- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.741
firaaaaaaaaarrr gözünü seveyim bizi habersiz bırakma, dualarım seninleeeeeeee
canım mandalina istedi gittim dalından kopardım geldimhemen bahçemdeeeeeeennn
Abla adet sancısına benziyo sanki. Ara ara var ara ara geçiyo. Kanama artarsa gidicem.
söyle söyleee
Aminnnn bitanem sanadaaaaaa
nasılsın cnm.randevun ne zamandı cnm..
firarperest ne zamandır kanaman yoktu ?
Canım kanama dün başladı bende ara ara var. Az önce tekrar baktım peçeteye sildikçe geliyo.
Canım kanama dün başladı bende ara ara var. Az önce tekrar baktım peçeteye sildikçe geliyo.
yehan mide bulantıların ne alemde cnm.benim kasıklar fena ağrıyor...
yehancım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
alppincin senden naber
korkaraktan çekineekten yazıom satennn... kimsenin daavunaa ooşt demedim daaa heyecan adrenalin iyi geldi bana
oooo masallahın var ozaman senın...beni ancak simit paklar kolluk filan deel baya bildiğin lastik tekeriii
kuzucumm jaws = BDV (bir derdim var) demek.. oralar tehlikeliiii ...cısssss.... geçen özlem gri olduydu bildin mi? iştee jawslı bölgeye girdi ondan olduu
kirazımmm jawslı bölgelerde aşaaadaaa senide gördümmmm..kaçamazsın bendennn
:)) yok kızz ne mikrosuu normal fırın..bakayım canım netten .. asperatörümm yok mikroyu kim kaybetmişte ben bulcam benım olcak
ilgin için sağolasınnnfırın alayım ilk kek yapıcaaammm çok ösledimmm
hamişlik nası gidiobalkızım annesine ne yaramslıklar yapoo bakemm
napıosunn habipteeemmmmm
elfidaaaaaaaa aşadaasın işteee gördümmm seniiiiii
aaa bugun nıe kımse yok beaaa :44:
- hayatimsinav,
- kiraztepe+,
- Yehan,
- savas5482+,
- Elfida+ ne yapıosunuz kıslarrrr :))) kopya yapıştırdan aşaaa indiremiom satırı eyimi ,saaten rengide pembe olduuuu
dünden önce yokmuydu yani.keseyi gördü mü peki doktor ?bhcg değerlerin nasıldı ?
Düne kadar hiç yoktu.Keseyi gördü yolk sac da gözüktü. Bhcg yapılmadı yakın zamanda. Sadece bir kez o da hamile olup olmadığımı belirlemek için yapıldı.
dış gebelik mi acaba diye düşündümde.değilmiş şükür.canım inşallah normal bi durumdur.bazı kadınlarda zaman zaman olurmuş böyle kanamalar.ağrıların bıçak saplanır gibi mi.düşük riski o zaman belli olurmuş çünkü.
Yok canım dış gebelik değil kese rahimde çok şükür. Ağrılarım aniden başlıyo ve şiddetli. Bazen de hiç yokmuş gibi. Bilmiyorum ya kanama çok değil tek tesellim bu.
Yok canım dış gebelik değil kese rahimde çok şükür. Ağrılarım aniden başlıyo ve şiddetli. Bazen de hiç yokmuş gibi. Bilmiyorum ya kanama çok değil tek tesellim bu.
dua edelim canım.inşallah çoğu kadında olan durumdur buda.az hareket et dinlen bolca.inşallah düzelicek.
firarcım ya ne diyeceğimi bilemiyorum, yatıp dinlenirsen inşallah bir şeyin kalmaz, dün meryem suresini okumuştum senin için bugün de okuyacağım inşallah, moralini yüksek tut dua et canım güzel haberlerini alalım yarın inşallah
rmzeynep
Ayet-El Kürsi
Kiraztepe:50
asbelove:100
WelFalt:100
oz_em:50
Reann:200
gumus19:30
lex:31
kabilarda:100
savas5482:45
rimel84:20
elfida:30
ebal16:20
fatmaipek:50
8scorpions:25
hayatimsinav:100
Kalan:50
kabilarda
Reann:400
kiraztepe:50
rzneynep:101
asbelove:100
Savas5482:45
gumus19:50
oz_lem:50
8scorpions:25
Kalan:60
Savas5482
1001 Ayet-el Kürsi
rmzeynep:81
oz_lem:50
kiraztepe:50
8scorpions:50
Kalan:650
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?