evet gerçekten çok güzel duruyolar dogal cok yakismis. Ama benim gözlerim koyu kahverengi muhtemelen açması için giallo rengini kullanmam gerekir. Yandan bombeli duruyorlar mi peki? Hiç görsel bulamadım internette. Dünden beri soleko queen gialloya takmış durumdayım birde oda çok güzelCanim benim gozlerim ela aq colorsun magic green rengini kullaniyorum cok dogal bi renk kimse lens oldugunu anlamiyor bi bak istersen
Oncelikle cok tesekkur ederim canimevet gerçekten çok güzel duruyolar dogal cok yakismis. Ama benim gözlerim koyu kahverengi muhtemelen açması için giallo rengini kullanmam gerekir. Yandan bombeli duruyorlar mi peki? Hiç görsel bulamadım internette. Dünden beri soleko queen gialloya takmış durumdayım birde oda çok güzel
rica ederim gordugumu soyluyorum <3 senin gozlerin ela oldugu icin sende ultra dogal durmus, yok ben ilk kez lens kullanacagim :) ay inanilmaz kafama yatti nerden temin edebilirim acaba veya deneyebilirim istalbulda?Oncelikle cok tesekkur ederim canimBombesi yok gayet dogal ince lensler kullandinmi bilmiyorum ama elegance'in lenslerine benzettim ben yeni aldim bende bana yesil lenslerin cogu uyuyo zaten gayet dogallar ama b&l, freshlook gibi degiller kaliteli lensler
Canim ben antalyada yasiyorum burda da sans eseri optikci bana gosterdi bu markayi sende bi optige sor bi bakalim belki vardir veya temin edebilirler internettede satiliyo ama ben biraz bu konuda hassasim kendim olsam netten almazdim goz bu sonuctarica ederim gordugumu soyluyorum <3 senin gozlerin ela oldugu icin sende ultra dogal durmus, yok ben ilk kez lens kullanacagim :) ay inanilmaz kafama yatti nerden temin edebilirim acaba veya deneyebilirim istalbulda?
haklisin canim gorerek almak en iyisi sorayim cevremdeki optikcilere umarim bulabilirim cok tesekkur ederim alirsam atarim fotografini:)Canim ben antalyada yasiyorum burda da sans eseri optikci bana gosterdi bu markayi sende bi optige sor bi bakalim belki vardir veya temin edebilirler internettede satiliyo ama ben biraz bu konuda hassasim kendim olsam netten almazdim goz bu sonucta
Merhaba. Aldiniz mi lensleri? Tanita tikara yrllow ile rainbow giallo arasinda kaldim. Hangisi daha dogal ve rahattir acaba?Burada ki mesajlari tek tek irdeleyerek istediğim lenslerin bu üçünden biri olduğuna karar verdim. Ama hangisi? Gözlerim koyu kahvarengi. Öncelliğim doğallık kesinlike lens taktığım anlaşılsın istemem. Herkes bir diğeri için diğerinden daha doğal demiş.Ela-yeşil arası bir renk istiyorum. Kullananlar cevap verirse çok çok mutlu olurum. Ona göre alacağım. Kocaman öpücükler şimdiden.
Ben 2 gün önce aldım güzel ama rengini daha sarı istiyodum yeşilimsi bunlartanita tikaram yellow kullanan varmı son seri nasıl acaba?
Ben almak isterim fiyatı nedir acabaTanita tikaram yellow hic açılmamis kapali kutu . Faturasi da var. Ilgilenen olursa mesaj atabilir.
Lens satiyormusunuz hala***Lens satışı yasaktır***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?