Rahmi özcelep ' e teşekkürler...

haletiruh beni çok iyi anlıyabildiğini çok iyi biliyorum.. bir yeni ameliyatla geçer mi dersin bunlar.. ablak canım, ablak bakışlı oldukk:)))

önceki halimi bu halime değişeceğimi bilsem asla olmazdım.. asimetrik bir hal yok burnumda, insan içine çıkamıycak kadar ama üst kısım ve alt kısım olarak iki parça halinde gözüküyor evet, yani gerçekten bir bütün olarak gözükmüyor kesinlikle:( ne biliyim niye böyle oldu, çok fazla kemik, kıkırdak çıkarımından dolayı mı oldu bilmiyorum ki, geçiceğine de bir türlü inanmıyorum.. birinci deneyimi insanın böyle olunca, ikincisinden tırsıyor malesef :(

ve dediğin gibi öncesinde sevimlilik vardı şimdi garip bir şey oldu.. özgüven vardı, şimdi özgüven kayboldu.. napıcaz haletiruh, napıcaz? :(( gerçkten bu günleri geride bırakabilecek miyiz? insanın yüzünde boş bakışlı olucak kadar bir değişim olması mümkün değil dimi? :( değişim olur ama insan ilk başta alışamasada gözü aşina olur, bu gibi sorunlara boş yere takılmazdık herhalde..

kızlar kendimi yalnız sanıyordum değilmişim,ben de iki yıl evvel burnumdan ameliyat oldum ve ben de çok mutsuzum:( bu iki ay içinde tekrar olucam o umut ışığı oldu:) benimki de tam tersi gibi.iki kaş ortasını fazla oymamış,ama öyle bi bırakmışki adam hala kemerli duruor:) ve yamuk,zaten önden bakıldığında zenci burnu gibi geniş,başarısız bir ameliyattı anlayacağınız.bir de sol burun deliğimde ameliyat izi belli oluyor gıcık oluyorum:( doktor araştırıyorum bu aralar baya,op.dr. murat özdemir hakkında bişeyler duyanınız bileniniz varmı?

Sevgili Sevda89 gecen hafta Rahmi beyle gorusmeye gittim kendisi oldukca guven veren bi doktor..Fakat ben cok korkak birisiyim tampon cikarilirken falan nasil oluyor o dikisler mesela kendiliginden dusuyor mu? ? simdi tekrar gidip gun alicam hayirlisi olsun bakalim ;)) Senin burnun suan nasil bi sorun yoktur umarim

paylaştığınız fotoğrafları nasıl görebilirim yardımcı olur musunuz? çünkü ben de bu dr'a ameliyat oldum henüz alçım alınmadı çok merak ediyorum.

mesaj hakkımı fln mı doldrmam lazımm??

Arkadasım selam evet fotoları gormemız ıcın mesaj hakkıvar sanırım onu doldurmamız gerekıyormus. Buuarada sen Rahmı Ozcelepemı amelıyat oldun ??

Bende 15 subat ıcın gun aldım bana bıraz bahsedermısın gelısmelerden ??

şöyle ilk önce olumsuz kısımlardan bahsedeyim, dr. çok beğenilen ve iyi bir kbb olduğu için çok fazla zaman ayıramıyor insana çünkü inanılmaz yoğun ama seni anlıyor inan ki
ben dr'a hiç beğenmediğim bağdat cadedesinde çok ünlü bir dr un burun ameliyatı hastasının fotosunu gösterdim. böyle burun delikleri kesinlikle karşıya bakmasın domuzcuk gibi olmasın diye vurguladım.
çok aşırı oyulmuş bir burun istemediğimi yaydırak gibi olmasın kesinlikle dedim.
ameliyat günü kararlaştırıldı çok fazla zamanım olmadığı için hemen oldum.
2 saat sürdü, sonrasında çok çok hafif burnumda doluluktan kaynaklanan bir baş ağrısı vardı.
bu süreçte kime ameliyat olursan ol tampon takılacağı için burnun kapalı oluyor ve çok rahatsız ağızdan nefes almak.
ameliyatın hemen sonrasında burnumdan kan sızıyordu bu da normalmiş hatta şişliğim o yüzden olmadı kirli kan hep aktı.
reflüm olduğu için 2 kez narkozlu ve kanlı kustum hemen mide ilaçları verildi, ama narkozu bir seferde atmış olduğum için başka bir sıkıntı yaşamadım narkozla ilgili.
gece 01.00 'a kadar gözlerime annem sağolsun 15 dk buz 15 dk dinlendirerek kompress yaptı. gece alerji ilacı ve antibiyotik başlıyorsun.
sonra saat başı oluyor. lens kullandığım için benim gözlerim biraz hassas o yüzden biraz yapşardı bu süeçte hep.
ertesi gün yine burun ucumdaki bandajlarım değişti. biraz halsiz hissediyosun tabi narkozun etkisiyle hep uyumak istiyorsun. burun kanamam da azalarak devam etti. eve çıktım. rahat nefes alamadığım için daha çok sıvı şeyler yedim, tavuk suyu çorba iyi oluyor :)
ertesi gün tamponlar çıktı zannettiğin kadar acılı bir şey değil daha çok ilk an pıhtılar acıtıyor, 1 dk bile sürmüyo zaten biraz kaşıntı sızlama falan hissediyorsun. ama sonrası daha çok nezle gibi kalıyo arada açılıyo burun arada tıkanıyor. deniz suyu ve yağlı bir damla veriyor onlar çok iyi açıyor. şimdilik 4 gün sonra burnumdaki alçının çıkmasını bekliyorum. burun ucuma msj fln yapmamı söyledi. şimdilik bu kadar. gelişmeleri paylaşırım, sevgiler :)

Evet bende cızım ıstedıgımde bana cızım yapmadı sadece amelıyat sabahı yapacagını soyledı.. Fakat ısteklerımı bır bır anlattım bende..Sanırım dıkıslerıde kendılgınden dusuyor...Hastanede ıyı bır hastane dımı herhangı bır ılgısızlıgıne rastlamadın ? Bırde Rahmı bey raporlamanı estetık olarakmı yaptı yoksa normal amelıyat gıbımı ? Bılıyorsun raporlamadan sonra estetık gostermesse Ssk dan paranın bır kısmını alabılıyorsun. Benım ozel sıgortamda yenı oldugu ıcın onun faydası olmadı Ssk uzerınden yaptıracagım...

Estetik ameliyatı olmayı tek hayali olarak benimsemiş olan ben, iş arkadaşımla birlikte medıcana hastansine gittik birlikte muayene olduk. sadece estetik amaçla gitmiştim ama burnumda nefes almamı zorlaştıracak sağlık problemleriminde olduğunu da öğrendim. doktarumla ilk görüşmemde ameliyata hemen karar verdim çünkü kendine çok fazla güvenen dinamik ruhlu bir doktor karşımdaydı ve birlikte gittiğim arkadasımda aynı enerjiyi aldığı için birbirimize cesaret vererek karar verdik.. şimdi ameliyatımın üzerinden tam bir hafta geçti alçım bugün alındı görüntü muhteşem çok doğal bir burnum oldu yüzümde hala şişlikler var burnumda şiş olmasına rağmen yeni burnumu o kadar çok sevdim ki şimdi buraya paylaşırken bile bir yandan aynaya bakıyorum:1: hiç kanamam olmadı ilk gece annem saolsun sabaha kadar bi saniye başımdan ayrılmadan buz ile pansuman yaptı ve onun sayesinde doğru düzgün morluğum ve şişliğim de olmadı.. herkesin norkozdan endişesi var ben size ondan da hemen bahsedeyim ameliyathaneye tekerlekli sandalyemle gittim orda beni sedyeye alırken doktorumun ameliyathanedeki benden önce ameliyat olan hastasını gördüm hemşirelere rica ettim kendisini görebilirmiyim diye onlarda elbette görebileceğimi söylediler ama öncesinde istersem serumumun çok sıktığını onu gevsetebileceklerini söylediler bende sevinçle lütfen dedim hemşire o sırada koluma sakinleştiriciyi sıktı. ya ne yaptın ki dedim o da bana gülümseyerek güle güle dedi...sonrasında odama gelmiştim yüzüm alçı içindeydi.. işte böyle doktora güvenmek çok önemli ben ona sadece doğal istiyorum dedim gerisini ona bıraktım ve çok doğru bir karar vermişim..ameliyat olmak isteyen karar veremeyen , veya daha detay bilgi almak isteyen olursa memnuniyetle yardımcı olurum bir hafta daha raporluyum şimdi bunun keyfini çıkarıyorum
sevgilerle...:3:

lütfen fotoğraf paylaşırmısın ben de oldum aynı dr a henüz alçım alınmadı çok merak ediyorum :)

Evet bende cızım ıstedıgımde bana cızım yapmadı sadece amelıyat sabahı yapacagını soyledı.. Fakat ısteklerımı bır bır anlattım bende..Sanırım dıkıslerıde kendılgınden dusuyor...Hastanede ıyı bır hastane dımı herhangı bır ılgısızlıgıne rastlamadın ? Bırde Rahmı bey raporlamanı estetık olarakmı yaptı yoksa normal amelıyat gıbımı ? Bılıyorsun raporlamadan sonra estetık gostermesse Ssk dan paranın bır kısmını alabılıyorsun. Benım ozel sıgortamda yenı oldugu ıcın onun faydası olmadı Ssk uzerınden yaptıracagım...

bana da çizim yapmadı benimkine benzer daha önce yaptığı burunları gösterdi.
hemşireler biraz daha ilgili olmalı bence orda bir hastabakıcı amca vardı o çok ama çok iyiydi, melek gibi adam resmen:)
dikişleri ve sskyı henüz sormadım ama ücretin bir kısmını snrm ssk karşılıyor son bir rapor fln istiycem neler yapıldığına dair ilerde bir şeyler için gerekir diye.
benim de özel sigorta işe yaramadı. hastane çok temiz ve düzgün sadece hemşireler biraz rahat bence :)

bana da çizim yapmadı benimkine benzer daha önce yaptığı burunları gösterdi.
hemşireler biraz daha ilgili olmalı bence orda bir hastabakıcı amca vardı o çok ama çok iyiydi, melek gibi adam resmen:)
dikişleri ve sskyı henüz sormadım ama ücretin bir kısmını snrm ssk karşılıyor son bir rapor fln istiycem neler yapıldığına dair ilerde bir şeyler için gerekir diye.
benim de özel sigorta işe yaramadı. hastane çok temiz ve düzgün sadece hemşireler biraz rahat bence :)

ah arkadasım durumdan haberdar et vallahı.. Ben oyle bı korkagımkı anlatamam sana sen herseyını yaz dok buraya bende cesaret alayım. Buarada raporlamayı doktor estetık olarak gostermesse ssk dan alabılıyorsun ılk gıttıgın anda sor bence..nekdrını gerı alablrsek kardır ben 2500 odeyecegım. Subatın 15nde amelıyat gunumde :):)

ah arkadasım durumdan haberdar et vallahı.. Ben oyle bı korkagımkı anlatamam sana sen herseyını yaz dok buraya bende cesaret alayım. Buarada raporlamayı doktor estetık olarak gostermesse ssk dan alabılıyorsun ılk gıttıgın anda sor bence..nekdrını gerı alablrsek kardır ben 2500 odeyecegım. Subatın 15nde amelıyat gunumde :):)

ben genelde çok cesaretli ve acı eşiğim yüksektir öyle kolay kolay mızmızlanmam, ama ben de korktum bayağı ama sağlık problemin yoksa kilolu değilsen bir sorun yaşayacağını sanmıyorum, korkma sağ salim çıkarsın inşallah :)

ben genelde çok cesaretli ve acı eşiğim yüksektir öyle kolay kolay mızmızlanmam, ama ben de korktum bayağı ama sağlık problemin yoksa kilolu değilsen bir sorun yaşayacağını sanmıyorum, korkma sağ salim çıkarsın inşallah :)

zNO MERhabaaa nasıl oldun ıyımısın Alcın cıkarıldımııı :)

zNO MERhabaaa nasıl oldun ıyımısın Alcın cıkarıldımııı :)

Merhaba, ben de şimdi bilgi vermek için girdim nete.
evet çıkarıldı ve büyük bandajlardan da kurtuldum :)
burnum tam istediğim gibi olmuş tabi şişlikler inince daha da istediğim gibi olacak.
burun ucum çok doğal (benim sorunum daha çok burun ucundaydı, çok etliydi)
dikişlerim alındı hiç hissetmedim gibi bişi zaten
hemen aynaya bakmak istedim
tam anlattığım gibi burun ucum domuzcuk gibi kalkmamış, burun kemerimi dediğim gibi çok hafif almış ve aşırı kavis yapmamış
çok doğal görünüyor.
süreç boyunca hemen hemen hiç acı çekmedim, kapısında duran daha önce hastası olan yakınları herkes övgüyle bahsediyor.
burnuma baktıktan sonra bantla kapattı, burnuma yapacağım masajları gösterdi.
cuma günü yıkan bantlarını çıkar cumartesi gel bakıcam dedi.
hiç korkma inşallah sağ salim girip çıkarsın.
Sevgiler şimdiden geçmişler olsun :)

burnum tam istediğim gibi olmuş tabi şişlikler inince daha da istediğim gibi olacak.
tam anlattığım gibi burun ucum domuzcuk gibi kalkmamış, burun kemerimi dediğim gibi çok hafif almış ve aşırı kavis yapmamış
çok doğal görünüyor.
süreç boyunca hemen hemen hiç acı çekmedim, kapısında duran daha önce hastası olan yakınları herkes övgüyle bahsediyor.

Oh masallah dıyorum sanaaa :) Dıkıslerın demek alındı bana kendılıgınden dusecegını soylemıstı ama demekkı cok acımıyor.. Vallahı senın adına cok sevındım ınsallah cok basarılı bı operasyon olur benımkıde hep dua edıyorum Tam 10gun kaldı korku ve heyecanla beklıyorum.Gelısmelerden haberdar ederım sende sık sık yaz ..Cok cok gecmıs olsunnn :)

çok doğal görünüyor.

Zno nasılsınnn nasıl oldun ???

Zno nasılsınnn nasıl oldun ???

gayet iyiym aldığım tepkiler de çok iyi o kadar doğal görünüyor ki
ayrıca gayet rahat nefes alabiliyorum inş senin de öyle olur.
bu süreçte en kötü olan kısım alçı çıkarılana kadar olan merak o da bir hafta zaten
Allah'a şükür hiç bir sağlık sorunum olmadı, darısı senin başına :)

gayet iyiym aldığım tepkiler de çok iyi o kadar doğal görünüyor ki
ayrıca gayet rahat nefes alabiliyorum inş senin de öyle olur.
bu süreçte en kötü olan kısım alçı çıkarılana kadar olan merak o da bir hafta zaten
Allah'a şükür hiç bir sağlık sorunum olmadı, darısı senin başına :)

Zno ; Ozaman masallah dıyıorum sana benımde amelıyatıma 4 gun kaldı heyecan korku hatsafhada...Sen Rahmı beye amelıyata gırmeden anlatmısmıydın ıstedıgın burun seklini Yoksa o kendısımı oyle dogal yaptı ? Senı duydukca moral buluyorum bırde görsem resmını demekkı kosa koşa gıdıcem amelıyata :)

ben doğal olsun çok aşırı estetik görünmesin dedim ısrarla trek, dualarım seninle bir ara resimleri yükleyince atarım sana da çok yoğun çalışıyorum, çok fazla giremedim nete.
şu anda bir sıkıntım yok. Allah'a şükür çok doğal bazen ben bile hep böyle miydi acaba diye unutuyorum :) Haftaya yine kontrole gidicem. çok hafif ödem oluyor şu anda ona da masaj yap diyor, o kadar. Allah yardımcım olsun, sağ salim çıkarsın inşallah. dua ettim bol bol sen de öyle yap rahatlarsın :)

Back
X