- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.381
umutçum hadi inşşşş canım ya inş hamişliktendir cnm hiç bilmiyordum öğrenmiş oldummmmm
ayy canım ya inşallah hamişsindir ne kadar çok belirti çıktı sendeee
anladım en güzelini yapıyosundüzenli ama korunmuyorum da olursa olur yani ama bilmiyorum artik ne zaman tutarsa
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/130105-hamilelikte-kasinti-6.html işte bakın burada çok var örneği
gebelik sikayetlerinden sık rastladığımız kaşıntı ... diyordu nettki bi sayfada da
reaaaannnnnnnnnn vücudum tepki vermeye başladııııııııııııı
anladım en güzelini yapıyosun
kafaya takmadan beklemek en güzeli zor bişey başarıyosun
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah geliyooooooooooooooo çocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkk
gamyoncu, bunca yılın sıkıntısı var üzerimde, ne kadar belirti varsa hepsini çıkaracamm
yalnız çok yavaşsınız sıkılıyorum böyle ben.uykum geliyo.
bende cok heycanlıyım sanki ilk defa hamile kalıcam ama heycan basıyo korkuyorum bi tuhafım bu aravalla kafaya tekmiyorum allah ne zaman verise nasibi varsa cikar gelir valla beni bile beklemez
reann ikizlere hamile kalmak nasıl bir duygy
rean umut bir test yapıp hayırlı haber verse çekeceğiz inş. halayı ama
kadın ikizlere hamileyim az hareket ediyim demiyoda cok yavassınız dyo kızım 3 canlısın yavaş gel birazreann ikizlere hamile kalmak nasıl bir duygy
kadın ikizlere hamileyim az hareket ediyim demiyoda cok yavassınız dyo kızım 3 canlısın yavaş gel biraz
barnakların senin olsun edayla sedaya iyi bak
barnaklarımı çok yordum.gidimde dinlendiriyim o zaman ben.
barnakların senin olsun edayla sedaya iyi bak
ikizler kız olursa isim buldum bak ben eda seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?