RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gamyoncum kuzum, kendini iyi dinle; ovunun gerçekleştiği gün, sıcak sıcak akıntın olur yani afedersin idrar gibi gelir, belinde ve kasıklarında ağrı olur hani gaz sancısı gibi üşütmüş gibi

bugün aynı öyle oldu özom
pcde otururken sandım altıma kaçırıyorum
ama bir baktım ki akıntıymış belim ve kasıklarımda ağrıyor soğuktan sandım ama değil sanırım

yok canım ben ovu test yapmıyorum

kızlar sonucum 40.83 taze hamişim ben saırım

ayy balım tebrik ederim ne güzel bir hamiş daha çıktı darısı başımıza inşallah
hamilelik takvimin çok güzel olmuş canım halaya geç kalmış olsam da
:118::118::118::118::118::118:

Abloşum yarın 5 tane sınıfa sınav yapacam sorularını hazırlıyorum

kolay gelsin canım sen ne öğretmeniydin bu arada kaçırmışım ben :44::44::44:

kızlar size birşey sorucam lütfen biri ilgilenip vcevap versin ne olurrrr benim bat 30 aralık ama bu ay gerçekten çok sıkı çalıştık inş bebek vardır diye ümit ediyorum ve çalışmalarada devam ediyorum ara ara akıntım oluyor ve bugün göğüslerim çok gergin acıma var acaba bunlar belirti olabilir mi ve bu ay ovi testi falan hepsi birlikte çalıştık cvp bekliyorum testi kullanmayada devam ediyorum ama göğüslerimdeki dolgunluk fazla sanki sizce olabilir mi :26::26:

Kızlaaarr yalnız ben bu testi yaptığımda çok az idrarım vardı bi kaç damla ve 3 saat önce yapmıştım, bi tane daha yapayım mı şimdi

herkese merhaba.neler yaptınız görüşmeyeli herr şey yolunda mı herkes için hala aytel kürsi okunuyor mu. bilgisayarımız bozuktu iş yerinde de bu site yasaklı o yüzden bayadır foruma giremedim.öncelikle son hamilelere hayırlı olsun diyorum rabbim dileyen herkese nasip eder inş

canım bat'ına daha 17 gün var sence de biraz erken değil mi? belki de ovulasyon belrtilerindir....inşallah bu ay yüzün güler canım

canım açıkcası göğüslerdeki dolgunluk daha ilerki zamanlarda anlaşılıyo bu adet belirtisi de olabilir gebelik belirtisi de.açıkcası ben hamile olduğumu tamamen hislerimden anladım gebelik belirtileri ben öğrendikten sonra oluşmaya başladım ama tabi bu herkesde farklıdır.stres yapma rahat ol rabbim nasip eder inş hayırlıysa

teşekkür ederim canolarımmmm

nooowww kolay sormaycaaammm ablaaaaa kızdırdılar benii bugün

ne güzelde anlattın öyle..Kız zaten verdin kanaat notu birde zor yerlerden sorma amaa

ayyy allahtannn buyumusum de senin gibi bir ogretmenin eline dusmemisim wahhh yavrucaklarimmmm

canım bencede daha çok erken bu kadar kafana takmamanı öneririm inşallah bu ay seninde bebiş haberini alırız

ne güzelde anlattın öyle..Kız zaten verdin kanaat notu birde zor yerlerden sorma amaa

Yookk zor sormadım ama soru stilimi değiştirdim, biraz detaylı yerlerden soruyom

soru 1:
Ma'mûr idügin bilmez idim böyle harâbât
Mestâneleri hâne-ber-endâz sanırdım

dizelerini açıklayınız

Son düzenleme:

bizler iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın neler yapıyorsunnn

canım gerçekten artık kendimi hamile gibi hissetmeye başladım çok istiyorum bebişimin olmasını bakalım batı bekliycem artık inş güzel sonuçlar olur hayırlısı bakalım dua edin ltfen olmazsa yarın kan testi vereyimde kuşkularımdan kurtulayım neyse ben çıkıyorum kızlar görüşürüz inş sonra by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…