RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

kabilarda:100

savas5482:45

rimel84:20

elfida:30

ebal16:20

fatmaipek:50

8scorpions:25

hayatimsinav:100

Kalan:50

kabilarda

Reann:400

kiraztepe:50

rzneynep:101

asbelove:100

Savas5482:45

gumus19:50

oz_lem:50

8scorpions:25

Kalan:60

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rmzeynep:81

oz_lem:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

Kalan:650

söyle söyleee

Aminnnn bitanem sanadaaaaaa

nasılsın cnm.randevun ne zamandı cnm..

geçmişi okumaktan anca cvp yazabiliyorum ablacımmmm.. Nasılsın iyisin inşallahhh.. Benim randevum salı günü. İlk kontrolümde doktorum bi dahaki gelişine birkaç tane test isticem senden demişti. Ne testi acaba bilen vardır yazar mısınız bana ? Korkuyorum ben yaaa, doğum fobim hala devam ediyor..

yehan mide bulantıların ne alemde cnm.benim kasıklar fena ağrıyor...

yehancım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
alppincin senden naber

mide bulantılarım 2 gündür biraz daha hafifledi sanki. Maşallah valla nazar değdirecem kendime iyiyim çok şükür. Kasık batması arada bende de oluyo canım normal heralde..

kiraztepe iyiyim çok şükür, kendi işimi görebiliyorum mutfağa girip yemeğimi yapabiliyorum çok sorunlu bi hamileliğim olmadı şimdiye kadar. Umarım bundan sonrası da böle olur. Sen nasılsın ?

hayatımsınav şimdilik iyiyim çok şükür. Yaw herkes kız diye düşünüyo heralde benim fasülyeyiii, öle diyo ablam daaa.. İnşallah öle olur gerçi, siz böle dedikçe mutlu oluyorumm :)

dünden önce yokmuydu yani.keseyi gördü mü peki doktor ?bhcg değerlerin nasıldı ?

Düne kadar hiç yoktu.Keseyi gördü yolk sac da gözüktü. Bhcg yapılmadı yakın zamanda. Sadece bir kez o da hamile olup olmadığımı belirlemek için yapıldı.

Düne kadar hiç yoktu.Keseyi gördü yolk sac da gözüktü. Bhcg yapılmadı yakın zamanda. Sadece bir kez o da hamile olup olmadığımı belirlemek için yapıldı.

dış gebelik mi acaba diye düşündümde.değilmiş şükür.canım inşallah normal bi durumdur.bazı kadınlarda zaman zaman olurmuş böyle kanamalar.ağrıların bıçak saplanır gibi mi.düşük riski o zaman belli olurmuş çünkü.

Son düzenleme:

Yok canım dış gebelik değil kese rahimde çok şükür. Ağrılarım aniden başlıyo ve şiddetli. Bazen de hiç yokmuş gibi. Bilmiyorum ya kanama çok değil tek tesellim bu.

Yok canım dış gebelik değil kese rahimde çok şükür. Ağrılarım aniden başlıyo ve şiddetli. Bazen de hiç yokmuş gibi. Bilmiyorum ya kanama çok değil tek tesellim bu.

firarcım ya ne diyeceğimi bilemiyorum, yatıp dinlenirsen inşallah bir şeyin kalmaz, dün meryem suresini okumuştum senin için bugün de okuyacağım inşallah, moralini yüksek tut dua et canım güzel haberlerini alalım yarın inşallah

İnşallah canım Allah razı olsun çok sağol.

cnm zeynebin kalan 50 va kabılardanın kalan 60 ınıda okudum silebilirsin bitmiş olsun ikiside

..............................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…