RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

lex

Ayet-el kürsi

Umut81:100

kiraztepe:50

gamyoncu:50

ayen1986:40

elfida:50

savaş:60

yehan:30

asbelove:100

kabilarda: 50

reann:200

8scorpions:50

Neşe77:50

Kalan:171

Allah hepinizden razı olsun kızlar.

Herkese topluca yazayım. İşler güçler iki gündür yoğun. Onun dışında ne kadar düşünmek istemsem merak içindeyim, reglime 3-4 gün kaldı. Acaba, acaba soruları aklımda dolanıyor. Daha ilk aydan pek de umut bağlamıyorum bu işe. Oysa önceden hamile kalmanın kolay bir şey olduğunu sanırdım. Biraz karışık duygular içindeyim :26:

Est.canım eline sağlık toparlamışsın banada 50 yaz

valla bende aynı senin gibiyim canım çok merak ediyorum belirsizlik çok düşündürüyor beni
Allahım herşeyin hayırlısını versinn

aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz canım herkesin dediği oluruna bırak becerebilirsek tabi

[/RIGHT]

canımcım bugun dışarıda akraba ziyaretine gitmiş sabah erkenden belki gecede kalabilir yarın görürüz inş.Özodanda haber yok

tamam canımcım merak ettim bende evet hiç haberim yok onu da meraktayım zaten tamda dönemini buldular valla sinir oluyorum kızcağızın zaten sinirleri bozuktu

oooo ben bi yemek yiyip gelene kadar, herkesler kaybolmuss şunu döndüreyim de bari, biraz karnım insin, çok yemişim yaww

Son düzenleme:
hey Allahımm.. simdide sağ kolumun kaşıntısı, sol kola geçti..
kaşı kaşı azıcık kanadı yaa.. noluyo bu kollara böyle ki :26:
yoksam kandaki durum kollarıma kaşıntı olarak mı geçti aman Allahımmm..

kuzum o ne kaşıntısı ya geçmedi bir türlüü:26::26:

cnm alerjik bir reaksiyon olabilir bu ay farklı bişey yapmışmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…