• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Rahmin meniyi emmesi...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

biricik mericik

Büyü de gel melegimm :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
864
503
648
İstanbul
Kızlar moralim çok bozuksenağlama.
Gittiğim her doktora ilişkiden sonra meninin penisle birlikte hemen dışarı çıktığını söyledim. Hiç biri kulak asmadı. Sana öyle geliyodur, İçine giden gidiyodur dediler hep.
Dün 3. aşılamamı yaptırdım. Biraz gıcık bir doktorumuz var açıkçası. Tüm hastalarına ters davanan ama başarılı bir doktor. Biz de başarılarından dolayı katlanıyoruz.
Dün aşılama sırasında bana "meniyi niye içine çekmiyosun" diye bağırdıfisfisfis. Meniyi içine çekmeyi bileniniz var mı? Meni dışarı akıyor içine çek dedim sana diye bağırdı sürekli. Ne yapacağımı şaşırdım. Senin tüplerin açıkmıydı nerde çektirdin filmi diye bağırdı... Çıkarken de "merak etme çok iyi oldu" dedi.Ben o psikolojiyle doktor çıktıktan sonra deli gibi ağladımsenağlama.
Eski doktorum beni rahatlatmak için ilk iki aşılama da hep fıkra anlattı eline tuvaletimi kaçırmama rağmen:utangac:... bu adam beni mahvetti.
Bizim sebepsiz infertilite. Spermeler yüksek, yumurtalar iyi, hormonlar iyi, tüpler açık:nazar:... Artık iyice meninin dışarı çıkmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Zaten yeni evlendiğimde bir ebeye gitmiştim bana "senin rahmin dar çekmiyo meniyi" demişti. Ama biz kadına kulak asmayıp pahalı hastanelere gitmeye başladık.
Bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun.

Doktorun gerçekten çok ilginç biriymiş. Senin içinde vakummu var çekecek. Onunda bir oluru var giren girer çıkan çıkar. Hayır sen ıkınsan dışına doğru aksa o zaman ıkınma falan diyebiilir. Ama ne demek içine çek. Rahim bu nasıl hükmedeceksin. Hayret böyle bir durumuda doktoruda ilk kez duydum. Ama inşallah çektiğin sıkıntılara değer hamile kalırsın. Bu arada üzülme o senin değil doktorunun ayıbı.

ilk kez duydum böyle bişeyi.ama dr değiştirmeni tavsiye ederim bu durumlarda psşkoloji ve güven çok önemlidir.

Evet canım ben de ne yapacağımı şaşırdım ilk önce hiç tepki vermedim üsteleyince doktor vajinamı sıkıp bırakmaya başladım. "işte böyle" dedi doktor. Yani acayip bi durumdu. Bakalım. 3. aşılamam ama ilk defa böle bi durumla karşılaştım. Sonuç ansıl olacak bakalım...

Evet canım ben de ne yapacağımı şaşırdım ilk önce hiç tepki vermedim üsteleyince doktor vajinamı sıkıp bırakmaya başladım. "işte böyle" dedi doktor. Yani acayip bi durumdu. Bakalım. 3. aşılamam ama ilk defa böle bi durumla karşılaştım. Sonuç ansıl olacak bakalım...

Yanlış hatırlamıyorsam rahmin t şeklindemiydi?

Evet rahim filminde öyle. Doktorlar bu engel değil dediler ama açıkçası benim gözlemlerime göre onlar da en çok rahmimin bu şekilde olmasına takılıyor. bana sebepsiz infertilite diyorlar. Ve işin en garip yanı da şu ki 1.5 yıl önce falan annemin ebesine (annemin hamile kalmasını sağlayan kadın) gitmiştim. O beni muayene etti ve "Rahmin dar meniyi emmiyor"dedi. Bana gün aşrı iğne yaptı ve bir hafta sonra spektum takıp makasla birşeyler yaptı. Eşim de yoktu yanımda çok korktum. "Bu ay hamile kalacaksın kalmazsa adet olunca gel" dedi. Ama ben korkumdan gitmedim birdaha. Makas falan ürktüm adeta...
Ben hep söyledim doktorlara hiç içime gitmiyor sanki diye ama neymiş efendim giden gidiyomuş ben onu anlayamazmışım. Ne yapacağımı şaşırdım. Şu sonucu bir öğreneyim. O doktorun tepesine dikileceğim "ben sana dışına gidiyor dedim de dinlemedin, aşılamada niye dışına gidiyor diye bana bağırdın" diye.

ya canım bende bu konuya takmış bı durumdayım cunku bnm de hemen cıkıo spermler sööledim dr ama oda olsun cıkar dedi onlar zaten cok hızlı ggıdıo içine yeterıncesi gidince diğerleri cıkar dedi bıde rahmın orda bı kesecık warmış bız ılıskıden hemen sonra kalksak bıle o kesecıge sperm dolarmış we cıkmazmıs o yüzden dert etme demişti ama bnm içimde yıne bı şüpe war sanki gitmio içime gib gelio bazen hemen yatıyorum uyyorum sabah cıkmıs oluo hıssedıom o zman da heralde dr haklı dıorum ama aşılamada da böööle bişiy olsun yani bilmiom cnm ya ne yapılabılır bulursan banada sööle belkı esas sorunumuz budur da haberımız yoktur
dr lar da en morale ihtiyacı olan hasta nasıl dawranıolar ya insanı daha cok sinir ediolar walla cnm boşwer takma sen onunda huyu öööle diyip katlancan artık inşaah bu kez olurda başka sorunlara katlanmak zorunda kalmazsın cnm bnm dr erkek olmasın ragmen cok iii allaha şükür o yönden bari sorunum yok

Son düzenleme:
arkadaslar yazılarınızı okudum
cok ılgınc geldı su meshur doktor. guzelım ısmını versene su doktoru afıse edlım heryere ısmını yazalım. ne demekmıs hastay bagırmak. ne kadar terbıyesız bu ıste psıkolıji ve hastanın rahatlıgı cok onemlı bılmıyor mu sankı. kım sanıyor kendını cok sınır oldum. sana kımsenın o sekılde davranmaya hakkı yok hele de paranla sana bagrılıyor. kım ne derse desın bu ıs artık braz tıcarete dokuldu. her meslekte ahlaksız oldugu gıbı bu meslekte de var malesef. allah herkesi iyilerle karsılastırsın

Back
X