RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Sunbalcim benim hala umudum var dememismiydim sana:))çok sevindim canım ya Allah sağlıklı,sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah

rainbow alpin için 100 daha okudum cnm

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Alppın:50

savas5482:50

kiraztepe:50

gamyoncu:20

ebal16:20

oz_lem:50

seaside:20

Kalan:421

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

raginda:20

Alppın:50

fatmaipek:100

oz_lem:50

Kalan:470

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

raginda:20

fatmaipek:130

kiraztepe:50

Kalan:240

kızlar tüplerin tıkalı oluşu sadece hsg ilemi belli oluyor ultrasondan anlaşılmaz heralde

Fatma'cığım kızın maaşAllah beyazlar içinde prensesler gibiii

teşekkürederiz teyzesi çok seviyor süslenmeyi prenses olmayı.bugün sabah sabah kalkmış kırmızı elbiesmi giydirsene diyor.elbise askılı yazlık allahtan inatlaşmadı o ince üşürsün dedim ikna oldu.

Özlemciğim sinavin ailesinde sorunlar var cnm eşiyle ilgili değil .buradan yazmam doğru olmaz kendi gelirse anlatır inşAllah.

Canım inşallah sorununu çözer Allahın izniyle tez vakitteeeee

Sevdem bu akşam test yapacak sunbaldanda kan testi sonucu gelecek ...inşAllahhhhhhhhhhhh yeniden halaylar çekeriz bu akşammmmm

Bensiz halayda çekilmiş bakıyorummm

bugun mesaideyim yine canım sıkıldı
kıyamam kuzu kaçta çıktın sen yineeee

kızlar sonucum 40.83 taze hamişim ben saırım

Ben demiştim demek istiyorummmmmm:119::119::119::119:
Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmmm

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

KİM BİR ANNEDEN DAHA ŞEREFLİ DAHA ŞANSLI OLABİLİR Kİ ?

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibi
dir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

Kızlar çocuklara hep kanaatımı kullanarak sözlü verirdim, iki haftadır uyarmama rağmen kitaplarını getirmemişler..bi güzel nutuk çektim, sonra da "kalk kızım, bi kağıt kalem çıkar kitap getirmeyenlerin adını al" dedim, "sözlü notlarınızın bir tanesi 50" dedim, hepsi aha böyle bakıyo
ben de böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…