RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar kayınvalidemler az önce gitti.Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ama ben hala inanamıyorum ikinci çizgi silik çıktı olabilir değil mi?:44:

canım gönlünü ferah tut seninki silik milik değil.biran önce kanda da baktır değerine bence.Sen bayağı hamişsin işte.meviam sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş.

Elfida için halayımı çekiyorum kızlar, valla moral oldu hepimize 64:64:

Canlar ya sahalara geri döndüm sınırsız internet paketi ile

Ulen habibte sen bana geveze mi diyon şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aha da küstümmmm dahada gelmem Davos'a ayy pardon topiğe

sunball sendemi hamişsin tebrik ediyorum canım seniii
mevlam sağlıkla kucağına anlmayıda nasip etsin inş.

bilmiyorum tatlım iki tets yaprım farklı markalarla ikiside silik çıktı bat yarın ovulasyondan sonra 10.gün bi yorum yapamıyorum hamişim diyemiorum yani elfidacımın içi ahat etsin diye paylaştım

AAyyyyyyy yüreeeeemmm kaldırmayacak oleeeeeeeeeeeyyy Sunbal'da hamileeeeeeeeeeeeee lilililililil teeeeeeeyy tetetetete teeeeeeeeyyy

canım özlemim hamilemyimkidir ben tets baksana bi allahbilir suan karmaşık durumdamıyım ilk kez 11 ay sonra bunu gördüm umut varmı

Kuzum daha bat'ına varken böyle çıkmış, inşallah inşallaahhh bak çok belliiii hamilesin sen kuzum yarın sabah hemen kan testineeeeeeeeeeee

bilmiyorum tatlım iki tets yaprım farklı markalarla ikiside silik çıktı bat yarın ovulasyondan sonra 10.gün bi yorum yapamıyorum hamişim diyemiorum yani elfidacımın içi ahat etsin diye paylaştım

canım ama çizgi belli oluyor.bence gönlünü ferah tut.ay agza geldim yarın sabahta bende idrarda bakacaktım kan vermeden önce geceden mi yapsam ne yapsam

canım özlemim hamilemyimkidir ben tets baksana bi allahbilir suan karmaşık durumdamıyım ilk kez 11 ay sonra bunu gördüm umut varmı

Canım ben kendiminkinden bile emin değilim dediğin gibi şuan kafam çok karışık.yarın gidip kan testi yaptırmadan rahat edemem.sende kan testi yaptır canım.

cnm iki testtede silik çıktıysa vardır bebiş sende hemen kan ver cnm hem batın yarınmış tabi silik çıkacak ben kızımda 3 gün geçince yapmıştım oda silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…