye böyle oldu, çok fazla kemik, kıkırdak çıkarımından dolayı mı oldu bilmiyorum ki, geçiceğine de bir türlü inanmıyorum.. birinci deneyimi insanın böyle olunca, ikincisinden tırsıyor malesef
ve dediğin gibi öncesinde sevimlilik vardı şimdi garip bir şey oldu.. özgüven vardı, şimdi özgüven kayboldu.. napıcaz haletiruh, napıcaz?( gerçkten bu günleri geride bırakabilecek miyiz? insanın yüzünde boş bakışlı olucak kadar bir değişim olması mümkün değil dimi?
değişim olur ama insan ilk başta alışamasada gözü aşina olur, bu gibi sorunlara boş yere takılmazdık herhalde..
kızlar kendimi yalnız sanıyordum değilmişim,ben de iki yıl evvel burnumdan ameliyat oldum ve ben de çok mutsuzum