RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar geçen gün hani Yehan'ın hastaneye yattığı gün varya; o gün dersteydim, beni dinlemeyen bi öğrenciyi ani bi baskınla tahtaya kaldırdım o sırada Yehan aradı, normalde ben derste sessize alırım ama o gün unutmuşum, neyse ben de meark ettiğim için sınıftan çıkıp cevapladım, yehan'la konuştum, sınıfa tekrar girmemle zil çaldı, çocuk aynen böyle "ollleeyyy örrrtmenin arkadaşı aradı, yırttım olluummm"

habipteee ne güzel uydurmuşsun heee

oldu ablacım teşekkürler.

takvimin çok yakışmış canım
bende istiyorum bende bende:84::84::84::84:

çocuğun şansını görüyor musun

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

RainbowColors:100

yehan:50

raginda:20

8scorpions:50

fatmaipek:130

savas5482:50

kiraztepe:50

gamyoncu:20

ebal16:20

seaside:20

Alminna: 170 OKUYAN ARKADSLARA COK TESEKKUR EDIYORUM...ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN HABIBTELERIMM...

Çocuk acaip şanslıymış tatlımmm

Selam şekerler, cepten girdiğim için kim var kim yok göremiyorum. Nasılsınız? Rainbow canım geçmiş olsun! Yeni hamişlerimiz tebrik ederim sizi, bizi mutlu ettiniz:)

Öziş ve gamyoncu bu ay sanırım yumurtlama tarihlerimiz aynı :) Dün ovulasyon testi silikti ama akıntılar başladı. Dün çalıştık, bugün hastanedeyim malum... Bakalım bu ay ne olcek:/

Öziş ve gamyoncu bu ay sanırım yumurtlama tarihlerimiz aynı :) Dün ovulasyon testi silikti ama akıntılar başladı. Dün çalıştık, bugün hastanedeyim malum... Bakalım bu ay ne olcek:/

evet lexim aynı bendede akıntı bugün başladı birazdan çalışma olcek inşallah
kociş kurtlar vadisinde ayrılabilirse tabii

inşallah aşşağıda ki gibi bebişlerimiz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…