- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.341
kızlar işlerim yoğundu yazamadım birazdan lex in dualarını derleyip toparlıcam bakalım ne kadar kalmış
bak çok güldüm, kasıklarım sancıyo oldu mu simdi
cık.olmadı.sen gülme..
lex
Ayet-el kürsi
Umut81:100
kiraztepe:50
gamyoncu:50
ayen1986:40
elfida:50
savaş:60
yehan:30
asbelove:100
kabilarda: 50
reann:200
8scorpions:50
Neşe77:50
Kalan:171
Allah hepinizden razı olsun kızlar.
Herkese topluca yazayım. İşler güçler iki gündür yoğun. Onun dışında ne kadar düşünmek istemsem merak içindeyim, reglime 3-4 gün kaldı. Acaba, acaba soruları aklımda dolanıyor. Daha ilk aydan pek de umut bağlamıyorum bu işe. Oysa önceden hamile kalmanın kolay bir şey olduğunu sanırdım. Biraz karışık duygular içindeyim :26:
Herkese topluca yazayım. İşler güçler iki gündür yoğun. Onun dışında ne kadar düşünmek istemsem merak içindeyim, reglime 3-4 gün kaldı. Acaba, acaba soruları aklımda dolanıyor. Daha ilk aydan pek de umut bağlamıyorum bu işe. Oysa önceden hamile kalmanın kolay bir şey olduğunu sanırdım. Biraz karışık duygular içindeyim :26:
canım rainbowdan haberin var mı göremedim onu ne zamandır
[/RIGHT]
canımcım bugun dışarıda akraba ziyaretine gitmiş sabah erkenden belki gecede kalabilir yarın görürüz inş.Özodanda haber yok
oooo ben bi yemek yiyip gelene kadar, herkesler kaybolmussşunu döndüreyim de bari, biraz karnım insin, çok yemişim yaww
hey Allahımm.. simdide sağ kolumun kaşıntısı, sol kola geçti..
kaşı kaşı azıcık kanadı yaa.. noluyo bu kollara böyle ki :26:
yoksam kandaki durum kollarıma kaşıntı olarak mı geçtiaman Allahımmm..
mrb cnm iyi akşamlar az önce tam sohbete katılacakken eşim geldi oğlanın dersi yemek derken anca yine girebildimben burdayım umudum olur mu?
cnm alerjik bir reaksiyon olabilir bu ay farklı bişey yapmışmıydınhey Allahımm.. simdide sağ kolumun kaşıntısı, sol kola geçti..
kaşı kaşı azıcık kanadı yaa.. noluyo bu kollara böyle ki :26:
yoksam kandaki durum kollarıma kaşıntı olarak mı geçtiaman Allahımmm..
ben burdayım umudum olur mu?
kuzum o ne kaşıntısı ya geçmedi bir türlüü:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?