ARKADAŞLAR BEN HEM PKOYUM HEMDE RAHİMAGZI TERSMİŞ GERİYE DÖNÜKMÜŞ YANİ.ARANIZDA BUNUNLA İLGİLİ BİŞEY BİLEN VARMI?BENİM İŞM ÇOKMU ZOR?BİDE HAMİLELİĞİN ERKEN BELİRTİLERİ NELER_?YANİ ADET TARİHİNDEN ÖNCE BİR BELİRTİSİ VARSA NOLUR BİLENLER YAZSIN HER AY HAMİLE HAVALARINA BOŞUNA GİRMEYİMa.s.
ARKADAŞLAR BEN HEM PKOYUM HEMDE RAHİMAGZI TERSMİŞ GERİYE DÖNÜKMÜŞ YANİ.ARANIZDA BUNUNLA İLGİLİ BİŞEY BİLEN VARMI?BENİM İŞM ÇOKMU ZOR?BİDE HAMİLELİĞİN ERKEN BELİRTİLERİ NELER_?YANİ ADET TARİHİNDEN ÖNCE BİR BELİRTİSİ VARSA NOLUR BİLENLER YAZSIN HER AY HAMİLE HAVALARINA BOŞUNA GİRMEYİMa.s.
canım bende cocuk için tedaviye başladıgımda doktor bana rahmimin ters oldugunu söyledi ama suan 5 haftalık hamileyim bunun gebeligi etkilemeyecegini söylediler bana ve öylede oldu hamileligin adet gecikmesinden önceki belirtiside gögüslerinin hassaslıgı ve büyümesi ama bu bünyeden bünyeye degişe bilir.
Canım ben de de kist var. Aynı zamanda rahmim ters. Aynı zamanda da dünya tatlısı 1,5 yaşında oğlum var. Rahmin ters olması ilk dönemde bebeğin Dr. tarafından biraz daha geç görülmesine sebep oldu. O günler çok zordu. Dış gebelik olacak diye çok korkmuştum. Kese vardı ama bebek yok görünüyordu içinde sonra minik kuşum belirdi tabi. Dünyalar benim olmuştu. Canım doğumum zor geçti. Ancak benim rahmim ters olduğu gibi gebelik şekeri de mevcuttu. Seninde öyle olacak diye birşey yok. Gebelik belirtilerine gelince insandan insana farklılık gösterir. Benim 9 ay mide bulantım oldu. Tüm kokulara karşı hassasiyetim vardı. İstifra ediyor ama arkasından da yemek yiyiyordum. Çok duygusallaştım. En ufak birşeye ağlıyordum. Sen gebelik düşünüyorsan beslenmene dikkat et. Gebelik öncesi 3 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında folik asit alınması gerektiğini biliyorum Ancak Doktora giderek bunu danışmalısın. Gerekli gereksiz ilaç kullanma güzelim. Bir de hastalanmamaya çalış.İlk 3 ay önemlidir. Kist konusuna gelince doğum yaptım ancak halen bende mevcut bebeğimi emzirmeyi bırakınca tedavi olacağım. Her şey gönlünce olsun. Sağlıklar diliyorum.yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
canım bende cocuk için tedaviye başladıgımda doktor bana rahmimin ters oldugunu söyledi ama suan 5 haftalık hamileyim bunun gebeligi etkilemeyecegini söylediler bana ve öylede oldu hamileligin adet gecikmesinden önceki belirtiside gögüslerinin hassaslıgı ve büyümesi ama bu bünyeden bünyeye degişe bilir.
benim de rahmim içe dönük, 5 yaşında bir kızım var. sadece bel ağrısı yapabilir demişti dr. gerçekten de yaptı. korkma sakın, Allah'ın izniyle bişey olmaz. ben de de gizli şeker çıkmıştı hamilelikte, rahimle ilgisi var mı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?