- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.061
Allahıııııııııımmm Rabbbiiimmm ne kadar güzel olduuuuuu
Allahıııııııııımmm Rabbbiiimmm ne kadar güzel olduuuuuu
bu testten bendede var okadar küçüükki net görüntü elde edmiosun serçe parmağı kadar uzunlukta laboqick dimi savaş bu test
Kızlar bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum .. Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, çoooookkk şükür süperizz.. hiç bir sıkıntımız yok veeeeee bugün kalp atışlarını da duydukkkkk ağladıımmmm ağladımmm ağladımmmmmm. bütün gece birikmişti zaten içimdeeeeee, ağladıkça rahatladım. Biraz okuyayım dönücem size..
Kızlar bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum .. Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, çoooookkk şükür süperizz.. hiç bir sıkıntımız yok veeeeee bugün kalp atışlarını da duydukkkkk ağladıımmmm ağladımmm ağladımmmmmm. bütün gece birikmişti zaten içimdeeeeee, ağladıkça rahatladım. Biraz okuyayım dönücem size..
Ablaaaaaaaa biliyosun yarın evdeyim, boş günüm seninle özel bi konuşma yapmam lazııııııııııııııııııııımmm
Ablaaaaaaaa biliyosun yarın evdeyim, boş günüm seninle özel bi konuşma yapmam lazııııııııııııııııııııımmm
Eveeeett ablamız bu gün çok uzak kaldı bizden neoldu onu çok merak ettim aslında accık sitemli söyledim yani zeynom özel olduğundan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?