RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlaaaaaaaaaaarr yarın takvimler 12.12.2012'yi gösterecek baksanıza bize şimdiden uğurlu geldi, bi gecede 3 hamiş hatta yarın 5 de olabilir

Kızlar şimdi namazımı kılmalıyım vakitte epey geç oldu malum yarın işte var.namaz bitince uyumazsam bu heyecanla gelirim tekrar.desteğiniz için hepinizee ayrı ayrı çookk teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden

Kızlar bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum .. Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, çoooookkk şükür süperizz.. hiç bir sıkıntımız yok veeeeee bugün kalp atışlarını da duydukkkkk ağladıımmmm ağladımmm ağladımmmmmm. bütün gece birikmişti zaten içimdeeeeee, ağladıkça rahatladım. Biraz okuyayım dönücem size..

bu testten bendede var okadar küçüükki net görüntü elde edmiosun serçe parmağı kadar uzunlukta laboqick dimi savaş bu test

evet canım ovi.testleri ile beraber gelmişti.

Kızlar ben kaçar.Ben bu topiğin uğuruna diyeceğim (çünkü bu tam anlamıyla bebk istediğim 24.ayım ve ilk çocuğum olacak mevlam nasip ederse)çok inanıyorum.Bence uğuruda tamamen duadan geliyor.mevlam hepinizden binlerce onbinlerece kez razı olsun.Dilerimki herbirinizin gönlünde yatan neyse mevlam tez zamanda size nasip etsin

Bebişim beniiiiimmmm çoooooookkk şüküüüüürrr

yehaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim çokkkk şükür rabbime oh be bugün ne müjdeler geldi böyle canım benim ya rahatladım inanki ne kadar korktuğumu anlatamam sana çok şükür çokkk

yehancım geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın.
ben kaçıyorum kızlar yarın çok işim var çoook.

Eveeeett ablamız bu gün çok uzak kaldı bizden neoldu onu çok merak ettim aslında accık sitemli söyledim yani zeynom özel olduğundan değil

Kızlaaaaaaaaaarrr özel bişe olduğundan değil aşk olsun alınmayın sitem için söyledim onu yoksa neden sakliyim sizdeeeeeeenn yapmayın böyle üzülürüm baaaakk

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

kiraztepe:50

nartanesiii:100

rmzeynep:51

savas5482:100

oz_lem:100

rochak:50

umut81:100

fatmaipek:100

8scorpions:70

asbelove:100

lex:30

RainbowColors:100

Toplam:1001

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

kiraztepe:50

nartanesiii:100

rmzeynep:51

oz_lem:80

savas5482:100

umut81:100

8scorpions:70

rochak:50

asbelove:100

fatmaipek:150

lex:30

elfida:50

RainbowColors:20

Toplam:1001

Allah kabul etsin hepinizin gönlünün muradını versin inşAllahhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…