- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.101
Kızlar bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum .. Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, çoooookkk şükür süperizz.. hiç bir sıkıntımız yok veeeeee bugün kalp atışlarını da duydukkkkk ağladıımmmm ağladımmm ağladımmmmmm. bütün gece birikmişti zaten içimdeeeeee, ağladıkça rahatladım. Biraz okuyayım dönücem size..
habibtemmmm iyi calismalarrr sanaaa...bu ay ins senden iyi haberler duyarizz.bak kendimden cok sana dua ettimmmmm habibtem
Allah razı olsun habibtemmm hep aklımdasın benim de dualarım seninleee
Ablacımmm ALPPIN'e 100 tane yazar mısın, bittikçe alcam
oooo masaallahh.. Allahım sen büyüksün yarabbim..
Hayırlısınla kucağına almayı nasip etsin mevlam..
Hiç görmemistim simdiye kadar
ıns sende goreceksın umudum benım,...sana uzulmeyı yasaklıyorumm..
Yehan iyi olmana çok sevindim çok şükür dikkat edin kendinize.. Resmi de görür görmez maşallah dedimİnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. İnşallah...
Resmi görünce aklıma geldi. İlk yaptığım hamilelik testlerini, kan testimi ve kesenin ultrason fotoğrafını saklamıştım ben hatıra olarak. Devamını getirmek nasip olmadı bi ara yok etmeliyim sanırım onları.
canım seni üzücekse tabikide yok et ama sonradan pişman olmao cennetteki meleğin senin ve en kısa zamanda annesine cennetten bir melek göndericek buna emin olabilirsin canım yaşadığın hiç kolay değil farkındayım oyuzden söyleyecek sözde bulamıyorum sabır ve sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?