Resim koyabilirmisinizBnde fantasty libe serisinden koyu gri hareli siparis ettim umarim guzeldir kizklar
Rainbow un renkli toric lensi mi bu canım?astigmatlı yani öyle mi?bende düsünüyodum ama astigmatlı renkli lensi önermediler?sen memnun musun?:)Eki Görüntüle 1518665 Giallo rainbow
Tatlım şöyle diyim ilk taktığımda çok batar gibi oldu sonradan Yorumları okudum zamanla solüsyonda durdukça düzelir diye hakikaten daha iyi durumda ben de alalı 1 hafta oldu yalnız kalın işte toric olduğu için oda ben memnunum şimdilik ..biraz Pahalı ama benim gözüm çok düşük numara OLmasına rağmen aldım seninde çok düşükse almayabilirsin ben biraz üzüldüm sonradan evet rainbow toric :)Rainbow un renkli toric lensi mi bu canım?astigmatlı yani öyle mi?bende düsünüyodum ama astigmatlı renkli lensi önermediler?sen memnun musun?:)
Canım ya cok tesekkür ederim cok yardımcı oldun.Ben seffaf kullanıyorum aynı seffafımın numarasıyla siparis etsem netten olur mu ki?Bir de benim seffafların dia si 14.50 rainbow renkli toriclerin diası 14.00 sorun yasar mıyım acaba?Senin gözlerinin değeri nedir?Tatlım şöyle diyim ilk taktığımda çok batar gibi oldu sonradan Yorumları okudum zamanla solüsyonda durdukça düzelir diye hakikaten daha iyi durumda ben de alalı 1 hafta oldu yalnız kalın işte toric olduğu için oda ben memnunum şimdilik ..biraz Pahalı ama benim gözüm çok düşük numara OLmasına rağmen aldım seninde çok düşükse almayabilirsin ben biraz üzüldüm sonradan evet rainbow toric :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?