Rahmi ters olanlar yardım edin:(

merhaba bende de rahim tersliği vardı oğluma 2.ayda hamile kaldım fakat ikinci bebek için 6 aydır çalışıyoruz hala tık yok. doktor bir sene dene yoksa operasyonla çevirmemiz gerekiyor dedi. hakkımızda hayırlısı inşallah. halamın da tersmiş ve çevirtince olmuş çocuğu. herşey kısmet. hayırlı kandiller.

benimde rahmim tersmiş hamileliğe engel değil dedi dr 1 yıldır uğraşıyoruz. bizim engelimiz varikoselmi tiroitmi ters rahimmi bilmem artık :50:

Merhaba kızlar ben 2 yıldır korunmuyorum bebek istiyoruz eşimdede bendede hiç bi problem yok ama bebeğimiz olmuyor.Rahmim tersmiş doktor gebelik için problem oluşturmaz dedi ama kesin bişeyde söylemiyorlar.Benım anneminde rahmi tersmiş ve 5 yıl çocuğu olmamamış sonra ebe gelmiş rahmini çevirmiş ve hamile kalmış iki gebeliğide bu şekilde olmuş bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan yada rahim tersliği olupta hamile kalanlar ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz ?

mrb canım bende de aynı sorun mevcut 2 yıldır hamile kalamadım 5 kez asılama oldum rahim ters dedi doktor baska hiç bir sorun yok.. sende durum nedir hamile kalabildinmi cvplarsan cok sevinirim...

Canım işe yapacak bişeyse bizi de bilgilendirir misin. Bir umut :KK1:
Mrb canım hamilesin sanırım baya uzun zaman olmuş. Ben 4 ay önce kürtaj oldum ama kürtaj olmadan önce Dr rahmin ters demişti. 1.5 sene de anca gebe kalabilmiştim 4 ayın 2 ayını korundum 2 ayını denioz ama olmuo. Şimdi yaşasaydı 1 mayısta doğumum olacaktı. Senin de rahim ters sanırım nasıl hamile kaldın tedavi mi oldun

Mrb canım hamilesin sanırım baya uzun zaman olmuş. Ben 4 ay önce kürtaj oldum ama kürtaj olmadan önce Dr rahmin ters demişti. 1.5 sene de anca gebe kalabilmiştim 4 ayın 2 ayını korundum 2 ayını denioz ama olmuo. Şimdi yaşasaydı 1 mayısta doğumum olacaktı. Senin de rahim ters sanırım nasıl hamile kaldın tedavi mi oldun
Mrb canım evet benimde rahmim ters bende 2 seneye yakın kalamadım ve rahmin ters olmasindan başka hiç bir sorun yoktu doktorlar ne kadar engel değil desede bence o engel oluyo çünkü anneminde ters miş onunda olmamış en baştan ben ara bi hekime gittim o rahmimi çevirdi öylelikle oldu şimdi ikinciye hamileyim ben yine aynı sorunla karşılaşırım diyodum ama 2. Ayda oldu

Mrb canım evet benimde rahmim ters bende 2 seneye yakın kalamadım ve rahmin ters olmasindan başka hiç bir sorun yoktu doktorlar ne kadar engel değil desede bence o engel oluyo çünkü anneminde ters miş onunda olmamış en baştan ben ara bi hekime gittim o rahmimi çevirdi öylelikle oldu şimdi ikinciye hamileyim ben yine aynı sorunla karşılaşırım diyodum ama 2. Ayda oldu
Nasıl yani hekim dediğin Dr öyle mi. Nasıl cevirio ki ameliyatla falan mı. Çok ağrısı sızısı oluo mu. Allah saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah cnm

Yanı doktor değil canım hani böyle bitkilerden ilaç yapanlar var ya kadın bu işlerle uğraşıyor baya da başarılı yani... Canım çok yanmıştı ama zaten doğumdan sonra eskihaline döndü rahim yine tersti yani belki yaptığı ilaçlar ise yaradı

Back
X