- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.761
cnm zeynebin kalan 50 va kabılardanın kalan 60 ınıda okudum silebilirsin bitmiş olsun ikiside
geçmişi okumaktan anca cvp yazabiliyorum ablacımmmm.. Nasılsın iyisin inşallahhh.. Benim randevum salı günü. İlk kontrolümde doktorum bi dahaki gelişine birkaç tane test isticem senden demişti. Ne testi acaba bilen vardır yazar mısınız bana ? Korkuyorum ben yaaa, doğum fobim hala devam ediyor..
Canım kanama dün başladı bende ara ara var. Az önce tekrar baktım peçeteye sildikçe geliyo.
cnm zeynebin kalan 50 va kabılardanın kalan 60 ınıda okudum silebilirsin bitmiş olsun ikiside
iyi geceler kızlar nabersiniz bakalım.....bende anca fırsat buldum nete girmeye :126:
hoşgeldin cnm.Nasılsın..
Canım benimmmmm keşke yakınında dr. olsa
Keşke... Şansıma ne diyeyim bilmiyorum. Araştırıyorum izmir balıkesir yakın ilçelerine bakıyorum illa ki bulucam yeter ki şu ağrılar kanama dursun tek isteğim bu. Çok sağol abla.. Herkes sağolsun. Hepinize iyi geceler yatıcam yavaş yavaş.
cnm nerde yaşıyorsun sen yaaa...
Ayvalık'ın Altınova beldesinde yaşıyorum canım.
anladım cnm yer güzel ama hastane açısından sıkıntılı heralde .şehir merkezlerine çok uzak gerçekten .benim eşim de bergamalı altınovaya gelmiştik 2 kerecik.
Evet belde olduğu için hastane yok ama yakın ilçeler var izmir yakın ondan öyle bakıyorum. Daha önce adada yaşıyoduk eşimin zorunlu hizmeti vardı. Burda olduğum için şükrediyorum şimdi.
Savas5482
1001 Ayet-el Kürsi
rimel84:20
elfida:30
rmzeynep:81
oz_lem:50
ebal16:20
fatmaipek:50
kiraztepe:50
8scorpions:50
Kalan:650
Sevdemm
1001 AYET-El Kürsi
Kalan:1001
Günaydın kızlarrrr
Nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?