RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Yehan çok geçmis olsn cnm.. rabbim bida böyle sıkıntı yasatmasın ins. iy olduğunu görmek sevindirdi bizleri ..
her mutlulğun az da olsa bi sıkıntısı vardır.. bunlar geçisi seyyler.. hadi ins .. geçti diyoruzz..

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

Kalan:851

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:50

Kalan:950

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

Kalan:850

Son düzenleme:
yehancımmmm allah hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın..ooooyy kuzu nasıll tutnmus annesıne..ıyı hamılelık gecırmenı dılıyorumm...dun dualarım senınleydı...

Yehan iyi olmana çok sevindim çok şükür dikkat edin kendinize.. Resmi de görür görmez maşallah dedim İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. İnşallah...

Resmi görünce aklıma geldi. İlk yaptığım hamilelik testlerini, kan testimi ve kesenin ultrason fotoğrafını saklamıştım ben hatıra olarak. Devamını getirmek nasip olmadı bi ara yok etmeliyim sanırım onları.

Yehan Hanım, geçmiş olsun.

Çok güzel mercimek ve anne bir arada. Yüce Rabbim'in ilmi, sanatı, mucizesi işte...

İnşallah hem sizin hem de, tez zamanda buradaki tüm dileyenlerin, bebeklerini kucaklarına almış hallerdeki güzel fotoğraflarınıza da tanıklık etmeyi nasip etsin Yüce Allah, sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah.

canım seni üzücekse tabikide yok et ama sonradan pişman olma o cennetteki meleğin senin ve en kısa zamanda annesine cennetten bir melek göndericek buna emin olabilirsin canım yaşadığın hiç kolay değil farkındayım oyuzden söyleyecek sözde bulamıyorum sabır ve sabır

Çok teşekkür ederim canım mesajlarındaki samimiyeti fazlasıyla hissediyorum Allah razı olsun. Ben unutmak istiyorum sanırım her şeyi. Yoksa iyi olamayacakmışım gibi geliyo. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…