- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.581
oldu ablacım teşekkürler.
ABLACIMMM BEN BULDUM BEGENMED memur dedigin birsey bilmezzzi idi simdi harap icinde...kestaneleri beraber yeriz sanirdim ...SONRAA BENIMM GOOGLE SORDUM HEMEN CEVAP VERDI SAGOLSUN BENI HIC KIRMAZ HERZAMAN YARDIMINI EKSIK ETMEZZ..IYIKI VARSINNN GOOGLEMM HABIBTEM BENIM
oldu ablacım teşekkürler.
Kızlar geçen gün hani Yehan'ın hastaneye yattığı gün varya; o gün dersteydim, beni dinlemeyen bi öğrenciyi ani bi baskınla tahtaya kaldırdımo sırada Yehan aradı, normalde ben derste sessize alırım ama o gün unutmuşum, neyse ben de meark ettiğim için sınıftan çıkıp cevapladım, yehan'la konuştum, sınıfa tekrar girmemle zil çaldı, çocuk aynen böyle "ollleeyyy örrrtmenin arkadaşı aradı, yırttım olluummm"
Kızlar geçen gün hani Yehan'ın hastaneye yattığı gün varya; o gün dersteydim, beni dinlemeyen bi öğrenciyi ani bi baskınla tahtaya kaldırdımo sırada Yehan aradı, normalde ben derste sessize alırım ama o gün unutmuşum, neyse ben de meark ettiğim için sınıftan çıkıp cevapladım, yehan'la konuştum, sınıfa tekrar girmemle zil çaldı, çocuk aynen böyle "ollleeyyy örrrtmenin arkadaşı aradı, yırttım olluummm"
Kızlar yeni geldim birşeyler atistirdik geldim yanınıza yaa anlamın o kizcelerine bayıldım yaaaaa
Kızlar yeni geldim birşeyler atistirdik geldim yanınıza yaa anlamın o kizcelerine bayıldım yaaaaa
hoş geldin tatlımmm afiyet olsunnn
Yookk zor sormadım ama soru stilimi değiştirdim, biraz detaylı yerlerden soruyom
soru 1:
Ma'mûr idügin bilmez idim böyle harâbât
Mestâneleri hâne-ber-endâz sanırdım
dizelerini açıklayınız
Öziş ve gamyoncu bu ay sanırım yumurtlama tarihlerimiz aynı :) Dün ovulasyon testi silikti ama akıntılar başladı. Dün çalıştık, bugün hastanedeyim malum... Bakalım bu ay ne olcek:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?