- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.981
özlem ağlattın beni kız nerden aklına geldi bu şarkı
çok özledim çoookkkkkk
Kızlra yaaa bugün kocişle gülüştük.çiçek getime adeti yoktur ona gereksiz gelir böle şeyler.kafasına eserse alır yada yollar.akşam baktım elinde bir kırmızı gülsevindim tabiii.ayyy aşkımm hayırldır güzel bişey mi oldu.bi haberin mi var bana falan diye sıraladım sorulardı.şöyle durdu yüzüme baktı ve ciddi ciddi evet aşkım var"hamileyim" dedi patlattı kahkahayıı çatlak bi kocam var seanırımmm
Yarın sabah idrarınla yap cnmmm
Kızlaarr halay beni kesmiyo gidip iki tur koşsam mı ne yapsam...Anam sarılacak adam da yok bu sevincimi klavyeden çıkarıyom yetersiz geliyo
Lennn habibte ne ayaksın olummmm bi angaranın bağları diyon bi koçeri diyon? nesin olum sen nesin
özlem yanında değilmiydi kız kocacın sarıl işte yedi hazır yemişleri
Amaan yap cnm ozaan ama 3-4 saattir wc ye gitmwmiş olsan iyi olurBende öle diyorum belki çizgide değişiklik olur diye ama o nasıl olsa yarın kan testi yaptırcaz şimdi yap diyor.
Sen akşam bizi görecektin lex cnmmAy scorpiiii ilahi ya ben de koptummmmKendi kendime gülüyorum deli gibi :)))))
Kızlaarr halay beni kesmiyo gidip iki tur koşsam mı ne yapsam...Anam sarılacak adam da yok bu sevincimi klavyeden çıkarıyom yetersiz geliyo
Ciğğğğerini biliyom senin bak yukarıda çaldım zaten
Kızlra yaaa bugün kocişle gülüştük.çiçek getime adeti yoktur ona gereksiz gelir böle şeyler.kafasına eserse alır yada yollar.akşam baktım elinde bir kırmızı gülsevindim tabiii.ayyy aşkımm hayırldır güzel bişey mi oldu.bi haberin mi var bana falan diye sıraladım sorulardı.şöyle durdu yüzüme baktı ve ciddi ciddi evet aşkım var"hamileyim" dedi patlattı kahkahayıı çatlak bi kocam var seanırımmm
Bende öle diyorum belki çizgide değişiklik olur diye ama o nasıl olsa yarın kan testi yaptırcaz şimdi yap diyor.
Sonradan gördüm bebem helal be kocam ve benim sarkimiz ne ka romantik dimi sozleride fena anlamli
Yavvv bacım ne ağlıyon kalk kalk halaya
cnm ailem ankarada benim ve bu aralar çok özlem duyuyorum .gerçi sende gurbetçisin
arapca sarki patlatiyimmi burdaa mezdeke calsamm oynasakk...her turden varim bennn...istedigin tarz calar oynarimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?