Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar rahmim kalp gibi atıyor transferin 7 ci günü hamile olabilir miyim![]()
Kuzum acaba bağırsak hareketleri olmasın öyle algılıyor olabilir misinKızlar rahmim kalp gibi atıyor transferin 7 ci günü hamile olabilir miyim![]()
Ahhha ya şundan dedim benim de oldu 3-4 defa attı bişey ben de dedim ki bağırsaktır bu ondanBilmiyorum yada öyle inanmak istiyorum bağırsak değil bağırsakla rahmimi ayırt edebilirim![]()
Aman yok kız onu hissetmeyiz yaaBelkide senin de rahmindir nerden biliyorsun bağırsak olduğunuinsan umutlanıyor işte ne yapacaksın
![]()
Benim nerdeyse her yumurtlama sonrasında adete kadar olur transfer olduğum ay da olmuştu aynı şekil. Gebe kaldım ama devam etmedi malesef. İnşallah siz güzel sonuc alırsınız. Burda herkesin dediğine de takılmayın dalga geçenler de oluyo herkesin hisleri algılaması aynı değil. Adet öncesi ve gebelikte kan dolaşımı rahimde fazla olur o yüzden de kimisi hisseder bu durumu.Kızlar rahmim kalp gibi atıyor transferin 7 ci günü hamile olabilir miyim![]()
Ayyy maşallah canım kan mı verdinTeşekkür beni anladığınız içinbende pozitif gördüm şükürler olsun ama tabi kesin sonuç yarın belli olacak kan değerimden Allah sizinse kucağınıza almayı nasip etsin benimde
![]()
Mümkün aynısı şu an bana oluyorBöyle bir şey mümkün olabilir mi sizce? :)
Bilimsel olarak böyle bir şey mümkün değil hanımefendi, bağırsak hareketi vs olabilir.Mümkün aynısı şu an bana oluyor
Bağırsak hareketiyle alakalı durum değil . Rahim içi atıyor diğer gebeliğimde de attı . Tüp bebek transferi oldum şu an gebeliğimi öğrendim .rahim tık tık atıyor içeriden . Ben ve bir kaç arkadaşımda yaşadı.Bilimsel olarak böyle bir şey mümkün değil hanımefendi, bağırsak hareketi vs olabilir.
PekiBağırsak hareketiyle alakalı durum değil . Rahim in atıyor diğer gebeliğimde de attı . Tüp bebek transferi oldum şu an gebeliğimi öğrendim .rahim tık tık atıyor içeriden . Ben ve bir kaç arkadaşımda yaşadı.