- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.541
gamyoncum kuzum, kendini iyi dinle; ovunun gerçekleştiği gün, sıcak sıcak akıntın olur yani afedersin idrar gibi gelir, belinde ve kasıklarında ağrı olur hani gaz sancısı gibi üşütmüş gibi
Kuzucum ben hesaplamamı doktor nevranın sitesinden yaparım, hakikaten de doğru çıkar; mesela benimki bugün çıktı cidden de doğru
şimdi seninki şöyle; senin için önemli günler ayın 12-17si arası ama eeeennn önemli günün 16-17 arası; yani sen şimdi gün aşırı yap ama 16-17 ve 18'i her gün yap olur mu canım..bi de ovu testi yapıyo musun
kızlar sonucum 40.83 taze hamişim ben saırım
Abloşum yarın 5 tane sınıfa sınav yapacam sorularını hazırlıyorum
teşekkür ederim canolarımmmm
nooowww kolay sormaycaaammm ablaaaaakızdırdılar benii bugün
kızçeler bu da bugünkü ovulasyon testim Eki Görüntüle 576218 ama sanki hala sağdaki daha açık
kızlar size birşey sorucam lütfen biri ilgilenip vcevap versin ne olurrrrbenim bat 30 aralık ama bu ay gerçekten çok sıkı çalıştık inş bebek vardır diye ümit ediyorum ve çalışmalarada devam ediyorum ara ara akıntım oluyor ve bugün göğüslerim çok gergin acıma var acaba bunlar belirti olabilir mi ve bu ay ovi testi falan hepsi birlikte çalıştık cvp bekliyorum testi kullanmayada devam ediyorum ama göğüslerimdeki dolgunluk fazla sanki sizce olabilir mi :26::26:
kızlar size birşey sorucam lütfen biri ilgilenip vcevap versin ne olurrrrbenim bat 30 aralık ama bu ay gerçekten çok sıkı çalıştık inş bebek vardır diye ümit ediyorum ve çalışmalarada devam ediyorum ara ara akıntım oluyor ve bugün göğüslerim çok gergin acıma var acaba bunlar belirti olabilir mi ve bu ay ovi testi falan hepsi birlikte çalıştık cvp bekliyorum testi kullanmayada devam ediyorum ama göğüslerimdeki dolgunluk fazla sanki sizce olabilir mi :26::26:
kız gerekli cezayı vermişsin zaten bugün biraz acıııııı
yumurtamı geliyor neeee
teşekkür ederim canolarımmmm
nooowww kolay sormaycaaammm ablaaaaakızdırdılar benii bugün
Kızlar çocuklara hep kanaatımı kullanarak sözlü verirdim, iki haftadır uyarmama rağmen kitaplarını getirmemişler..bi güzel nutuk çektim, sonra da "kalk kızım, bi kağıt kalem çıkar kitap getirmeyenlerin adını al" dedim, "sözlü notlarınızın bir tanesi 50" dedim, hepsi aha böyle bakıyo
ben de böyle
canım bat'ına daha 17 gün varsence de biraz erken değil mi? belki de ovulasyon belrtilerindir....inşallah bu ay yüzün güler canım
Kızlar çocuklara hep kanaatımı kullanarak sözlü verirdim, iki haftadır uyarmama rağmen kitaplarını getirmemişler..bi güzel nutuk çektim, sonra da "kalk kızım, bi kağıt kalem çıkar kitap getirmeyenlerin adını al" dedim, "sözlü notlarınızın bir tanesi 50" dedim, hepsi aha böyle bakıyo
ben de böyle
bilemiyorum canım yaa belkide piskolojiktir neyse bakalım bat zamanı gelice belli olacaktır
ne güzelde anlattın öyle..Kız zaten verdin kanaat notu birde zor yerlerden sorma amaa
herkese merhaba.neler yaptınız görüşmeyeli herr şey yolunda mı herkes için hala aytel kürsi okunuyor mu. bilgisayarımız bozuktu iş yerinde de bu site yasaklı o yüzden bayadır foruma giremedim.öncelikle son hamilelere hayırlı olsun diyorum rabbim dileyen herkese nasip eder inş
canım açıkcası göğüslerdeki dolgunluk daha ilerki zamanlarda anlaşılıyo bu adet belirtisi de olabilir gebelik belirtisi de.açıkcası ben hamile olduğumu tamamen hislerimden anladım gebelik belirtileri ben öğrendikten sonra oluşmaya başladım ama tabi bu herkesde farklıdır.stres yapma rahat ol rabbim nasip eder inş hayırlıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?