• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

vallahi arkadasim oyle dedi ve o sekilde hamile kalmis...kocakari metotlari bunlar ama ise yaramis kizda :1::1::1:

Alpın çoğu kocakarı metodu işe yarıyor aslında:9:

Sevdem tekrar tebrikler bitanem:nazar: Sağlıkla kucağına almakta nsib olsun.Dualarında bizide unutma olur mu.Sık sık gel gelişmeleride yaz.Geldi demi bilgisayarın..

Benimde gözler kapanmaya başladı canlar hepinizi çok öpüyorum inşallah yarın yine süprizlerle dolu birgüne uyanırız. İyigeceler Tatlı rüyalar :54::54:

Alpın çoğu kocakarı metodu işe yarıyor aslında:9:

Sevdem tekrar tebrikler bitanem:nazar: Sağlıkla kucağına almakta nsib olsun.Dualarında bizide unutma olur mu.Sık sık gel gelişmeleride yaz.Geldi demi bilgisayarın..

Amin ablacım inşallah rabbim o günleride göstersin. Her zaman dualarımda olacaksınız. Allahım tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inşallah ablacım. Evet şükür kavuşturana sonunda bilgisayarımız geldi gelmezmiyim hiç sürekli takipte olacağım :1: Sanada iyi geceler ablacım öpüyorum çok :54:

kızlar benim de yeni evliyken yemekle ilgili bi anım var...daha 1 aylık felan evliyiz, ben pazara gittim ıspanak gördüm alayım da akşam yapayım dedim, adamadan 2 bağ ıspanak aldım..pazarcı da bana diyoki abla yetecek mi o, az değil mi felan..ben de diyorumki aaa hep böyle yapıyosunuz satmak için, biz iki kişiyiz çöpe mi gitsin falan filan..adam hala ısrarlı yetmez diye, bende çok sinir oldum ve eve döndüm...neyse yıkadım ıspanakları doğradım güzelce tencereye koydum, anaaaammm zaman geçtikçe ıspanaklar erimeye başladı, noluyo lan diyom bi de...o 2 bağ eridi eridi eridi aha yemin ediyom avucu bırak, avuç içim kadar bişe kaldı...kara kara düşünüyorum o sırada eşim geldi, nasıl gülüyo nasıl gülüyo, bi de pazarcıyla kavgamı da anlattım "tasarruflu karım" diyo bana,aldı o bir kaşık etmeyecek ıspanağı ekmek arasına koydu yedi, neyseki yemeğe çıktık sonra.hala da güleriz :9::9:

Özlemcim tesadüfen okudum topiği sabahın köründe gülmekten karnıma ağrılar gözümden yaşlar geldi Allah iyiliğini versin çok hoşsunuz kuzum

Arkadaşlar canım sıkkın :( oğlumun gözünde bir şişlik çıkmıştı dün.Sinek ısırıgı diye çok önemsemedim az önce elimle dokundum beze gibi bir şey çok telaşlandım,dokundurtmuyorda.

nette araştırdım meiboiman kisti diye bir şey çıkıyor karşımaaaa:43::43: inşAllah değildirrrr:43:

çok geçmiş olsun ablacım yakışıklı oğluna:16::16:

gamyoncu yumurtlarken duymadım ama tutunma kanaması denen bişey oluyor böyle damla gibi ama genlde yumurtlamadan 3/5 gün sonra oluyor.Herkeste olacak diye birşey yok tabi..İnşAllah bebişin sana sımsıkı tutunur annesii:nazar::nazar: ben inanıyorum 2013 e çok güzel mjdelerle gireceğiz inşAllahhhhhh:21::nazar::16:

inşallah ablam inşallah:16::16::16:

evet ablacım akşama ziyafet var siz gelin size de yaparız inşallahhh:56:

o bebeler varya o bebeler gelsinde totosuna totosuna vurcaaammmm:52:

gamyoncuuuuuuuuuuuuuu kız umutlandırmak istemiyrum ama içimden bi ses sen bu aya hamile kalacaksın diyooooooooooo:52::52::52:

ayy özlemim inşallah:16: klavyenden ne güzel kelimeler çıkıyor:9::9:

resimli-gunaydin-mesajlari-2.gif
gunaydnsevgidukkaninet.gif

dün gece 3 lere kadar muhabbet edilmiş şimdi kimse yok topikte:84::84::84:
bugün kociş işe gitti tekim yani:14:

kızlar günaydın ...uzun zamandıır giremiyorum o yüzden beni listeden çıkartırsanız çok seviveceğim..gündüz işteyim iş yerinde giremiyorum akşam eve gelincede yemek vs sonra ders çalışıyorum topiğe baktığımda da sayfalar o kadar çok ilerlemiş oluyoki takip edemiyorum..o yüzden dua listesinden çıkartırsanız için rahatlıycak..
bu arada regl oldum malesef bu ay da olmadı moraller çooook bozukk:(
kendize iyi bakın kusuara bakmayın neolur..çok öpüyorum

Back
X