- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.941
Kızlar Elfida kaçtı bu arada farkında mısınız? kendi kendimize sevinirken hamişi kaçırdık
Kızlar kayınvalidemler az önce gitti.Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ama ben hala inanamıyorum ikinci çizgi silik çıktı olabilir değil mi?:44:
Ulen habibte sen bana geveze mi diyon şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaha da küstümmmm dahada gelmem Davos'a ayy pardon topiğe
sunball sendemi hamişsin tebrik ediyorum canım seniii
mevlam sağlıkla kucağına anlmayıda nasip etsin inş.
canım gönlünü ferah tut seninki silik milik değil.biran önce kanda da baktır değerine bence.Sen bayağı hamişsin işte.meviam sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş.
canım özlemim hamilemyimkidir ben tets baksana bi allahbilir suan karmaşık durumdamıyım ilk kez 11 ay sonra bunu gördüm umut varmıAha Sunbal da hamileNeyse dur bunun da halayını çekeyim de öyle terk edeyim topiğiniziiiiiiiiiiiiiiiiii
canım özlemim hamilemyimkidir ben tets baksana bi allahbilir suan karmaşık durumdamıyım ilk kez 11 ay sonra bunu gördüm umut varmı
bilmiyorum tatlım iki tets yaprım farklı markalarla ikiside silik çıktı bat yarın ovulasyondan sonra 10.gün bi yorum yapamıyorum hamişim diyemiorum yani elfidacımın içi ahat etsin diye paylaştım
canım özlemim hamilemyimkidir ben tets baksana bi allahbilir suan karmaşık durumdamıyım ilk kez 11 ay sonra bunu gördüm umut varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?